- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Günaydın :) evet progesteronmuş,diğerleride vitamin.. içimi ferahlattın çok sağol..
Ne demek canım rahat ol doktorlar hep temkinli olur sakın için kararmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın :) evet progesteronmuş,diğerleride vitamin.. içimi ferahlattın çok sağol..
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katılanlardanım. SAT 11.04.2014. ben hamileliğini biraz erken öğrenenlerdenim 2 mayısta 3 haftalıkken öğrendim :). Kısmetse tahmini doğum tarihi 16.01.2015 görünüyor. Beni de listeye ekler misiniz? Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı naip etsin.
Hoş geldin hayırlı olsun, amin
teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun :)
Gökçe seninle satlar aynı,kan testi yaptırdıysan değerini bi yazarmısın canım karşılaştıralım ?
Günaydın canımGünaydın guzel hamisler :)
Gunaydin kizlar dra gidiyorum.....bakalim sonuc ne olcak birde yumurta aki akintim var adet belirtisimimi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
günaydın arkadaşlar bende kısmetse 2015 ocak annesi olucam:)kan testi sonucumu dün aldım 5haftalık hamişim benide listeye eklerseniz sevinirim inş. hepimiz bebişlerimizzi saglıkla dünyaya getiririz..
günaydınlarrr
bende Allah nasip ederse 08.01.2015'te meleğimi kucağıma alıcam sat 02.04.2014
bana da yer var mı
Hoş geldin canım:) sılaya bilgilerini özelden mesaj at canım, yaş sat beklenen doğum tarihi kaçıncı bebek
günaydın kızlar
reflü, faranjit , bahat allerjisi derken şimdide boynum sırtım ve belimde kocaman alerji kabarcıkları çıktı çok kaşınıyor
biri bitiyor biri başlıyor
cumartesi doktorla görüştüğümde bi çare soracağım
geçmiş olsun Allah şifa versin
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin