Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahh maşallahhhh ne mutlu sana
gerçi benim eşimde sağolsun üzerime titriyor yoğurt yapmasını öğrendi süt alıyor kaynatıyor yoğurt yapıyor bulaşık yıkıyor çamaşır asmama yardım ediyor inşallahh hep böyle olur![]()
yaw isin kotusu insan 9 ay ilgiye alisiyor bebek doguyor seni unutuyor erkekler bu sefer bebiste oluyor gozleri o zaman baya bozuluyor insan![]()
Deme yaaa öylemi oluyor :26:
Ama haksızlık bu ben çok üzülürüm eğer öyle olursa![]()
Bakalım bizim eşlerde kilo alacakmı gerçi benim eşim spora yazılıcam diyor ama ben göndermem ben şişicem o zayıflayacak haksızlık bu
Can boğazdan gelir boşuna dememişler benimde iştahım yerindedir ama hemencecik doyuyorum demek tek bana öyle olmuyormuş![]()
buyuk ıhtımal aklımız orda dıe ama bende e unutkanlık var neyı nereye koydugumu unutuyorum bazen mesela bu gun camasır makınesıne toz ve yumsatıcı koydum ama salmayı unutmusum![]()
yaw isin kotusu insan 9 ay ilgiye alisiyor bebek doguyor seni unutuyor erkekler bu sefer bebiste oluyor gozleri o zaman baya bozuluyor insan![]()
al canım senin olsun iştahım ben hiç memnun değilim:)Yarasın sana ve kuzuna
Ne güzel iştahlısın maşallahhhhBen zar zor kahvaltı yapıyorum :85:
sonunda bende hamıleyım benim de 18 ocak 2015 de doacakmıs hıhıhı cok mutluyuuum![]()
doktorum 48 saatlik beta hcg değeri yükselmesi istedi yarın doktora gidemicem için dün yaptırdığım boşa çıktı. şimdi yine gidip kan vericem bide cumartesi vericem bakalım dün akşam üzerinden beri ne kadar artmış :)
Benim eşim hiççç ilgili değil 3 yaşında ki oğlum daha çok ilgileniyor benimlesabah çorabımı patiğimi istedim getirdi yavrum başka bir şey istiyormusun anne diyor
eşim nasılsın diye bile sormuyor ilgisizliğinden bıktım
sabah kahvaltı hazırlamadım bende ona oh olsun
![]()
doktorum 48 saatlik beta hcg değeri yükselmesi istedi yarın doktora gidemicem için dün yaptırdığım boşa çıktı. şimdi yine gidip kan vericem bide cumartesi vericem bakalım dün akşam üzerinden beri ne kadar artmış :)
kendini rahat bırak canım gerçekten çok etkili rabbim hayırlısını nasip etsin. ben hep öle dua ettim sen uygun gördüğünde ver allahım diye içini ferah tut :) kaç aydır deniyosun
Benim eşim hiççç ilgili değil 3 yaşında ki oğlum daha çok ilgileniyor benimlesabah çorabımı patiğimi istedim getirdi yavrum başka bir şey istiyormusun anne diyor
eşim nasılsın diye bile sormuyor ilgisizliğinden bıktım
sabah kahvaltı hazırlamadım bende ona oh olsun
![]()
İlkinde de aynıydı canım ben söylemeden yapmaz bir şey kendi düşünerek benimle ilgilenmez yani illa ben söylüycem o zamanda bir anlamı yokcanım ilk bebişinde nasıldı ilgisi?
belki de daha yeni diye alışamamıştır?
inşallahh çok güzel artmıştır değerlerin![]()
oyy kiyamam ben ona annesiyle kardesine kiyamazmis biliyormu abi olucagini canim :)
ben benimkilere daha soylemedim kalp atislari baslasin o zaman soylicem insallah buyuk oglum tepki vericek kesin o ilk oldugu icin ve buyuk oldugu icin kabullenmesi zor olcak gibi :26:
benim esim sikmaktan baska bisey yapmiyor ki inan yok onu yapma bunu yapma daha baslamadik ama karnim buyusun baslicak yine biliyorum![]()
İlkinde de aynıydı canım ben söylemeden yapmaz bir şey kendi düşünerek benimle ilgilenmez yani illa ben söylüycem o zamanda bir anlamı yok
Canım söylemedim daha çok küçük:) son aylar söylerim iyice karnım büyüsün çok kıskanç zaten kaldıramaz:) bu sürede alıştırıcaz artık:) karnım ağrıyor dedim ondan ilgilendi:) inşallah kabullenir canım seninkilerde:)
Canım daha dün ablamdaydım beni almaya geldi benim elimde çantalar birde baston puset aldım ablamdan kendisi oğlumu aldı iniyor bana yardım etmiyorbu ağır ben nasıl taşıyım dedim öyle indi.. Sonra kasığım ağrıdı tabi, neyse çok beklentiye girmiycem üzülüyorum sonra:) ama düşüğüm oldu biliyor onun dikkat etmesi lazım ağır kaldırma demesi lazım, eltim gibi yalandan naz yapmam ortalığı ayağa kaldırmam lazım demek ki.