• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok teşekkür ederim cevabınız için evet oğluşum hareket ediyor acile gittim enfeksiyondan dolayı olmuş test yapıldı amniyon sıvısı deil enfeksiyon dan dolayı olmuş onun içinde fitil verdiler
İyi çok şükür 🙏o nasıl akıntıymış öyle yaa aklımızda bulunsun. Hiç kaşıntınız falan olmuş muydu daha önce enfeksiyonla ilgili belirti var mıydı

Kızlar ben 30+3 günlük hamileyim bugün hiç hissetmeden altım ıslanmış kalkınca hissettim sizce neden böyle bişey oldu çok korkuyorum
Çamaşırınız tamamen mi ıslaktı akıntı olabilir ben çok sık yaşıyorum. Bebeğin de baya aşağıda olduğunu hissediyorum çok baskı oluyor. Geçtiğimiz ay hastanede bi test yaptılar bebeğin suyu olabilir mi diye bişey çıkmadı bence şuan değilse bile mutlaka bi doktorunuza danışın sabah gitme ihtimaliniz varsa gidin🙏

Calisirken cok zor gercekten Allah yardimciniz olsun calisan hamilelerin hepsinin, ben hamilelik oncesinde ayrilmistim suan en iyi kararim buymus gercekten. Cok stresli bir isim vardi, evden calisma ofise donmustu hamileleri bile zorluyorlardi gitmeye ve ofiste bostuk evden hersey oluyodu yani.
Saglik ocagi bizim burda 4 te paydos ediyo, zaten yol suresi de var. Gorev yrinizi izniniz olmadan degistiremezler diye biliyorum aslında insan kaynaklarında calisiyordum ben yasal taraf degil ama duyuyordum ekiptekilerden.
Evet eskiden ayip olmasin diye susmus valla kadinlar hakkini arayamamislar bende icime atmak yerine söyleme taraftariyim icime atip hasta olacagima soyleyip kotu olurum napiyim herkes kendini dusunsun.
Aminn. Benim eşim özel sektörde çalışıyordu ve ayrılmak zorunda kaldı. Sonra da kursa gitti sertifika falan alayım diye. Yeniden iş bakacak. Yani işi garanti olsa direkt 32. Haftada ayrılırdım doğum iznine, sonrasında da 2 yıl ücretsiz. Ama iş durumundan emin olamıyorum o yüzden ayrılabildigim kadar geç ayrılmaya çalışacağım. Baktım olmuyor ayrılırım ama sağlığımız öncelikli sonuçta.
Saglik ocağında Dr lar var 18.30 a kadar biri duruyor sanirim ama ebelerin işi 4 te bitiyor gidiyorlar daha önce de konuşmuştuk sormuştum ve erken çıkıp gitmiştim takipler için. Yer değişikliği olayı da benim iyi niyetim kullanıldı açıkçası oyuna geldiğimi sonradan anladım ama geç oldu. Ben farklı talepte bulundukca da kendi istediği yeri aratacak yerlere geçici olarak çekmeye başladılar. Baktım karıştıkca inada bindiriyorlar daha kötü oluyor Allah'a havale ettim. Hamile halimle daha fazla stres yasamak istemiyorum yoksa elimden geleni ardıma koymayacagim cok sinirlendim olanlara ama birseyler uzadıkça strese giriyorum ve bu sefer bebeğimin hareketleri azalıyor o günlerde. Bebeğimi etkilemek istemedigim için sayılı gün sabret diyorum çalış günü bitir geç... Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama uğraştıkça daha fazla yıpraniyorum.
İş yeri olayları böyleyken bari evimde gönlümce olsun istiyorum. Kimseye ayip olur mu diye düşünmek yerine bebeğimin ve benim sağlığım için gereken nedir ona göre hareket etmek istiyorum. Eşim sagolsun destek bu konularda, kararlarıma saygı duyacağını düşünüyorum. Birsey isterken mantıklı açıklama yapıyorum zaten hak veriyor, gereksiz trip atan biri değilim çünkü o da biliyor

Ayy bazen yapabiliyor olmak iyi mi kötü mü emin olamıyorum biliyor musn😆😆 ne görsem e ben bunu yaparım diyorum birsür emek sonuçta. Yapamayacağıma kanaat getirsem keşke en azından paramı verip alırım😅😅😅
Bence iyi birsey çünkü zevk alıyoruz, yoksa para verip alabiliriz engel olan mı var 😂

Çok teşekkür ederim cevabınız için evet oğluşum hareket ediyor acile gittim enfeksiyondan dolayı olmuş test yapıldı amniyon sıvısı deil enfeksiyon dan dolayı olmuş onun içinde fitil verdiler
Mesajların devamını endişeyle okudum ve bu yorumu görünce rahatladım 🥹 enfeksiyon da olmasaydı normal akıntı olsaydı keşke tabi ama suyunuz mu geldi diye korkmustum

Müslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?
Ben kış ortası diye pamuklu takım şeklinde aldım hastane çıkışı seti 10 luydu sanırım kutuda dizilmiş şekilde, battaniyesi falan herseyi dahil. Civilden beğenmiştim. Onu hemşirelere vereceğim eksiksiz tam takim giydirip sarıp getirebilirler böylece. E bebekten de daha az sayıda olan hastane çıkışı diye geçen yine pamuklu takım aldım 5-6 parça filan olanlardan. 2 tane de 3 lu takım denk geldi begendigim. Hep pamuklu aldım yani soğuk havalar diye. Oda sıcak olur muhakkak ama işte içim rahat etmedi😂

Cok gecmis olsun, oh oh oynasin masallah💙 benim oglan da gecen korkuttu, erkekler tembellik yapiyor cok uyuyor heralde🤣

Ben çikolatayı küçük bir ilde yaşadığımdan bildiğim bir çikolatacıya yaptırdım sadexe çikolata dağıtacağım. Hediyelik yaptırmayı düşünmğyorum
Magnet anahtarlık vs yada kolonya kullanılmıyor yani millet wve götürüyor bi ywre koyuyor sonra atıyor . O yüzden para harcamicsm ona.

Müslim takım alan var mı? Hastane çıkışına ne aldınız kızlar? Link var mı?
Ben yaz sonu Bursa’dan müslin hastane çıkışı beğenip almıştım. Nedense kış doğumunu düşünmedim de hastane baya sıcak oluyor yanıma da 3-4 takım penye olanlardan alacağım. Ama müslin takımı da almış bulundum ☺️

Aminn. Benim eşim özel sektörde çalışıyordu ve ayrılmak zorunda kaldı. Sonra da kursa gitti sertifika falan alayım diye. Yeniden iş bakacak. Yani işi garanti olsa direkt 32. Haftada ayrılırdım doğum iznine, sonrasında da 2 yıl ücretsiz. Ama iş durumundan emin olamıyorum o yüzden ayrılabildigim kadar geç ayrılmaya çalışacağım. Baktım olmuyor ayrılırım ama sağlığımız öncelikli sonuçta.
Saglik ocağında Dr lar var 18.30 a kadar biri duruyor sanirim ama ebelerin işi 4 te bitiyor gidiyorlar daha önce de konuşmuştuk sormuştum ve erken çıkıp gitmiştim takipler için. Yer değişikliği olayı da benim iyi niyetim kullanıldı açıkçası oyuna geldiğimi sonradan anladım ama geç oldu. Ben farklı talepte bulundukca da kendi istediği yeri aratacak yerlere geçici olarak çekmeye başladılar. Baktım karıştıkca inada bindiriyorlar daha kötü oluyor Allah'a havale ettim. Hamile halimle daha fazla stres yasamak istemiyorum yoksa elimden geleni ardıma koymayacagim cok sinirlendim olanlara ama birseyler uzadıkça strese giriyorum ve bu sefer bebeğimin hareketleri azalıyor o günlerde. Bebeğimi etkilemek istemedigim için sayılı gün sabret diyorum çalış günü bitir geç... Bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama uğraştıkça daha fazla yıpraniyorum.
İş yeri olayları böyleyken bari evimde gönlümce olsun istiyorum. Kimseye ayip olur mu diye düşünmek yerine bebeğimin ve benim sağlığım için gereken nedir ona göre hareket etmek istiyorum. Eşim sagolsun destek bu konularda, kararlarıma saygı duyacağını düşünüyorum. Birsey isterken mantıklı açıklama yapıyorum zaten hak veriyor, gereksiz trip atan biri değilim çünkü o da biliyor
Doktorlariniz iyi duruyormus valla bizimkiler sayisi dolunca 3 te de gitsen bakmiyor🤣
Allah yardimciniz olsun gercekten stresli isyeri cok zor, siz en iyisini yapiyorsunuz suan, stres bebege daha zarar dediginiz gibi. Insallah esiniz icin de gonlunuzce olur hersey is bulur, bebekler bereketleriyle gelir inşallah hepimzie🌸

Ben çikolatayı küçük bir ilde yaşadığımdan bildiğim bir çikolatacıya yaptırdım sadexe çikolata dağıtacağım. Hediyelik yaptırmayı düşünmğyorum
Magnet anahtarlık vs yada kolonya kullanılmıyor yani millet wve götürüyor bi ywre koyuyor sonra atıyor . O yüzden para harcamicsm ona.
500 tl civarina geldi benim anahtarlik ve kolonya 🤣 sise alip doldurdum etiket aldim yapıştırdım. Anahtarlik da kasim indirimlerinden aldim. Ama ben 20 adet hazirladim

500 tl civarina geldi benim anahtarlik ve kolonya 🤣 sise alip doldurdum etiket aldim yapıştırdım. Anahtarlik da kasim indirimlerinden aldim. Ama ben 20 adet hazirladim
Ne kadar uyguna gelmiş ne güzel. Ben uygun fiyatlı şişe bulamadım, hazır yaptırmak daha ucuz göründü ama 20 tanesi 2000 tuttu🫢

Ne kadar uyguna gelmiş ne güzel. Ben uygun fiyatlı şişe bulamadım, hazır yaptırmak daha ucuz göründü ama 20 tanesi 2000 tuttu🫢
Simdi tekrar baktim 20 sise 145tl, 84 etiket 72 tl, etiketleri cikolotaya da yapistiricam diye fazla aldim :)
sizin siseler buyuktur benimkinden belki ben kucuk aldim ama yine de 2000 cokmus 😊

Simdi tekrar baktim 20 sise 145tl, 84 etiket 72 tl, etiketleri cikolotaya da yapistiricam diye fazla aldim :)
sizin siseler buyuktur benimkinden belki ben kucuk aldim ama yine de 2000 cokmus 😊
Keşke bu konuyu geçen hafta konuşsaymışız😅 daha yeni verdim siparişi, hediyelik almazdım en azından, epeyce baktım şişe, bulamadım. Mini şişe benimki de🤷🏼‍♀️

Doktorlariniz iyi duruyormus valla bizimkiler sayisi dolunca 3 te de gitsen bakmiyor🤣
Allah yardimciniz olsun gercekten stresli isyeri cok zor, siz en iyisini yapiyorsunuz suan, stres bebege daha zarar dediginiz gibi. Insallah esiniz icin de gonlunuzce olur hersey is bulur, bebekler bereketleriyle gelir inşallah hepimzie🌸
Burda biraz farklı çalışıyorlar ben de anlamadım. Dr lar belli günlerde esnek çalışma saati koymuş yani belli saatlerde var o günlerde. Bir kişi de her akşam yanlış hatırlamıyorsam 18.30 a kadar duruyor. Saatleri asmışlar ona göre çalışıyorlar erken bitirmiyorlar kafalarına göre.
Aminnn çok teşekkür ederim, hepimiz için inşallah 🤲🥹

Back
X