2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hepimiz toplamda 4444 tane okucaz canim o yuzden topluyoruzya kim ne kadar okuyabilirse diye ..
gerci biz bu gidisle bebisler dogana kadar anca tamamlariz :37:

bende öyle biliyorumda bi an tereddütte kaldım teşekkür ederim :) yarın inşallah bugünüde telafi edicem bütün gün evdeyimm

insallah esmerim sozum sadece sana degil topikteki herkese sonucta icimizde buyumek icin cirpinana yavrularimiz icin okunacak bisey o yuzden herkesin azda olsa katkisi olup kendi bebesinede faydasi olsun istiyorum daha yolun en basindayiz bol bol salavat ve dualar okumaliyiz canim...

Son düzenleme:
insallah esmerim sozum sadece sana degil topikteki herkese sonucta icimizde buyumek icin cirpinana yavrularimiz icin okunacak bisey o yuzden herkesin azda olsa katkisi olup kendi bebesinede faydasi olsun istiyorum daha yolun en basindayiz bol bol salavat ve dualar okumaliyiz canim...

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

Bebişlerimizi 2015 Ocakta sağlıcakla , eksiksiz,kusursuz kucağımıza almayı nasip eyle YaRabbimmmmmm

Herkese merhaba benim sat 6 nisan bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi hayal meyal çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırım değer 20 çıktı çok düşük.Doktora gideceğim ama sizce neden düşük bir fikri olan var mı kimyasal gebelik mi acaba

Herkese merhaba benim sat 6 nisan bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi hayal meyal çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırım değer 20 çıktı çok düşük.Doktora gideceğim ama sizce neden düşük bir fikri olan var mı kimyasal gebelik mi acaba

geç döllenme de olabilir cnım. kimyasal gebelikte olabilir ama kötü düşünme inşallah kötü birşey yoktur..

İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Bügün annemlerdeydim pek katılamadım :))
Anca ewime geldimmm ohh dünya war mış
Gaz sancısı bni mahvetti bugun bagırsaklarım patlıcak sanki ya
Üşüttüm mü naptım
Aboowww

İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Üşüttüm mü naptım
Aboowww

Sağol canım sen nasılsın? Gazı hiç sorma valla 2 gecedir çatlayacak gibiyim. Ayrıca günlerdir kasık ağrım geçmiyo. Yatakta yan yatamıyorum. Of off.

Sağol canım sen nasılsın? Gazı hiç sorma valla 2 gecedir çatlayacak gibiyim. Ayrıca günlerdir kasık ağrım geçmiyo. Yatakta yan yatamıyorum. Of off.

Bnm bu aksam basladı suanda ilitane yastık war basımın altında
Ayaklarımı kendime cektim
Üstümde polar esofman üstüm war altımdada aynı şekil
Yan yatamıyom bnde niyeyse carpıntım oluyo hemen :)
Bnm bu ikinci gebelik ya şimdi
Bunlar ne ki dusjeli
Kız ismin ne allah askına zor oluyo böle :9:

İyi geceler fıstıklar :))
Hepinizi öptüümm

Bnm bu aksam basladı suanda ilitane yastık war basımın altında
Ayaklarımı kendime cektim
Üstümde polar esofman üstüm war altımdada aynı şekil
Yan yatamıyom bnde niyeyse carpıntım oluyo hemen :)
Bnm bu ikinci gebelik ya şimdi
Bunlar ne ki dusjeli
Kız ismin ne allah askına zor oluyo böle :9:

Hahaha :)) ismim seda canım. Iyi geceler allah rahatlık versin. Görüşürüz yarın.

akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma

benim ara ara kasık ağrılarım oluyo çok şiddetli olmasa da ama akıntım olmuyo pek

Oyyyy ağrı kesici içmeyeceksin dimi:26:
Geçmiş olsın cnm

canım bende de migren var hatta bebeğimin varlığını öğrendiğimin ertesi günü tuttu kendimi zorladım içmemek için ama dayanılamayacak hale geldi eşim internetten araştırdı parasetamol içeren ağrı kesici içmek lazımmış. minoset de onlardan biri mecbur bi tane içtim yoksa ağrı beni esir aldı. çok şükür bi daha da tutmadı hiç rahat olmuyorum içince çünkü inşallah bi daha da içmek zorunda kalmam :(

İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Üşüttüm mü naptım
Aboowww

gaz sancısı problemi bende de var :( hamileliğim başladığından beri kabızlık da başladı çok düzenliydi benim boşaltım sistemim şimdi 3 4 günde bir zor çıkıyorum tuvalete :( üşütmekle pek ilgisi yok gibi canım hamileliğin bir özelliği ama tabi kendimizi sıcak tutarsak daha az sancı çekeriz

hoşbuldum canııımm,sağolsınnn:)sen daha gitmedin mi doktora?
yok canım 23 üne devlete randevu aldım belki daha önce özele giderim kararsızım hala:)
akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma
bende var canım akıntıda kasık ağrısıda, göbek deliği ağrısıda:)
Ben de aranıza katıldım. SAT: 14 Nisan, Yaş:30, İkinci Çocuk. Bugün Beta Hcg: 45.31 çıktı
hoşgeldin hayırlı olsun
Slm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye :(
geçmiş olsun canım benimde bugün var hafif baş ağrım normalmiş ilk zamanlar
geçmiş olsun . benimde çok mideme bulantı girdi yemek kokusu baydı beni tüm iştahım kaçtı
bide eşim saçını kestirmiş orada kolonya dökmüş resmen kusacaktım normalde kolonya çok severim ama bilemedim içim kalktı resmen
senin erken başlamış canım bulantın tiksinmen inşallah çabuk biter
benimde iki gün önce az bişe leke geldi o yüzden yatıyorum progestan kullanıyorum
o kadar çok berbat bi sancı yok ama adet öncesi giren sancıdan oluyor. halsizleştim yani
canım benimde kasık ağrım var birde tam adet dönemi 3 gün şiddetli sancım oldu
Kızlar bugün kan verdim sonucu alamadım makina bozulmuş :( biraz öncede tuvalette peçeteye çok hafif açık pembe kan geldi biraz ve ben çok korkuyorum. Bundan önceki kimyasal olduğu için. Salı günü değerim 157.74 idi.artışlar normaldi 48 saatte bir. Ne Olabilir yardım lütfen :((
Canım doktorunu arayıp söylemen lazım
Hem izin hem bebişlerimiz için bir yasini serif okudum
Saglıklı sıhhatlı olsunlar diye niyetettim :)))
Allah kabul etsin canım sağol
Kızlar benim baya bi sancım var sanki,adet sancısından daha şiddetli.. Özellikle sol kasığımdaki batmaları daha çok hissediyorum.. Bide progesteronu koyarken doğrumu yapıyorum emin değilim,çok faZla ileri ittiremiyorum,sorun olurmuki..
Canım sancı bende de var normal, dünde kuyruk sokumum ağrıdı bu da normalmiş:) ağız yoluyla da kullanabilirsin o ilacı doktoruna sor istersen
Canım sonuçları şimdi vermişler internete iki gün önce progesteron 7.5 beta 157.74 idi. Bugün progesteron 7.8 beta 297.25 çıkmış. Az artmış sanki biraz.tam iki katlamamış. Korkuyorum çok.
Gayet güzel artmış korkma
Geç döllenme olabilir, kimyasal da olabilir:( inşallah ilkidir
İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Üşüttüm mü naptım
Aboowww
ayy o gazı sorma bende çok fenayım:1:
sabah şerifleriniz hayırlı olsun , gününüz aydın olsun ocak anneleri

Sağol canım seninde

Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah

Benim bugün keyfi yok hava kapalı içim kapalı:37: bende inşallah bugün tefriciye okumaya çalışıcam

Benim bugün keyfi yok hava kapalı içim kapalı:37: bende inşallah bugün tefriciye okumaya çalışıcam

aaa olur mu hiç öle senin içinde sana ve yaşama tutunan bi bebek var senin ve sevdiğin adamın izlerini taşıyan. yağmur da berekettir bu mübarek ayda belki de bebeklerimizin bereketidir. bunları düşün keyfin yerine gelsin. bir ocak annesi olarak sana yakışmaz hadi bakalım neşelen biraz :16:

günaydın :16::16:
evet hava yağmurlu . gittim kan verdim geldim öğleden sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum :18:

Back
X