Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) çok zor canım bugün melankoliğim :) gün içinde düzelirim inşallah:)aaa olur mu hiç öle senin içinde sana ve yaşama tutunan bi bebek var senin ve sevdiğin adamın izlerini taşıyan. yağmur da berekettir bu mübarek ayda belki de bebeklerimizin bereketidir. bunları düşün keyfin yerine gelsin. bir ocak annesi olarak sana yakışmaz hadi bakalım neşelen biraz![]()
günaydın
evet hava yağmurlu . gittim kan verdim geldim öğleden sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum :18:
:)) çok zor canım bugün melankoliğim :) gün içinde düzelirim inşallah:)
düzelirsin düzelirsin :) hatta evdeysen biraz uyu hava tam uyku havası ben yataktan zorla kalktım da geldim işe keşke dedim cumartesi olsaydıhep ve çok uykum geliyo çokkkk
İnşaallah güzel çıkar sonucun
Günaydın ocak anneleri :)![]()
günaydın
evet hava yağmurlu . gittim kan verdim geldim öğleden sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum :18:
günaydın
seninki erkek cikiyosa benimkide erkek cikiyodur canim ama ben inanmam cin takvimi falan rabbim ne nasip ettiyse odur
mervecim Allah razi olsun canim agzina saglikk![]()
valla size kızıyorum ne üzel evdesiniz erkenden nie kalkarsınız:) 11 gibi git kan ver imreniyorum sizee:)
Selam kızlar, bende ilk hamile olduğumu öğrenince girdim, sonra işler filan giremedim uzun süre. Biraz da yaşımdan dolayı utanıyorum azçık.:26:
En yaşlı olucam listede sanırım. benim sat. 28.03 yaşım 39. keseyi gördüm. Salı günü de kalp atışını görmeye gideceğim inşallah. Beni de listeye eklermisiniz?
Kan verdim 2 saat sonra alcam .. Ama çok korkuyorum,ya artmamışsa![]()
ahhhh canım uyuyamam ki zaten :)
. ayrıca eşim beni heryere kendi götürür(kıskanç ) . bu aralar zor izin alıyor 10a kadar izin almış onunla gittim geldim :)
esra gelip sopalicam simdi seni yaaaa olumsuz dusunmek yok demedim mi bennn hicbisey olmucak sonuclarinda guzel cikacak senin testini gordum canim ben cizgi var hamilesinn iste daha niye stres yapiyosun kiKan verdim 2 saat sonra alcam .. Ama çok korkuyorum,ya artmamışsa![]()
aynı şeyden bende korkuyorum ama pozitif düşünmeye çalışıyorum
esra gelip sopalicam simdi seni yaaaa olumsuz dusunmek yok demedim mi bennn hicbisey olmucak sonuclarinda guzel cikacak senin testini gordum canim ben cizgi var hamilesinn iste daha niye stres yapiyosun ki
Allahim nolur su kizin sonuclari en yukseginden ciksin
![]()
Amiiinn ..Sılaaa ağlıcam şimdi valla .. Beklemek çok feci bişeymiş ühüüü