- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
harç bitti iş paydos
çok şükür bu günde bitti cumartesi bebişimizin kesesini de gördükmüydü daha Allahtan ne isterim
benim de iş paydosss çok şükürrr

yarın doğruu kese görmeyeee inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harç bitti iş paydos
çok şükür bu günde bitti cumartesi bebişimizin kesesini de gördükmüydü daha Allahtan ne isterim
harç bitti iş paydos
Oyy noldu canım yat dinlen yorma kendini gecmis olsunkızlar mide ağrısından ölücemmmmgaz sancısımıdır bu ya iki büklüm yatıyorum çok kötüyüm :2::2:
Testi yaptim ama tek cizgi cikti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy noldu canım yat dinlen yorma kendini gecmis olsun
Canim belki gec döllenme olmustur o yüzden cikmamistir testte umitsizlik yok bir iki gun bekle regl olmassan yeniden test yap
Slm kzlar
Herkese iyi aksamlar
Bn yeni uyandım kızızmla uyudum
Mecburkaşdım ilaç içtim parol
Basımın agrısı geçti ama sanki ha agrıdı ha agrıcak gibi
Bugunu heralde böle bititricem hasbinallah
Kötü kötü rüyalar görüryorum süreklide
Afff yarabbim onların etkısınde mi kalıyom bende anlamadım ki
Allahım sen feraha ulastır kalbimi ;(
Yarın doktora gitcek arkadaslarımıza şimdiden güsel dileklerimi sunuyorum
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inş
Cnm cok umitsizim agladim bir suru
Bilmiorum ki demek ki beni o yuzde 5 buldu ne kadar sevinmistik oysa ki of bilmioyorum umitsizim boslukta gibiyim
doktora gittim kasık ağrılarımın normal olduğunu ama kramplar şeklinde olduğunda onu aramamı söyledi,,
keseyi görmeye çalıştı kese gibi bir şey gördü ama tam olarak emin olamadı, beta testi istedi oda 774 çıktı,,,
4h 3 g hamileyim sizce bu beta değeri düşük mü yüksek mi?
sağol valla hiç bir bilgim yoktu çünkü ona da gidebilirim ozaman teşekkür ederim :)
bu arada sanırım bizde pazar pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla oraya bi aksilik çıkmazsa :)
Cnm cok umitsizim agladim bir suru
Yaw %95 e inanmıyorsun da % 5 e mi inaniyorsun canim yapma böyle ben ilk oglumda adetim 5 gun geçti test yaptim çıkmadı hamile degilim dedim ama 10 gun geçti hala bisex yok tekrar test yaptim 10 gunden sonra çıktı cift cizki ki senin daha reglin gecmedi bile yapma böyle toparlanmaya calis canim
Kızlar benden bugün 500 tefriciye.