2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm kzlar
Herkese iyi aksamlar
Bn yeni uyandım kızızmla uyudum
Mecburkaşdım ilaç içtim parol
Basımın agrısı geçti ama sanki ha agrıdı ha agrıcak gibi
Bugunu heralde böle bititricem hasbinallah
Kötü kötü rüyalar görüryorum süreklide
Afff yarabbim onların etkısınde mi kalıyom bende anlamadım ki
Allahım sen feraha ulastır kalbimi ;(

Yarın doktora gitcek arkadaslarımıza şimdiden güsel dileklerimi sunuyorum
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inş

kızlar mide ağrısından ölücemmmm :(:( gaz sancısımıdır bu ya iki büklüm yatıyorum çok kötüyüm :2::2:

kızlar mide ağrısından ölücemmmm :(:( gaz sancısımıdır bu ya iki büklüm yatıyorum çok kötüyüm :2::2:
Oyy noldu canım yat dinlen yorma kendini gecmis olsun
Testi yaptim ama tek cizgi cikti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim belki gec döllenme olmustur o yüzden cikmamistir testte umitsizlik yok bir iki gun bekle regl olmassan yeniden test yap

Slm kzlar
Herkese iyi aksamlar
Bn yeni uyandım kızızmla uyudum
Mecburkaşdım ilaç içtim parol
Basımın agrısı geçti ama sanki ha agrıdı ha agrıcak gibi
Bugunu heralde böle bititricem hasbinallah
Kötü kötü rüyalar görüryorum süreklide
Afff yarabbim onların etkısınde mi kalıyom bende anlamadım ki
Allahım sen feraha ulastır kalbimi ;(

Yarın doktora gitcek arkadaslarımıza şimdiden güsel dileklerimi sunuyorum
Hayırlı haberlerle gelirsiniz inş

Canim iyi dusunelim iyi olsun bugun bende çok halsizdim tadim tuzum yok halada :(

Cnm cok umitsizim agladim bir suru

Canim ya Kıyamam doktor yüzde 95 demis minicikte olsa keseyi gormussun niye uzuluyorsunki ben daha keseyi bile görmedim üzme kendini pazartesi ye kadar bekle regl olmassan yine test yaparsın

Bilmiorum ki demek ki beni o yuzde 5 buldu ne kadar sevinmistik oysa ki of bilmioyorum umitsizim boslukta gibiyim

Bilmiorum ki demek ki beni o yuzde 5 buldu ne kadar sevinmistik oysa ki of bilmioyorum umitsizim boslukta gibiyim

Yaw %95 e inanmıyorsun da % 5 e mi inaniyorsun canim yapma böyle ben ilk oglumda adetim 5 gun geçti test yaptim çıkmadı hamile degilim dedim ama 10 gun geçti hala bisex yok tekrar test yaptim 10 gunden sonra çıktı cift cizki ki senin daha reglin gecmedi bile yapma böyle toparlanmaya calis canim

doktora gittim kasık ağrılarımın normal olduğunu ama kramplar şeklinde olduğunda onu aramamı söyledi,,
keseyi görmeye çalıştı kese gibi bir şey gördü ama tam olarak emin olamadı, beta testi istedi oda 774 çıktı,,,
4h 3 g hamileyim sizce bu beta değeri düşük mü yüksek mi?

bence gayet iyi ne yuksek ne dusuk :)

sağol valla hiç bir bilgim yoktu çünkü ona da gidebilirim ozaman teşekkür ederim :)
bu arada sanırım bizde pazar pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla oraya bi aksilik çıkmazsa :)

ben yarin da beta hcg baktircam 48 saatlik artisimi arayip solicem bakalim ne zaman cagircak :)
biz de yarin gidiyoruz piknige arkadaslar yer ayirtmis :)

Yaw %95 e inanmıyorsun da % 5 e mi inaniyorsun canim yapma böyle ben ilk oglumda adetim 5 gun geçti test yaptim çıkmadı hamile degilim dedim ama 10 gun geçti hala bisex yok tekrar test yaptim 10 gunden sonra çıktı cift cizki ki senin daha reglin gecmedi bile yapma böyle toparlanmaya calis canim

sila kesinlikle sana katiliyorum. idrar testleri cikmayabiliyor kesinlik yok icini ferah tut bebegin varsa olumsuz etkileniyor suan bence umitsiz olcana yarin git kana baktir %100 cikar benim adetten 10 gun once cikti kanda. uzme kendini hic :(

iyi geceler hanımlarrr...
yarın kese görecek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz,Allah işinizi rast getirsiinnn:16::16::16:

Back
X