- 5 Şubat 2014
- 944
- 366
- 158
Hemen git hic bekleme derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktora sordum canım öğlen gidicem
12-01-2015 ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen git hic bekleme derim ben
çok panik oldum ya daha önce düşük yaptığım için en küçük ağrıda hastaneye koşar oldum atamıyorumda üzerimden eşim benden daha çok panik öksürüyorum öksürme bişi olur diyo hapşırıyorum hapşırma diyor komedi filmi izleme gülersin diyo iyice kafayı yedik şimdide kasıkdan vajinaya doğru hafif bir sancı giriyor acaba neden
korkma canım çok normal o ağrı kanaman olmadığı sürece :) bebek içerde harıl harıl çalışıyo ondan arada ağrılar oluyo öyle rahim genişliyormuş
Kızlar benim hcg 2 katından fazla yükselmiş 3 katı falan bu ikiz gebelik olabilirmi ki ama ultrasonda tek göründü
Merhaba Kızlar bugün doktora gidiyorum ilk defa saat 5 te lütfen dua edin olur mu
şubatta düşük yapmıştım bu sefer öyle olmaz umarım.
çok panik oldum ya daha önce düşük yaptığım için en küçük ağrıda hastaneye koşar oldum atamıyorumda üzerimden eşim benden daha çok panik öksürüyorum öksürme bişi olur diyo hapşırıyorum hapşırma diyor komedi filmi izleme gülersin diyo iyice kafayı yedik şimdide kasıkdan vajinaya doğru hafif bir sancı giriyor acaba neden
Merhaba Kızlar bugün doktora gidiyorum ilk defa saat 5 te lütfen dua edin olur mu
şubatta düşük yapmıştım bu sefer öyle olmaz umarım.
aynı duygulardayım cnm bende düşük yapmıştım o yüzden korkar oldum allah yardım etsin cnm hepimize
normal sancılar normal dedi doktorum onlardan korkma. dayanılamayacak sancı ve kanama olursa o zaman kork dedi. İçinizde bir can büyor hanımlar olacak o kadar![]()
korkmayın kızlar 2 gündür aklıma arkadaşın biri reiki diye bir olayı soktu. paso reiki yapıyorum olumsuz düşünceli dağıtma böylelikle pozitif enerji dağıtma yöntemi.Olumsuzluk yook herşey çok ama cook güzel olacak
ne kadar pozitif insanı rahatlatan bir doktorun varmış canım bayıldım. bende cuma kalp atışları için gidicem doktorunun kalp atışı için söyledikleri burdan beni bile rahatlattı
Hmmmm umutlanmayayim o zaman :)
aynı duygulardayım cnm bende düşük yapmıştım o yüzden korkar oldum allah yardım etsin cnm hepimize
Sen neden umutlanmıyosun ki
korkmayın kızlar 2 gündür aklıma arkadaşın biri reiki diye bir olayı soktu. paso reiki yapıyorum olumsuz düşünceli dağıtma böylelikle pozitif enerji dağıtma yöntemi.Olumsuzluk yook herşey çok ama cook güzel olacak