aynen canım sakınılan göze çöp batıyor bende diyorum az rahat olsun tabi sakınmamız gereken şeyler var ama abartıp hayatı zehir etmeyelim
ben yaptırmıycam oğlum da da yaptırmadım doktorlar illa yaptırın diyor çok önemli diyor ne için önemli bu bebekte down sendromu vs gibi bir sıkıntı var mı diye bakılan bir test ki doğruluk payı yüzde yüz değil asla, kaç kişiye bebeğin sakat deyip aldırtıyorlar, diyelim ki Allah korusun o rahatsızlık var bebeğimizde ne yapıcaklar bunun çaresi yok tedavisi yok kalan yedi ay bize işkence olacak her günümüz zehir olacak ve yanılma payı da çok yüksek, siz bilirsiniz tabi ama ben yaptırmam
doktoruna sor ama sürekli kullanılıyor bu ilaç
tamam canım kendi hatimlerimi bitireyim bende alırım inşallah cüz
maşallah bebişe, bir hafta önde geride olabilir sorun yok sıkma canını
canım bol bol dinleneceksin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah sana
:)) bende yok canım
canım Allah yardımcın olsun herkesin bir imtihanı var benim eşim çok ilgilenmez beceremez yani ama kv görümcem çok iyiler onlar ilgilenir bir yer eksik olunca bir yer tamamlanıyor, benimde annem hiç sormaz kızım yapılacak işin var mı nasılsın diye hep öyleydi, daha bugün temizlik yaptım söyledim telefonda niye yaptın yardım edeyim demez hep biz onun işini yapalım ister neyse...
canım ilişkiyi yasaklar dr
canım okuyunca özelden mesaj at sana zahmet
şimdi sayfalarca yazıştık ve içinden sadece dini muhabbetimi cımbızladınız bu muhabbete dahil olmak zorunda değilsiniz ki, biz burda bebeklerimizi, ağrımızı, yediğimizi, içtiğimiz,i temizliğimizi kısacası bebeğimizle ilgili olan her konuyu konuşuyoruz sizde içinden size cazip gelenle ilgili konuşursunuz olur biter, burda kimseye dayatma yok
ilk üç ay olur sonra azalı genelde, düşüğü aklından çıkar Allah korusun düşük olunca zaten kanaman oluyor, hamile olduğumu çok olmasada bazen unutuyorum:)
ay ay maşallah bebişlerine canım

maşallah canım

karatay hoca aştı artık gerçekten bazı şeyleri abartıyor ne sakat kalması o zaman Türkiye de ki bütün bebekler sakat olurdu Allah korusun çünkü bu testin yapılmadığı hamile yok, 50 gr şeker nedir normalde gün içinde zaten alıyoruz onu her gün olmasa da, oğlumda yaptırdım açlık 60 yükleme sonrası 102 çıktı sınırı geçmedi, ayrıca yüksek çıkınca uzak durun demiyorlar doktorlar zaten hamileyken şekeri az tüketin diyorlar
sağol canım paylaşım için
ayyy canım sil kafandan olumsuzlukları hemeni gönlüne göre dr bulmak zor araştır iyice netten bakabilirsin yaşadığın şehirde dr yorumlarını oku
artık yasak:) oyy maşallah canım eline koluna

sağol canım
amin canım seninde tez vakitte göbeğinde bir bebiş olsun inşallah sonra doğsun kucağında uyusun
maşallah suphanallah koca adam olmuş:) erkek sanırım
amin canım
canım gözünle imayla kılabilirsin
yüreğine eline sağlık canım amiiiiiinnnnnnnn
canım olumsuz şeyleri düşünme lütfen bebeğin sıkı sıkı tutunacak sana inşallah bak hep dua ediyoruz
ah ah canım ben şimdi devlete gidiyorum doktorum çok iyi tek sıkıntım hurra hastalar doluyor içeriye ama bak bizim insanımızda geçmişten kalan bir eziklik korku var ne haddine doktorun hemşiren veya diğer personelin beni azarlaması dalga geçmesi hele bir olsun hastaneyi yıkarım başlarına o düzen eskidenmiş öyle sindirmişler ki bu milleti doktora soru sormaya korkar olmuşlar, kimse hakkını yedirmesin kendini ezdirmesin, karşımızdakiler insan bizden farklı özel varlıklar değiller yani.
benim annemim başına gelmişti bir rahatsızlığı için gidiyor doktora dr da annem önce kilo ver şu haline bak diye azarlamış ayyy duyunca kan beynime sıçradı annem nasıl üzülmüş çıkmış bir şey demeden ben yanında değildim başka şehirdeydim ablam yanındaydı hemen şikayet dilekçesi yazın dedim yazdılar, sonra annemi arayıp teyit ettirdiler doktoru uyarmışlar annem çok kızmıştım niye cevap vermedin diye o kim oluyor rencide etmeye ne hakkı var!!