- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne dedi cnm buna ooy benimkisi leke derken belli belirsiz
Canim benim çok geçmiş olsun umarim en kisa zamanda kanama alanin kapanir insan çok sarsiliyor umarim hepimiz için herşey normale döner ve bebislerimizi kucagimiza aliriz
azar azar iç barigörümcem paket paket içerdi doğdu hala içiyo.
![]()
Mide bulantisi ve halsizlikten iş göremeyen, istahsizliktan yemek yapamayan kilo veren var mı arkadaşlar? Folbiolu gün aşırı kullanıyorum o mu yapıyor die şüpheleniyorum çünkü bir keresinde yutmadım iyiydim...
Kızlar, tatlı annişler, bebişleri😊😊 nasılsınız☺️ ben bugün sevgi pıtırcığı oldum😜☺️😊 okul bitti diye sanırım ohh çok şükür. Valla sürünerek gidiyordum en azından şimdi öğrenciler olmuycak okulda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
biri garip bir resim paylaşmış öğürmekten ve kusmaktan helak oldum gerçekten içim kalktı![]()
Saol cnm inşallahh dün acilde mahfoldum .. Çok yıprattılar beni
Saol cnm inşallahh dün acilde mahfoldum .. Çok yıprattılar beni
Canım bende 12.cüzü alayım 5 Yasin eflalime yazdı m41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline
KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline
HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ
HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Adzeynep.11 cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..
Katılımlarınızı beklıyorum..
Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah
kızlar geçimişi okuyamadım
Cüz almak isteyen arkadaslar ya benim özelime atarsanız daha güsel takıp ederim.. 40 sayfa geçmiş...
Madallah.. Özele atamıyosanız bunu kopyalayıp isminizi aldıgınız cüzü ekleyip bildirin ...
Haklisin canim insanin canindan can gidiyorboyle zamanlarda acildekilerin boyle anlarda anneyi sakinlestirmeleri lazim ama nerdee benim ilk kanamamda devlet hastanesine gittim uç aylik olmadan kadindogumcuda ebede gelmiyormus yasal haklariymis yazik acilde ki doktor anlamadi düşük önleyici iğne yokmuş çok kötüydü sana ne yaptilar
Yatis falan vermedilermi cnm
kızlar berat kandiliniz kutlu olsun
Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde mübarek kabul edilen gecelerden biridir. Her yıl Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gece Berat gecesidir.
Berat gecesi, Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfuzdan dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Buna inzal denir. Kadir gecesinde ise Peygambere ilk kez ve parça parça indirilmeye başlanmıştır. Buna da Tenzil denir.
Aslı "Beraettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve beri olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.
İnsanların bir senelik hayat,ölüm ve rızıklarının gözden geçirildiği, Müslümanların af ve lütuflara nail olduğu, İbadet ve taatte bulunanların tevbe ve istiğfarda bulunanların cehennemden kurtuluş beratlarının verildiği mübarek bir gecedir.
Berat Kandilinin önemi hakkında bir Hadis-i Şerifte ise şöyle buyuruluyor;
Hz.Âişe vâlidemiz, Peygamber efendimizin Berât gecesinde, sabaha kadar ibâdet ettiğini görünce sordu:
- Yâ Resûlallah, Allahü teâlânın en sevgili kulusun! Buna rağmen niçin bu kadar kendini yoruyorsun?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Ey Âişe, ben şükredici kul olmıyayım mı? Ey Âişe, sen bu gecede, ne olduğunu bilir misin?
Âişe vâlidemiz tekrar sordu:
- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?
Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:
- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur.
Bu gecelere saygı göstermek, günâh işlememekle olur
![]()
Ben ne oldugunu anlayamadım sayfayı kapattım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iğrençti kanlı bir şey sanırım hala etkisinden çıkamadım maalesef![]()