• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim benim çok geçmiş olsun umarim en kisa zamanda kanama alanin kapanir insan çok sarsiliyor umarim hepimiz için herşey normale döner ve bebislerimizi kucagimiza aliriz

Saol cnm inşallahh dün acilde mahfoldum .. Çok yıprattılar beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mide bulantisi ve halsizlikten iş göremeyen, istahsizliktan yemek yapamayan kilo veren var mı arkadaşlar? Folbiolu gün aşırı kullanıyorum o mu yapıyor die şüpheleniyorum çünkü bir keresinde yutmadım iyiydim...

Ben varım 5 kilo verdim bulantılar geçsin 1 kilo su içicem :) ben folidoce kullanıyorum. Bulantı için de premesis içiyorum ama yine de yiyemiyorum :( soğuk su içiyorum oda iyi geliyor az içebiliyorum

Kızlar, tatlı annişler, bebişleri😊😊 nasılsınız☺️ ben bugün sevgi pıtırcığı oldum😜☺️😊 okul bitti diye sanırım ohh çok şükür. Valla sürünerek gidiyordum en azından şimdi öğrenciler olmuycak okulda

Ayneen. Bir de seminer biteydii. Tam 4 saat her gun. Of pof

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

41 YASİNİ ŞERİF eflalim in özeline

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Hayroshayroshayros:5.cüz
Awah:6.cüz
Mrv5534:7. Cüz
Nahidemia:8.cüz
Akgokcen:9. Cüz
Flufem:10.cüz
Adzeynep.11 cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Katılımlarınızı beklıyorum..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

kızlar geçimişi okuyamadım
Cüz almak isteyen arkadaslar ya benim özelime atarsanız daha güsel takıp ederim.. 40 sayfa geçmiş...
Madallah.. Özele atamıyosanız bunu kopyalayıp isminizi aldıgınız cüzü ekleyip bildirin ...

Saol cnm inşallahh dün acilde mahfoldum .. Çok yıprattılar beni

Haklisin canim insanin canindan can gidiyorboyle zamanlarda acildekilerin boyle anlarda anneyi sakinlestirmeleri lazim ama nerdee benim ilk kanamamda devlet hastanesine gittim uç aylik olmadan kadindogumcuda ebede gelmiyormus yasal haklariymis yazik acilde ki doktor anlamadi düşük önleyici iğne yokmuş çok kötüydü sana ne yaptilar

KELİME İ TEVHİD dusjelinin özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Adzeynep.11 cüz
Bu listeyi sürekli guncel tutmaya calışıcam cüz almak isteyen arkadaslarımız bna msj atarlarsa daha kolay olur canlarım
Ne kadar kısa sürede okursak okadar iyi bizim icin. Son ayımıza kadar dualarla kuranı kerimle tevhşdlerle bebeklerimizi NUR BEREKET ile doyuralım inşallah..

Not: cüzlerini okuyanlar bildirimde buluncaklar oldumu canlarım.. Eger tekrar isterseniz cüz belirtin ona göre böle böle tamamlarız biiznillah

kızlar geçimişi okuyamadım
Cüz almak isteyen arkadaslar ya benim özelime atarsanız daha güsel takıp ederim.. 40 sayfa geçmiş...
Madallah.. Özele atamıyosanız bunu kopyalayıp isminizi aldıgınız cüzü ekleyip bildirin ...
Canım bende 12.cüzü alayım 5 Yasin eflalime yazdı m

Haklisin canim insanin canindan can gidiyorboyle zamanlarda acildekilerin boyle anlarda anneyi sakinlestirmeleri lazim ama nerdee benim ilk kanamamda devlet hastanesine gittim uç aylik olmadan kadindogumcuda ebede gelmiyormus yasal haklariymis yazik acilde ki doktor anlamadi düşük önleyici iğne yokmuş çok kötüydü sana ne yaptilar

Ne yapmadılarki .. İlk müracata 10 haftalık gebeyim pıhtı atıyorum desim.. Bana cevap olarak kan alıcaz gebemisin bakıcaz dedi elimde gebelik tahlilim ultrasonun var tc yazıyo ne nilelim p semin i dediler 1 sat 15 dakika kan tahlili bekledik yahlil uok dr umla konuşuyorum acil ultrasona aldınlar belki danar yolu açıp rahatlatmak lazım diyor iletiyorum kendi dr yna git o zaman diuor .. Tesadüfen arkadaşm aradı yanında o hastanede olan bir ark o varmış o atıyo hastaneyi herkez birden pır döndü .. Benim bişeyden haberim yok şalırdım hatta .. Sonra öğrendim.. Dr um alttan mıayne etmesin açmasın dedi sölememe rağmen hem vakvak la bakti hrm vaj ıltrasonla on kişi toplandı gelen hiden bi baktı sinir oldum snir ağlaya ağlaya

:3:kızlar berat kandiliniz kutlu olsun

Berat Kandili (Beraat Kandili) İslam dininde mübarek kabul edilen gecelerden biridir. Her yıl Şaban ayının ondördüncü gününü onbeşinci gününe bağlayan gece Berat gecesidir.
Berat gecesi, Kur'an-ı Kerim'in Levh-i Mahfuzdan dünya semasına toptan indirildiği gecedir. Buna inzal denir. Kadir gecesinde ise Peygambere ilk kez ve parça parça indirilmeye başlanmıştır. Buna da Tenzil denir.
Aslı "Beraettir." Beraat sözlükte, "bir zorluktan kurtarmak ve beri olmak" demektir. Bu geceye, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek gece; günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Beraat gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet gecesi gibi adlar da verilmiştir.
İnsanların bir senelik hayat,ölüm ve rızıklarının gözden geçirildiği, Müslümanların af ve lütuflara nail olduğu, İbadet ve taatte bulunanların tevbe ve istiğfarda bulunanların cehennemden kurtuluş beratlarının verildiği mübarek bir gecedir.

Berat Kandilinin önemi hakkında bir Hadis-i Şerifte ise şöyle buyuruluyor;

Hz.Âişe vâlidemiz, Peygamber efendimizin Berât gecesinde, sabaha kadar ibâdet ettiğini görünce sordu:

- Yâ Resûlallah, Allahü teâlânın en sevgili kulusun! Buna rağmen niçin bu kadar kendini yoruyorsun?

Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:

- Ey Âişe, ben şükredici kul olmıyayım mı? Ey Âişe, sen bu gecede, ne olduğunu bilir misin?

Âişe vâlidemiz tekrar sordu:

- Bu gecenin diğer gecelerden üstünlüğü nedir yâ Resûlallah?

Peygamber efendimiz şöyle cevap verdi:

- Bu sene içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu sene içinde öleceklerin isimleri bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip edilir. Bu gece herkesin ameli ve işleri Allahü teâlâya arz olunur.

:42:Bu gecelere saygı göstermek, günâh işlememekle olur:42:

Gözlerim doldu. Acaba bizim yavrularımız doğacaklar listesine girdi mi. Allah onlara rızık verecek mi. Allah büyük. Inşallah yavrularımızı kucağımıza sağlıkla alırız.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyi akşamlar herkesin hamileligi yolundadir inşallah...memleketteyim o yuzden pek giremiyorum foruma istahim biraz açılmaya başladı inanın mutluluktan ağlıyorum bebeğimin ilk 3 ay fazla besine ihtiyaci yok biliyorum ama dengeli beslenmekte önemli: ))onun harici sizden dua isteyeceğim yarın eltimin tüp bebek sonucu belli olacak Rabbim umutlarını boşa çıkarmaz inşallah çok istiyor takıntı yapmış durumda hamisler olarak duanizi isterim...şimdiden sağolun: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KELİME İ TEVHİD akgokcen özeline

HATMİ ŞERİFE BASLIYORUZ

HUMEYRA.1.. Cüz
Sılam.2. Cüz
Hatibulut.3. Cüz
Ecepelin4. Cüz
Adzeynep:11.cüz
Habbik12.cüz

iğrençti kanlı bir şey sanırım hala etkisinden çıkamadım maalesef :(

Burada ki diğer arkadaslarida düşünmek lazım kimsenin gebeligi dört dörtlük geçmiyor herkes resim koymaya kalkarsa sağlıklı olmaz haklısınız:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X