• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadşlar gğsümün tam alt tarafında ortada kaburga kemiklerimin birleştiği yer acıyor nedendir

canım reflü olabilir, bende reflü diye gittim hamile olduğumu öğrendim
önceden yoksa bile hamilelikte reflü sıkıntısı başlaya biliyormuş
gaviscon şurup tavsiye ederim gebelikte kullanılabiliyor

akgokcen kardeş bebeğin olduğu yerde bazen ağrı hissediyor musun

yok canım sadece bir iki kere göbek deliğime yakın pıt pıt atma hissettim
ama mideden dolayı sol kaburgam böyle dolu dolu bi his var orada ağrıda değil böyle acıda değil arası bişey

anne olmak güçlü olmak doğru davranışlarla çocuğuna örnek olmak demektir.yalnızım diyorsun bir daha düşün çünkü yalnız değilsin bebişin var hemde sana o kadar yakında ki seninle bir bütün aynı senden besleniyor. seni yalnız bırakmayan sadece bebeğin var sende ona sigara mı içiriyorsun karşılığı bu mu? yapma bence bebeğine zarar verme hatta yapabilirsen başlangıç olsun o bebeğin sigara içen bir annesi olmasın bırak gitsin insan bebeği için ne fedakarlıklar yapıyo seninle gurur duysun anlatırsın ilerde bebeğine sen beni hiç yalnız bırakmadın en zor anımda hep yanımdaydın bende ogünden beri hiç sigara içmedim sana layık olmak için benimle gurur duyman için dersin güzel olmaz mı? dene bence.
hem bizde varız konuşuyoruz bak

Ne guzel yazmissin canim.. dogru soyluyorsun.. tesekkur ederm,.

Canım ben varım:( sen kaçıncı haftandasın ve nezamandır devam ediyor?kahverengimi ? Benim kahverengi lekelenmem 6.haftamdan beri bikaç gün geçip yine başlıyor bugün 9+1 oldu.doktor kesede ve rahimde bişey yok diyor ama geçmiyorda..içimizi ferah tutalım Allah korusun bebişlerimizi

Canim benim 5+4 de ufak kanamam oldu peşinden 2 ufak kanama atlattim çok şükür kanamalarim bitti kahverengi akintiya dondu korkuyorum artik bugün 10+0 oldum bebeğim ultrason da önden gidiyor kaç olmuştur bilmiyorum çok üzülüyorum artik ona birşey olacak diye doktorlara gorundum birşey yok diyorlar bende gebeligimin tadini cikarmak istiyorum her an birşey olacak kaygisi var kafamda..

Herkese merhaba hanımlaar :10:

Topik ilk açıldığından beri, pozitif sonucu aldığımdan beri sık sık takip ediyorum sizleri :51:.
Daha önce bir gece çok uzun bir mesaj yazmıştım, kendimi anlatmıştım. Ancak bir sorun oldu yayınlanamadı mesajım.
Bende çok kızdım sonra yazarım dedim :20:
Nasip bugüneymiş :42:

Bugünün tarihi 13 Haziran 2014 ve ben 9+1 günlük hamileyim Allah'ın izniyle :49:
Endometriozis (Çikolata kisti) hastasıyım. Tüp bebek tedavisiyle hamileyim.
15 Nisan 2014'te tedaviye başladık. 24 Nisan'da yumurtalarım toplandı. 29 Nisan'da 2 tane embriyo (blastokist) transferi yapıldı.
Bir tanesi tutundu. 10 Mayıs 2014, transferin 11. günü test günümdü. Tabi ki ben dayanamayıp erken yaptırdım :52:
Ve pozitif sonucu aldık.
Hatta transferin 6. gününde erken gebelik testiyle evde silik 2. çizgiyi bile gördüm :21:

2 günde bir test yaptırdım, düzenli artış görüldü. 26 Mayıs günü ilk kontrolümüze gittik. Tek kese ve kalp atışını birlikte gördük.
26 Mayıs'ta 6+2 günlük idi.

5 Haziran da ikinci kontrolümüze gittik; elhamdülillah her şey yolunda idi.
Bu arada doktorumun verdiği kan, idrar tahlili ve kültürünü yaptırdım. Onlarda güzel çıktı.
Tam 8 haftalıktı.

Tüp bebek tedavisiyle gebe kaldığım için, çok fazla ilaç kullanıyorum maalesef.
Hergün;
2 ampul progestan iğne,
Oksapar 4000 kan sulandırıcı iğne,
3 defa Estrofem,
1 Coraspin,
1 Folbiol.

Haplar ve progestan iğne 10. hafta bitince bitecekmiş inşallah.
Ancak kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde kan sulandırıcı iğne 16. haftaya kadar olacakmış.
Doktor demir hapı verene kadarda Folik asite devammış :25:

Tedaviye başladığımdan beri 101 tane iğne oldum, ve olmaya devam ediyorum :27:
İlk başlarda Progestan iğne o kadar ağır geliyordu ki yürüyemiyordum bile. Ama artık popomun 2 tarafında yumrular oluştu ve artık o kadar ağrıtmıyor:52:

Benim son adet tarihim tedaviyle olduğu için tutmuyor.
Ama gebelik haftasından hesaplayınca 9 Nisan 2014 diyebiliriz.
3,5 yıllık evliyim,
Yaş 27,
İlk gebelik.

Burada bir çok kişinin bebeğini kaybetmesini okudum, bir çok kişinin kanaması olduğu yattığı, hastanelerde yattığını okudum.
Hepinize geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Bebeğini kaybedenlere Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hamiş annelerimize de Allah hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.

Ve Allah-u Teala çocuk sahibi olmak isteyen herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda :5: ...

Tekrar görüşmek üzere çok öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun :13:

Ve bu arada okuduğunuz hatime ve yasinlere katılabilirim :21:

Efalim seninde 2. bebşin sanırım ve ssvd düşünüyorsun anladım kadarıyla bende düşünüyorum hemde çok istiyorum ..doktor araştırdınmı, birde hangi şehirdesin

Canim benim 5+4 de ufak kanamam oldu peşinden 2 ufak kanama atlattim çok şükür kanamalarim bitti kahverengi akintiya dondu korkuyorum artik bugün 10+0 oldum bebeğim ultrason da önden gidiyor kaç olmuştur bilmiyorum çok üzülüyorum artik ona birşey olacak diye doktorlara gorundum birşey yok diyorlar bende gebeligimin tadini cikarmak istiyorum her an birşey olacak kaygisi var kafamda..

Canım yanlız değilsin .. Dün gece öyle pıhtılar attım ki psikolojim yerle bir oldu.. Ben artık bebeğimle konuşup rahatlıyorum .. Bana sıkı sıkı tutun diyerek .. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402672229.023455.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 13 tane oldu 41 e tamamlıycaz, yazarken çekiniyorum kimse baskı olarak algılamasın isteyen okuyor yanlış anlaşılmayalım:)

Bir teklifim var şimdi bu 41 Yasin'i önce hamile kalmak isteyen bebek hasreti çekenlere okusak razı olurmusunuz, sonra da bizim bebişlere okuruz inşallah, bu bir teklif tabi, biz hamdolsun tattık bu duyguyu tatmayanlarda tatsın hamilenin duası kabul olur diye yazıyorum:16:

arkadaşım bende 2 yasin alıyorum...sonra tekrar alırım inşaallah.
allah kabul etsin.

Kızlar, tatlı annişler, bebişleri😊😊 nasılsınız☺️ ben bugün sevgi pıtırcığı oldum😜☺️😊 okul bitti diye sanırım ohh çok şükür. Valla sürünerek gidiyordum en azından şimdi öğrenciler olmuycak okulda

Topik ilk açıldığından beri, pozitif sonucu aldığımdan beri sık sık takip ediyorum sizleri :51:.
Daha önce bir gece çok uzun bir mesaj yazmıştım, kendimi anlatmıştım. Ancak bir sorun oldu yayınlanamadı mesajım.

Bugünün tarihi 13 Haziran 2014 ve ben 9+1 günlük hamileyim Allah'ın izniyle :49:
15 Nisan 2014'te tedaviye başladık. 24 Nisan'da yumurtalarım toplandı. 29 Nisan'da 2 tane embriyo (blastokist) transferi yapıldı.
Bir tanesi tutundu. 10 Mayıs 2014, transferin 11. günü test günümdü. Tabi ki ben dayanamayıp erken yaptırdım :52:
Ve pozitif sonucu aldık.
Hatta transferin 6. gününde erken gebelik testiyle evde silik 2. çizgiyi bile gördüm :21:

2 günde bir test yaptırdım, düzenli artış görüldü. 26 Mayıs günü ilk kontrolümüze gittik. Tek kese ve kalp atışını birlikte gördük.

Bu arada doktorumun verdiği kan, idrar tahlili ve kültürünü yaptırdım. Onlarda güzel çıktı.
Tam 8 haftalıktı.

Hergün;
2 ampul progestan iğne,
3 defa Estrofem,
1 Coraspin,
1 Folbiol.

Ancak kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde kan sulandırıcı iğne 16. haftaya kadar olacakmış.

İlk başlarda Progestan iğne o kadar ağır geliyordu ki yürüyemiyordum bile. Ama artık popomun 2 tarafında yumrular oluştu ve artık o kadar ağrıtmıyor:52:

3,5 yıllık evliyim,
Yaş 27,
İlk gebelik.

Burada bir çok kişinin bebeğini kaybetmesini okudum, bir çok kişinin kanaması olduğu yattığı, hastanelerde yattığını okudum.
Bebeğini kaybedenlere Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hamiş annelerimize de Allah hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.

Ve Allah-u Teala çocuk sahibi olmak isteyen herkese Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda :5: ...

Hehehe gerçekten kısa ve öz olmuş:emir_bebek::emir_bebek: aramıza hoşgeldin güzel hamiş :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi:) ben de kan iğnesi vuruluyorum ve bi ara iğneleri sayıyordum senin gibi sonra çıldırmamak için bıraktım :)
Aramıza hoşgeldin tekrardan..

Arkadaşlar sizlerden ufak bir ricam olacak lütfen yemek adı yazmayın :((

Hiçbir şey yiyemiyorum istifra etmekten ama aşeriyorum yine de canım deli gibi istiyor... Annem şunu güzel yapar diyorsunuz, isim vermeden canım x in en meşhur şeyini çekti diyorsunuz ben burada ağlayarak eşimi arıyorum:))) Allah kimseyi darda koymasın ve yoklukla imtihan etmesin , herkese kolay sağlıklı hayırlı hamilelikler doğumlar ve bebekler nasip etsin inş.. Kusura bakmayın bunu yazıyorum ama ben bile kendimi tanımamaz oldum, daha önceden rica etmiştim .. İnstagrama falan bile girmiyorum korkudan resim çıkar diye:))) iyice tuhaf oldum ben :))

Canım yanlız değilsin .. Dün gece öyle pıhtılar attım ki psikolojim yerle bir oldu.. Ben artık bebeğimle konuşup rahatlıyorum .. Bana sıkı sıkı tutun diyerek ..Eki Görüntüle 1156078

Canim benim çok geçmiş olsun umarim en kisa zamanda kanama alanin kapanir insan çok sarsiliyor umarim hepimiz için herşey normale döner ve bebislerimizi kucagimiza aliriz

Mide bulantisi ve halsizlikten iş göremeyen, istahsizliktan yemek yapamayan kilo veren var mı arkadaşlar? Folbiolu gün aşırı kullanıyorum o mu yapıyor die şüpheleniyorum çünkü bir keresinde yutmadım iyiydim...

Mide bulantisi ve halsizlikten iş göremeyen, istahsizliktan yemek yapamayan kilo veren var mı arkadaşlar? Folbiolu gün aşırı kullanıyorum o mu yapıyor die şüpheleniyorum çünkü bir keresinde yutmadım iyiydim...

folbiol bana da öyle gelmişti bıraktım folidocce kullanıyorum. içinde b12 de var.

bebeğin için içmelisin cnm doktor diyorki kesinlikle folic asit anlıyorum seni halsizlik yapıyor ama bebeğimiz için napalım

Ve pozitif sonucu aldık.

Tam 8 haftalıktı.

Hergün;
2 ampul progestan iğne,
3 defa Estrofem,
1 Coraspin,
1 Folbiol.

3,5 yıllık evliyim,
Yaş 27,
İlk gebelik.

bebişin olup kısmet olurda büyüyünce anlatırsın seni dünyaya getirmek için bak neler neler yaşadım diye.
inşallah kıymet bilen hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.
bizlerde iyi anne oluruz inşallah

Back
X