canım inşaallah alışır kızın okuluna, bizde ilişki bir ker eoldu birde girişim

canım çok yandı birde düşük riski oldu ya cesaret edemiyorum eşimde ısrar etmiyor sağolsun ama ara vermemek lazım çünkü çocuk doğunca zaten bir soğukluk oluyor bebekle ilgilenmekten uykusuzluktan
bende gece doğuma gittim rüyamda ayy sezaryen sırası beklişorum doğum oluyor ben hiç acı hissetmiyorum fır dönüyorum bebeğimi bir türlü göremedim kıyafeti battaniyesi eksikmiş deli oldum
canım kasık fıtığı var sakın ihmal etme hemen git
canım üzülme lütfen olacağı varmış ilişkiden olmasa iş yapmaktan olurdu bu kadar vicdan azabı çekme sıkma canını bir şeyi yok bebeğinin
istediğin zaman olabilirsin hatta git ol tarihi geçiyor hafta olarak
geçmiş olsun canım, iğne verebilirler, keçi boynuzu pekmezi, bolca kırmızı et, yeşil mercimek, siyha kuru üzüm ye çekirdekli yaşta olur mevsimi ama çekirdeğini mutlaka ye, etin yanında yoğurt ayran tüketmeki demir emilimini azaltmasın birde ıspanak yerkende aynı mantık oluyor, domatesin tam mevsimi bolca ye canım
canım ben bazen hafif karnımın üstüne dönmüş oluyorum bacak aramda yastık olmayınca, benimki hemen tepiyor sıkıştım diyor sanırım tekrar düzeltiyorum şeklimi bırakıyor tekmelemeyi
maşaallah canım bebeğine, ultrason kağıdında fl yazmıyor mu canım o boyu oluyor fl yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp boyu çıkıyor ortaya
zaten erkeklere değil canım biz yavrularımıza kardeş yapıyoruz yoksa erkek milleti gerçekten nankör oluyor bazen, sıkma canını sakin sakin düşün geçer sinirin
zeynebin ilk canım tüp bebek