bizim bütçemiz kimn umrunda ki hep bi daha zamanı var daha erken diyenler ama seni kimse düşünmüyor..
Ben kv le altlı üstlü otururuz bi gün bana demedi hadi gidelim bebeğin eksiğini alalım diye.
Neymiş cinsiyeti belli değilmiş
neymiş ben beğenmezmişim
Ucuz alırsan beğenmem.Beş liralık birşey alırsan tabi beğenmem bu senin torunun al iyisini.baya oldu tabi bu olay daha yeniydi ozaman çıt çıtlı badi görmüş uygunmuş almamış beğenmem diye eşime demiş.Ben 0-3 ve 3-6 olmak üzere bebeğime 8 er tane çıt çıtlı badi aldım ve hiç birisii kız için değil ortak şekil.Ya bunu altta giycek abartmaya ne gerek var almak isteyen alır.beyaz al,sarı al yeşil al ama yeterki al.Tabi kolay yolu beğenmez

Cinsiyetmiş ya ufacıcık bebekte ne cinsiyeti al bi çıt çıtlı badi yada 5li zıbın seti pembe alma mavi alma ama yeterki al ben biliyim arkamda biri var

Yok arkadaş kimsemiz yok.Annem var saolsun alıyo elinden geldiği kadar kıyafet açısından değil ama ama alıyo cinsiyet gerektirmeyen bi dünya şey var
Sen yeterki iste almak istedikten sonraa bi pijama takımı,eşofman takımı alabilirsin illa kıza elbise al demiyom ki
17 haftalıkken istanbulda özelde
geçen haftada kendi doktorum kız dedi
eee ne bekleniyo
çünkü alınmayacak onlar bahane

he ciinsiyette net bişe demedi doktorum detaylıdada kapadı saolsun bebeğim
ama ben alıyorum gittim pembe battaniye aldım,pembe ciciler aldım
erkekse vay halime