2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben gelenlere güllü lokum ikram edeceğim.. kızımız olacak pembeli beyazlı lokumlar alırım bir de bizim buralarda loğusa şerbeti var o yapılır gelene ikram edilir.. her gelene bebek şekeri vermicem yoksa altından kalkamam:KK35:
teşekkür ederim cvp verdiğin için güzel anne

ya maşşalah zaten etraf anca bir şey desin.. hiçkimse diyor mu bütçeniz nasıl ayarlayabildiniz mi kendinizi.. bence hiç takmayın kızlar her şey hallolur
hayatım bütçeler zaten kimsenin uumurunda diil özellikle benim annem babam pahalı kıyafetlerni filan aldılar ammaaa etraftaki yakınlarımız eşimin ailesi filan hiççç umurlarında diil dün aradım kv ile konuştum kadın kaç aylık olduğumu bile bilmiyohamilelik nasıl gidiyor bile demedi bozuldum yaniii

güzel anneler cok arastırdım biberon ve emzik için herkez avent dio yani kullanan anneler eğer almayı düşünürseniz ebebekte %30 kampanya vardı dün görmüştüm ayrıca süt sağma makineleri ne düşünüyorsunuz elektrikli olanlar cok iyiymiş ama daha araştırıyorum park yatakta başucu için almayı düşünürseniz nuna sena aldım inanılmaz kullanışlı gözüküyo yada ben cok beğendim:) tavsiye ederim hem yer kaplamıyo hemde cok rahat katlanıyor

hayatım bütçeler zaten kimsenin uumurunda diil özellikle benim annem babam pahalı kıyafetlerni filan aldılar ammaaa etraftaki yakınlarımız eşimin ailesi filan hiççç umurlarında diil dün aradım kv ile konuştum kadın kaç aylık olduğumu bile bilmiyohamilelik nasıl gidiyor bile demedi bozuldum yaniii
bizim bütçemiz kimn umrunda ki hep bi daha zamanı var daha erken diyenler ama seni kimse düşünmüyor..
Ben kv le altlı üstlü otururuz bi gün bana demedi hadi gidelim bebeğin eksiğini alalım diye.
Neymiş cinsiyeti belli değilmiş
neymiş ben beğenmezmişim
Ucuz alırsan beğenmem.Beş liralık birşey alırsan tabi beğenmem bu senin torunun al iyisini.baya oldu tabi bu olay daha yeniydi ozaman çıt çıtlı badi görmüş uygunmuş almamış beğenmem diye eşime demiş.Ben 0-3 ve 3-6 olmak üzere bebeğime 8 er tane çıt çıtlı badi aldım ve hiç birisii kız için değil ortak şekil.Ya bunu altta giycek abartmaya ne gerek var almak isteyen alır.beyaz al,sarı al yeşil al ama yeterki al.Tabi kolay yolu beğenmez :KK67:
Cinsiyetmiş ya ufacıcık bebekte ne cinsiyeti al bi çıt çıtlı badi yada 5li zıbın seti pembe alma mavi alma ama yeterki al ben biliyim arkamda biri var :KK12:
Yok arkadaş kimsemiz yok.Annem var saolsun alıyo elinden geldiği kadar kıyafet açısından değil ama ama alıyo cinsiyet gerektirmeyen bi dünya şey var
Sen yeterki iste almak istedikten sonraa bi pijama takımı,eşofman takımı alabilirsin illa kıza elbise al demiyom ki
17 haftalıkken istanbulda özelde
geçen haftada kendi doktorum kız dedi
eee ne bekleniyo
çünkü alınmayacak onlar bahane :mad:
he ciinsiyette net bişe demedi doktorum detaylıdada kapadı saolsun bebeğim
ama ben alıyorum gittim pembe battaniye aldım,pembe ciciler aldım
erkekse vay halime :confused:

güzel anneler cok arastırdım biberon ve emzik için herkez avent dio yani kullanan anneler eğer almayı düşünürseniz ebebekte %30 kampanya vardı dün görmüştüm ayrıca süt sağma makineleri ne düşünüyorsunuz elektrikli olanlar cok iyiymiş ama daha araştırıyorum park yatakta başucu için almayı düşünürseniz nuna sena aldım inanılmaz kullanışlı gözüküyo yada ben cok beğendim:) tavsiye ederim hem yer kaplamıyo hemde cok rahat katlanıyor
canım bend philips avent düşünüyorum.Ama nu'un disney karakterli olanlarıda kafamı karıştırmıyo dğil :DGörsellik açısından tabi .E bebekte indirmdydi demişsin tükenmiş e bebek te.n11.comda 74 civarı uzun zamandır takipteyim çünkü ama sanırım iki ürünü var bu setin biri biraz daha pahalı.Fark ne ama onu bilemiyorum
Hani ilgilenenler olursa n11 den alabilir

canım bend philips avent düşünüyorum.Ama nu'un disney karakterli olanlarıda kafamı karıştırmıyo dğil :DGörsellik açısından tabi .E bebekte indirmdydi demişsin tükenmiş e bebek te.n11.comda 74 civarı uzun zamandır takipteyim çünkü ama sanırım iki ürünü var bu setin biri biraz daha pahalı.Fark ne ama onu bilemiyorum
Hani ilgilenenler olursa n11 den alabilir
hemen bakıyorum şimdi hiç kaçırmayım :)

bizim bütçemiz kimn umrunda ki hep bi daha zamanı var daha erken diyenler ama seni kimse düşünmüyor..
Ben kv le altlı üstlü otururuz bi gün bana demedi hadi gidelim bebeğin eksiğini alalım diye.
Neymiş cinsiyeti belli değilmiş
neymiş ben beğenmezmişim
Ucuz alırsan beğenmem.Beş liralık birşey alırsan tabi beğenmem bu senin torunun al iyisini.baya oldu tabi bu olay daha yeniydi ozaman çıt çıtlı badi görmüş uygunmuş almamış beğenmem diye eşime demiş.Ben 0-3 ve 3-6 olmak üzere bebeğime 8 er tane çıt çıtlı badi aldım ve hiç birisii kız için değil ortak şekil.Ya bunu altta giycek abartmaya ne gerek var almak isteyen alır.beyaz al,sarı al yeşil al ama yeterki al.Tabi kolay yolu beğenmez :KK67:
Cinsiyetmiş ya ufacıcık bebekte ne cinsiyeti al bi çıt çıtlı badi yada 5li zıbın seti pembe alma mavi alma ama yeterki al ben biliyim arkamda biri var :KK12:
Yok arkadaş kimsemiz yok.Annem var saolsun alıyo elinden geldiği kadar kıyafet açısından değil ama ama alıyo cinsiyet gerektirmeyen bi dünya şey var
Sen yeterki iste almak istedikten sonraa bi pijama takımı,eşofman takımı alabilirsin illa kıza elbise al demiyom ki
17 haftalıkken istanbulda özelde
geçen haftada kendi doktorum kız dedi
eee ne bekleniyo
çünkü alınmayacak onlar bahane :mad:
he ciinsiyette net bişe demedi doktorum detaylıdada kapadı saolsun bebeğim
ama ben alıyorum gittim pembe battaniye aldım,pembe ciciler aldım
erkekse vay halime :confused:

boşver erkekse de pembe örtersin
bu almamaların bahanesi beğenmezsin diye almadım
o zaman alsın seni yanına çıkın beraber senin beğendiğini alsın
valla benim annem alıyor benden habersiz 2 orta hurç kıyafet almış daha geçen gün gördüm
beğeniyim veya beğenmeyim almış işte bu bebek ben beğensem de beğenmesem de evde giyer yani
çocuğun yediği helal giydiği haram demişler kıyafetin de gider 5liralık ürünü 2liraya almaya kalkarsan pişman edersin
bana öyle kıyafet alacaklarına almasınlar daha iyi
amaçok şükür arkamızda kendi annelerimiz var onlar olmasa napardık bilmem
Allah annemden binlerce kez razı olsun

Kızlar 100 lük şeker yuklememi yaptirdim geldim sonuclar açlık 99 cikti 1.saat sonunda 100 cikti 2.saat sonunda 222 cıktı 3.saat sonunda 153 cikti doktor yüksek dedi diyet programi verdi 15 gun sonra bi daha bakalım yine yuksekse insilüne baslaticam dedi:KK43: o kadar zorlandim ki icerken hala basim dönüyor ve midem bulaniyor bence canan hocam cok haklı beni mahvetti bebegim ne haldedir simdi, her saat basi kan aldilar 4 unite verdigim kan da cabasi:KK43:
Cnm benimde yüksekti yürü cnm 45 dakika yürü şeker hamur isi asla yeme az kaldu eşime dedimki dogurduğumda cocuk çıkae çıkmaz künefee diğcem diyorum gülüyor bana kolay değil sıkıcaz dişimizi

boşver erkekse de pembe örtersin
bu almamaların bahanesi beğenmezsin diye almadım
o zaman alsın seni yanına çıkın beraber senin beğendiğini alsın
valla benim annem alıyor benden habersiz 2 orta hurç kıyafet almış daha geçen gün gördüm
beğeniyim veya beğenmeyim almış işte bu bebek ben beğensem de beğenmesem de evde giyer yani
çocuğun yediği helal giydiği haram demişler kıyafetin de gider 5liralık ürünü 2liraya almaya kalkarsan pişman edersin
bana öyle kıyafet alacaklarına almasınlar daha iyi
amaçok şükür arkamızda kendi annelerimiz var onlar olmasa napardık bilmem
Allah annemden binlerce kez razı olsun
aynen hep kendi annemiz düşünür bizi.Adı üstünde kaynana :KK22:
neyse şaka maka bi yana.
Almak isteyen her türlü alır kasmaya gerek yok yeterki yanımda olduklarını hissettirsinlr bana.:KK39:

Merve nın mesajını arıyorum ama bulamadım..

Bende de panikatak geçirir gibi çarpıntı nefes darlığı var ve sanki göğsüm patlayacak nefes alamıyorum vücudum sığmıyor bir yerlere gibi gece yatamıyorum vs vs...

Bunlar da hamilelikten olan normal belirtiler dinlenip düzenli yürüyüş yapmak gerektiğini söyledi yavaş nefes al ver arada dedi.. Korkma yani canım inş okursun Mesajı :)

Dinliycem dinlemek çem dinlemek zorundayim yoksa hastaneye yatırırım dedi 3 ay hastanede nasıl gecer lysallah vaktinde gelir Rabbim hepimize yardım etsin
çok çok gçmiş olsun.rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşaallah.
günde kaç tane adalat içiyorsun?

Bende internetten beğenmiştim bu takımı ama mağazaya gidip yakından bakınca hayal kırıklığına uğradım , özellikle diğer mağazalardaki ürünlerle karşılaştırınca..

tühh daha bakamadık hafta sonu düğün vardı bu hafta da bayram var daha sonraki hafta bakacağım bende

herkese iyi akşamlar 3 sınava girdim geçerim inş hepsinden 3 sınav da yarın var darısı onlara sonra çarşamba gelsin bayram temizliği ev uçuyor arkadaşlar ben artık yetişemiyorum:KK35:

arkasından konuşmak gibi olmasın benim kv de hiç arayıp sormaz hamileliğin nasıl gidiyor diye insan bekliyor bi hal hatır sorulsun ama nerdeee.... benim çocuğuma kimse birşey almasın ben alırım herşeyini benim huzurum kaçmasın kafam rahat olsun yeter.

Back
X