Herkese günaydın anneler:))
Rüya manyağı olma sebebimiz artık bebeklerimizin de rüya Görüyor olması olabilirmiş:)) onlar da birer küçük insancık işte :))
Sılacım hayırlı olsun isminiz ve Allah yardımcın olsun valla gurbette 3+1 erkekle uğraşmak zor iş Allah yardımcın olsun
Yok canım üşümez genelde yan korumaları sert bambuya sepete vs örtüyorlar var Çarpmasın diye üşümesin diye değil.. Uyku seti Şart değil ama her şey heves işte:))
Larkincim Hoşgeldin ve büyük geçmiş olsun hem sana hem eşine

Duvar kağıdı işe ilgili yazacaktık modoko keyap ve imç unkapanında çok uygun Şeyler var. Biz önce keyap tan Pahalı bir şey aldık sonra Allahtan adamların elinde yokmuş iptal ettirdik İmç den çok uyguna aldık. Rulosunu da 20tl işçilikle yaptı biz uğraşmadık zaten yaralamayız da.. Sizin de işleriniz gel de olsa rastgitmiş çok sevindim :)
Çok geçmiş olsun stres yapma yorgunluk da yoruyor insanı ... Dikkat et kendine...
Ah ben de pamuk yaptırmak istiyorum yüne alerjim var pamuk yatağı olsun istiyorum ama nasıl uğraşacağım artık bebek doğup 6-7 aylık olup da yorgan kullanmaya başlayınca yaptırırım inş..
Allah yardımcın olsun canım.. Herkesin dediği şey keşke erken izin almasaydım sonrasında çocuğumla kalsaydım.. Sen de sık dişini sokabildiğini kadar..
Iki doktora gittim biri Prof. En iyi ilaç bol ılık su sadece bu dedi

( bitki ilaçları da toksin üretir vücudunda daLa yüklenme hamilenin dedi.. Suyu tavsiye ederim canım arada bal pekmez kaşıkla..
Canım maclaren çok pratik ablam kullanıyor ve çok memnun. Gözümle de görüyorum onu tavsiye ederim. Ama ben stokke alacağım neye dikkat ettin dersen heves işte renklerine tipine vuruldum:))
Ebrucum mide yanmasından mı acı acı kustun acanba? Galeta falan atıştırsaydın tansiyon şeker de oynamış olabilir mi çok dikkat et kendine geçmiş olsun

(
Aman canım Allah kolaylık versin büyük geçmiş olsun inş tekrar olup da seni korkutmaz..
Canım bence olması gereken bu zaten ama işin içine bebek veya evlilik oldu mı hep abartılıyor diyorlar bunu al gel gitsin olmadı içine bir de Sünger koyarsın fileler bazen uyumlu olmayabiliyor

(