2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar cok canim sikkin doktorum b12 ve ferritin testlerini yaptirmami istemisti sağlık ocaginda yaptırdım sonucunu watsaptan yolla dedi yolladım. Sonuclar dusuk igne yazacagim dedi bende sağlık ocagindaydim burda yazdirabilirmiyim diye sordum bir kaç soru daha sordum beni aradı 10 dk sonra bana bu kadar soru soracaksaniz arayın ben her zaman musait olamıyorum sonuçta dedi kusura bakmayin dedim sorduğum soruyu cevapladı ben konusuyordum tlf suratıma kapattı kala kaldım öyle çok sinirlendim ya .böyle bir terbiyesizlik olurmu kendisi dedi bana birsey olursa watsaptan yaz diye çok üzüldüm sinirlendim bir daha gitmek istemiyorum o doktora . Ben mi abartiyorum sizce haksizmiyim ?
Dr un terbiyesizlik yapmis gercekten sonuçta arayabilirsin demese sende aramazsin sikma canini bosver gerekirse dr unu degisirsin olur biter.

Arkadaşlar merhaba.şimdi bnm bi sorum olacak inşallah bana cevap veren olur .şimdi ben öğretmenim ve 32. Haftada yasal iznimi kullanmak istiyorum. Bu şekilde olursa marttada doğumdan sonraki iznimle 10 mart gibi yasal iznim bitmiş olacak.yaza kadar tabikide bebeğimle olmak istiyorum :KK43: 3,5 ay gibi izin alman gerekiyor.40 gün rapor hakkımı kullansam. Ben 2,5 aylık heyet raporuyla tamamlayabilirmiyim.yani bu nasıl oluyor heyet raporu olayı anlamadığım.bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.:KK25:

Ohhh ne güzel misss olmuştur evin. Bacagin yanmisti sanirim nasip oldun canim ?
Sorma canım.:)
Bacagım şükürler olsun ki iz falan bırakmadı soguk su ve buz cok iyi geldi sadece sızladı sabaha kadar ... Bu seferde gardropun kapaklarına orta parmagımı sıkıstırdım..camasır yerlestırıyodum.. Raylılar varya ondan bî tarafı cektim pordadakapak varmıs..anammm parmaklarım arada küt.. Sol orta parmagım incindi.. Şişti ilkten buz torbası ile indi biraz..
Bazen kendıme zarar vermkten haz alan bı tıpım oldugunu dısunuyorumm...

Affff afff afff kızım hala hast atamadı üstunden.. Yıne istifar etti... Lütfen kızım için gönülden dua edın.sifa isteyın nolur yawrum için... İnanın yetısemıyorum artık hep bi döngu içindeyim...

Affff afff afff kızım hala hast atamadı üstunden.. Yıne istifar etti... Lütfen kızım için gönülden dua edın.sifa isteyın nolur yawrum için... İnanın yetısemıyorum artık hep bi döngu içindeyim...

Oğlumda öyleydi geçen hafta sıcak havlu koydum karnına birde mercanköşk derler burada çayını yaptım limonlu çok iyi geldi,çok geçmiş olsun...

Magvital verdi doktorum, benimki de suda eriyenlerden...

Benimkide magvital doğru demekki oğlumda ismi daha farklıydı o yüzden kafam karıştı teşekkür ederim cevabn için...

Lynes rapor hakkini kullanabilirsin yalniz tek seferde on gunden fazla alinmiyor parca parca almalisin onu da verecek cesitli doktor bulman lazim...ayriyeten heyet raporunu bi yila kadar alabilirsin ancak onun icinde tanidgin olmali oyle kolay degil heyet almak imkanin varsa 2ay ucretsiz al eninde snunda o paraa. Cikyor senden sonucta haketmeden alinan biparaz. Biliyoorsun ben kizimda once besergun rapor aldim bi ay oyle. 2ayda hyetle kapattim seneyi ancak durup durup araba vs.masraf cikti uctu para mecburduum ev taksiti oduyoruz ama durum bu ;)

Hayırlı Sabahlar kızlar dün uyku seti ile beraber 250 liraya park beşik aldım kızıma sizce fiyat nasıl ve park beşik kullanan ve memnun kalan var mı? Yeni alan var mı? Alanlar ne kadara aldı? Resimde bizim ki...

Eklentiler

• IMG-20141021-WA0029.webp
    IMG-20141021-WA0029.webp
    325,9 KB · Görüntüleme: 90
Gunaydin kizlr..seker yuklemesine gidicem Uykudan gözüm açılmıyor. .tek gidecem inşallah bi sikinti olmaz..bu arada banada ablqmlar aldi park yatak krafy calipso kirmizi 300e aldi cokta büyük kurduk esimle dayanamadik :) icine de visko yatak aldi ablamlar oda guzel.sennkide hayrli olsun sagkikla gelsin bebislerimiz

Amin...Ya sevda bunlarin kucukleri varya sallanan 150 lira filan oluyo boyu daha alçak oluyo onlardan mı alsaydim ki dedim birde...

Gunaydın kızlar.. Saat 5 te yattı kızım.. Öksürükten balgamdan uyuyamadık.. Gunduz hıcbışı yok .. Gece nöbet.. Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin

Hayırlı Sabahlar kızlar dün uyku seti ile beraber 250 liraya park beşik aldım kızıma sizce fiyat nasıl ve park beşik kullanan ve memnun kalan var mı? Yeni alan var mı? Alanlar ne kadara aldı? Resimde bizim ki...
Hayırlı olsun canım.rabbim bebegını saglıkla kullnmayı nasip etsin..

Rabbim bu annelik nasıl bişey.. Kızım öksürdukce cigerım parcalandı.. İstifar ederken arada anne dıyo.. Hani bırakma bnimi demek korkuyorum mu demek.. Tamm yawrum yanındayım korkma sen dıyınce hı hı dıyo.. Allhım yawrumu bensız bnı onsuz bırakma..kızım bnm.. Sen üzülme heryer pis olsun umrumda degıl.. Elini bırakmam.. Gözlerimi kacırmam üstünden.. Sen yeter ki bana annem de.. Küçücük ellerini yüzümde gezdir.. Hani bazen ben bebek oluyomda sen basımı oksuyosun ya hep öle okşa saclarımı.. Mahsustan aglıyomda sırtımı sıvazlıyon ya öle sıvazla sırtımı... Sen bnmle ol yeterki.. İyi ol sen.. Bn istersen uyumm yıne sabaha kadar oyunlar oynar pepenin şarkılarını söleriz..;(
Sen iyi ol yawrum.. Bn seni hiççç bırakmam..

Kızlar sogukkanlı olmaya calışıyorum ama kızım hasta olunca aslında cok kötu oluyorum..bide gece kızdım kızıma neden kafanı cevırıyosun kovaya ıstıfar ettırdım.. Yapma bıdaha dedım.. Oda buyukmuş gıbı tam annem dedı o halıyle.. Vşcdanım sızladı.. Şimdi yanındayım.. Uyuyo.. Öpüp koklıysım var ama gece hiç uyumadı daha yani daldı gibi sayılır.. Uyandırmak istemiyorum..BEN KIZIMI COK SEVİYORUM

Ahh meri ah... Ahhh kızımm ah....

Bu arada eflalim senın oglunada geçmiş olsun .. Yogunlktan bi turlu yazamadım.bebegını görmne sevındım.

Angelheart arkadasım dıkkatlı ol canım.. Cok geçmiş olsun..artık son 3 ayımıza gırdık dıkkat etmemız lazım canım

Pembe odalı anne resımlerı cok begendım.. Mobılyasız oldugundan sana renk cıg durdu ama mobılya gelince cok gusel olcagına ınanıyorum.. Merak etme o odamın sahıbı dınyaya gelsin.. O oda sana saray odası gıbı gelicek..
Gule gule kullanın hepınız

Günaydın herkese... İnşallah herkes için güzel bir gün olur, sağ kalçamda ağrı oluyor bu aralar, benzer şikayeti olan var mı? 3. trimester merhaba dedi bana sanırım:KK51:
Olmaz mı ayıp ettın.. Özellikle adet gunlerıme yakın zamnda öle bı agrım oluyo ki .. Gecmiş olsun sanada kuzum

Canlarım bana musade.. Bende uyuyyaım azcık... Enerjım kalmadı ınanın..
Kahvaltı yaptım oglumu doyurdum.. Kızımda kalkınca yer.. Bende bira uyuyayım.. Kızımn bügun oyun arkadasları gelicek.. Biraz unutur bari hast..
Allahtan bulasıcı falan degil yawrum zaten hastalıgı geçtide bi tek başgamı kaldı afedersiniz.. Bi öneriiz varsa dinlerim..

Ahh meri ah... Ahhh kızımm ah....

Bu arada eflalim senın oglunada geçmiş olsun .. Yogunlktan bi turlu yazamadım.bebegını görmne sevındım.

Angelheart arkadasım dıkkatlı ol canım.. Cok geçmiş olsun..artık son 3 ayımıza gırdık dıkkat etmemız lazım canım

Pembe odalı anne resımlerı cok begendım.. Mobılyasız oldugundan sana renk cıg durdu ama mobılya gelince cok gusel olcagına ınanıyorum.. Merak etme o odamın sahıbı dınyaya gelsin.. O oda sana saray odası gıbı gelicek..
Gule gule kullanın hepınız

saol canım inş dediğin gibi olur

kızlar dün kontrolüm vardı .. doktor moralimi o yaptı. yine söylüyorum özel hastanelerden nefret ediyorum.. resmen paramla rezil oluyorum.. devlet hastanesinde hiç böyle muamele görmedim ben .. oğlumun boyu 1 hafta göbek çevreside 4 gün geriden geliyormuş .. bana bunu aynen şöyle söyledi; sen 2 li testi nerede yaptırmıştın? (devlet hastanesinde yaptırmıştım) resmen moralimi o yaptı .. bir hafta geride olmasıyla 2 li testin ne alakası var hiç anlamadım ... dün geceyi baya kötü geçirdim.. sağolsun ...

Back
X