2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor

Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin adini koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
güzel qnne nie kv bu kadar içinize sokuyosunuz cok isim koymak istiyosa yapsın bitane koysun bi isim ayıp değilmi ya aranızı bozmaya hamile kadını sıkmaya utanmıyormu terbiyesiz ya ....boşver arkadaşım kocanda konusmassa konusmasın sen de konusma hamile olan sensin o değil naz kapeis küslük yapacaksan sen yapacaksın onlar değil tabiki ortak bi karar olsun ama buna senle eşin karar verin heee yok anasını dinleyecekse kavga yap dövüş yap içinden gelen ismi koydurt valla pes ya inan artık bu kocalarımızın ana ağızlı olmasını cekemiyorum ya deliriyorum resmen ya

aman be canım:) ne diye üzüyorlar seni :( ben bu isimlerden soğudum de kendi istediğin isimleri söyle bunları düşünüyorum de kararlı ol Ömür boyu pişman olmamak için.. Ama her erkek ve anası da aynı şeyi yapıyorlar.. Benim önceki düşüğümde tutturdular anası ya da anasının yaptığı düşüğün adını koymak için ısrarlara... Bırbır başımın etini yediler, yorgan gidince kavga da bitti tabi :(( şimdi bu hamileliğimde eşim hiç o isimleri söylemedi sürekli hayrunnisa diye tutturdu ama içime sinmedi diye istemedim meğer onu da kv istiyormuş gül ün Karısını çok beğeniyorum onun adını koyun diye:) hepsi bir işte.. Sen kendini ve beneğini mutsuz etmeden kararlı dur...

güzel qnne nie kv bu kadar içinize sokuyosunuz cok isim koymak istiyosa yapsın bitane koysun bi isim ayıp değilmi ya aranızı bozmaya hamile kadını sıkmaya utanmıyormu terbiyesiz ya ....boşver arkadaşım kocanda konusmassa konusmasın sen de konusma hamile olan sensin o değil naz kapeis küslük yapacaksan sen yapacaksın onlar değil tabiki ortak bi karar olsun ama buna senle eşin karar verin heee yok anasını dinleyecekse kavga yap dövüş yap içinden gelen ismi koydurt valla pes ya inan artık bu kocalarımızın ana ağızlı olmasını cekemiyorum ya deliriyorum resmen ya

aynen canım Ağzına sağlık

maşaallah kuzuna canım bebişimizin kilosu boyu yakın seninle aldığımız kiloda:)

canım beşiğin üstüne örtü ört toz olmasın diye

canım ablan doğum yapmadı daha sanırım, havalarda soğudu gerçekten alışveriş işi zor artık

geçmiş olsun canım

kv de yormasın seni yat dinlen canım hamilesin sen onun yanında da yat yani:) ben yatıyorum artık:)

çok geçmiş olsun

canım 3-4 gündür aynı sancılar bende de var

canım bu haftalarda normal sanırım bende aynıyım

ee yoruldun canım ondan, olumsuz düşünme

canım güzel duruyorlar
Günaydınlar herkese Sağol cnm cvp için minikler iyi olsunda katlanicaz artık

Eşimle tartıştık. ..isim konusu bizde devlet meselesi oldu..once annesinin koymak istedi.bende yanina biisim daha olursa okur dedim zarzor kabul ettilet..sonra okudugu bi kitaptan etkilenmis ordaki ismi diyodu surekli kv me..kv de de ozaman adi o olacqk dedi yine kirmadim tamam dedim .ama geçenlerde ruyamda gördüm o iki ismi sde koyma dedi biri ruyamda..bende esime anlattım ruyakara prk inanmaz..sallamadi beni..bugunde kv mi ruyamfa gordum pekte iyi gormdim aradim anne napiyorsun ruyamda seni gordum dedim..brn ruyakara inanmam sende inanma falan dedi..hiii dedim bu kadinda bise var..dedim esime bana dogu soyle annene ruyamimi anlattin, evet dedi..yqni kadina bakar misiniz nerden lafi sokmayq çalışıyo. .dedim esime belki soyledigin annen boyle böyle dedi..sonrq konustuk..dedim kizimiza isim dusun..donmus yine o iki ismi söylüyor. .sinirlendim..ben ruyqlara cocuklugumdan beri inanmam diye bagirdi..annen seni iyi işlemiş dedim bende..konuşmuyor simdi..ben napim kızlar cok inanirim ruyaya brn..kocamin kv mn boyle yapmasi cok canimi sıkıyor
Canım sıkma canını..bir bitmedi yani bizim toplumda bu isim davası Allahım her sıkıntıyı anne çekiyor isime gelince herkes bir hava.Canım konuşmayan konuşmasın sen sakin sessiz bekle eşinde anlar senin canını sıktıgını,zaten tartışma konusu olduktan sonrada ben bu isimleri istemiyorum dersin biter konuda.

ben daha çanta konusuna gelemedim ama herhalde bu paraları vereceksem sırt çantası düşünürüm bide benim evde bu tarz çantalarım var zaten.
ben sırt çantası kullanmaya karar verdim. bir de benim normalde de çantalarım büyüktür baya eşya alır içi. o çantalarda bana yardımcı olur baya :anneadayı:

ya şu isim yüzünden hamile kadınları üzmüyorlar mı valla sinirden diyecek bir şey bulamıyorum. kimse kusura bakmasın bence doğuracak olan bensem tabi ki öncelik annenin de kabul edeceği bir isim.. demiyorum tek anne koysun ama en azından hamile bir kadına makul şekilde yaklaşılsın... valla çok sinirlendim

Annecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola :KK76:
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım aski :KK76: aldim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz :KK49:
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom :KK45:
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki:KK52:

Annecikler ve minik kuzulari tunaydinlar.
bugun sabah erkenden kalktim A101 e gittim bi kac gündür 11den aşağı kalkmayan ben 8.30da düştüm yola :KK76:
meleğime morlu battaniyeden,nevresim takımından,2 patik,2 alez,2 mama kabi,ayri satilan molfix bakim ortusunden,3takım aski :KK76: aldim.sanki ikiz dogurcam hep iki almışım.ama alezi geri vericem buyuk geldi biraz kvle alt ustlu oturuyoz belki dedim diger besigide ona kurariz ama geri vercem.zaten aldigim bişeyi geri vermezsem olmaz :KK49:
Nevresimide aldim kumasi iyi gibi geldi ama yikaninca kotulesirse bilemem.aslinda tac dan nevresim vardi ama yinede aldim niye bilmiyom :KK45:
ama kunfak tan bulamadim gelmemis.kuvet falanda yoktu kovasi falan vardi ama kuvet yok.ama kundaktan anneme aldirayim.facete biri paylasmis pembe okadar tatliydi ki:KK52:
canim bende ikiser tane aldim kuzularima☺kafama takildi yatagin ölcüsu nasilda alez büyuk geldi ben daha yatak almadim da buyukse geri verelim

Kizlar telefondan giriyorum diye alinti yapinca yazamıyorum o yuzden toplu cvp verecem kusura bakmayin.. kv den nefrwt ediyorum isminden cisminden..bi senemi rezil etti ben razi degilim allahta razi olmasin ondan o derece kinlendim..bu halimle bir gunde arayıp sorup yanima gelmedi bugun annemler gelecek sende gel dedim tlfda..yok kizim siz evinizi serin dedi..hanimaga gekir mi hic..isinde degilim ama insan derki yav ilk torunum tek gelinim azcik adim atayim ama yok..cok cektim ben bu sirret kadindan..sorsan varya ben hicbiseyinize karismadim der..sinirden cildiracam..bu halinle ble huzurum kaçıyor. .ama kocamdada hata var..anasinin kicinda kiz gibi büyümüş. .diger oğulları kvme höt dedimi oturtur benimkide kicinda dolanir hakli olsakta..anlamasina anliyorda ama iki dk sonra unutuyor. .ben annene dusmanmi ol diyorum be adam azcik tavrini koy..simdi dogumdada gelio suzulecek ya bi kenarda benim anneme is yaptırmaya kalkacak bem valla kafayi yicem..hic istemiyorum inşallah gelip kalmaz.. ay napacagimi sasirdim

Benim doktorum bugün tv çıyomuş gebelik zehirlenmesini anlatacakmış ege bölgesinde oturan varsa ege tv de saat 2 de

Back
X