Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen denedim canim atabiliyorum ama zor oluo sankiKızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
ah canım saol senıde bebısıne kavus gor onu ıns rahat rahat ...vajına agrısı bende var dha cok kemık agrısı gece yatarken wc ıcın benımde esım elımden tutup kalıdrıyr goturmesede :) bu arada aldıklarınızı saglıkla kullanınMaşallah cnm Gözünüz aydın darısı bana çok özledim oğlumu birbuçuk ay oldu görmedim. yarın değil öbür gün doktora gitcem inşallah güzel haberler alırım bende :) sağlıkla kucağımiza alalım :) dün uyku seti ve cibinlik aldık ama ben artık yuruyemiyorumağrı oluyo vajina da çok zor herşey yataktan kalkamiyorum gece eşim sağolsun kalkmama yardım edip wcye kadar götürüyo
![]()
kız ayak ayak üstüne yapmak zor değilki bence o bacak bacak üstüne atmaktırKızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
Vermeeeeem. Doktorum moktorum demem vururumcanım ya bebeğin gelişimi ileridir ki bu benim doktorumun dediğine göre doğum tarihini etkilemezmiş sat önemliymiş ya da doktorun sezeryancı normali düşünmüyo genelde 38 de alıyolar çünkü sezeryanda
Evet olabilir aslında dur ben bi kaç deneme yapayım ama onun öncesindede sezeryan olacakların tarihlerinin olduğu bi tablo yapayım diyorum Altınapa doğum yapanları nasıl olur bu işlerden anılıyormusun sen biliyorsan sende açabilirsin istersensağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)
Canım Rabbim şifa versin babana
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallah
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğun
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorumben teraziyim yükselenim başak, sizin kadar değil ama temizliğe bende çok önem veririm eşimle hiç anlaşamayız:)
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesaja
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye gider
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt için
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yokbenim yükselen başak burcum terazi ama başağa daha yatkınım
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giy
canım mutlaka göster doktora
ayyy çok güldüm ya
ben l aldım
ohh mis olmuş güle güle kirletin
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrun
kötü içerik belirtme canım
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)
sen onları yaşamışsın bende yaşayabilirdim mecbur kalınca emin ol benimde eşim karşı çıkmazdı ki ilk evlendiğimizde asla erkek doktor olmaz diyen adam kist kontrolüm için kendi her ay götürdü radyoloğa, yani mecbur kalınca o da razı, bizim sıkıntımız kp ve onu anlatmakla tarif edemem türünün tek örneği canım çok cins acayip, yaptıklarını yazsam senin kv eşin ve kardeşleri nasıl katlanıyor ona dersin neyse..
sen ailenden eşinde ve eşinin tarafından böyle şeyler görmediğin için bunu yaşayanlar sana tuhaf gelebilir canım ama yaşamadan anlayamıyorsun bunun nasıl bir cendere olduğu, sabit fikirli cahil insanlara laf anlatmak çok zor yaşamayan bilemez, ben burda ayzılan çoğu şeye o kadar özeniyorum ki çoğu zaman halime o kadar üzülüyorum ki...
neyse saçmalayan benim:)
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsun
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)
canım geçmiş olsun ihmal etme
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağol
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavruna
bitmiyor canım gerçekten bitmiyor
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)
sancın çoksa doktoruna sormalısın
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederim
canım tatlıyı çok ye nst öncesi
yok canım doğum sancısı değildir, bizde yel girmiş derler ceryanda esintide kalmış olabilirsin geçmiş olsun
Ayy bnm gibi düşünen biriaynen bende öyleyim,annem her zmn der,Allah o sevgiyi vermese evlada zaten bakılmaz diye,ama zaman daraldıkça hem sevınıyorum bebeğim olcak diye biryandanda ruhum sıkılıyor bir tuhaf oluyorum,halbuki düşüncek olsam 6 yıllık evliyim,ocakda 32 bitiyor 33 oluyorum,yuhh diyorum dahadamı çocuk doğurmayacaktın yani,bugune kdr hep işti güçtü,gezmekti,zaten hepsine doyduk,ama ne bileyim işte,sanırım evde çok rahatım,istediğimde yatıp kalkıyorum,sanırım rahatım kaçacak diye mi düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum,bebek evin neşesi,eğlencemiz olcak inşallah,onu öpücem oynıycam diyorum sonra düzeliyorum![]()
Doğumla düzeliyor genelde bunlar cnm sıkma canını. .Kizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
Kızlar bebegin giysilerini nasıl yıkadınız . 3-6
6-9 ay olan giysilerdemi yıkanacak bide renkleri birbirine geçermiki her renk giysiden var nası olck bni bi aydınltsanZ
Yaa arkadaşım gebelikten olmasın bu duygusallığın. Sırf kv için katlanmiyorsundur yaa iyidir eşin. .Selam hanımlar, sancılarım tam gaz devam ediyor sanki başı çıktı çıkacak, bu halde ev süpürüp silmeye çalışıyorum oyyy o nasıl bir toz kir benim evim böyle mi olacaktıdinlene dinlene yapıcam artık
Doktor mevzusuna açıklık getireyim biliyorum çoğunuz bu erkek dr mevzusuna anlam veremiyorsunuz, bana görede çok saçma kızlar ama insanın elinden bir şey gelmemesi çaresizlik çok kötü bir şey
Ben eşimle 8 senedir mücadele ediyorum her konuda, çalışmadım sırf o istemedi diye daha doğrusu babası, okulu bıraktım vs. çoookk pişmanım hem de çokmücadele etmedim mi ettim çalışıcam dedim okuycam dedim ama yok, peki ne yapayım siz söyleyin,eşime muhtaç olmak benim çok zoruma gidiyor ideallerim vardı benim ama onu tanıyınca her şeyi unuttum ben aşık olunca...Gönlünce alışveriş yapamamak, gönlünce tek çıkıp gezememek,sormadan bir şey yapamamak bunu yaşayan bilir, yaşamayanlara hayatı rahat olanlara nasıl yani öyle şey mi olur dedirttirebilir ama maalesef hayatın bu yüzü de var...
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki, mücadele etmedim mi çoook ama ben baştan kabul ettim bu hayatı aşkın büyüsüyle, son pişmanlık fayda etmiyor
Eşimin kötü yönüde var iyi yönüde var ama aşk azaldıkça sorunlar arttıkça iyi yanlar görülmez oluyor artık hep kötü özellikleri gözünüze batıyor
Eşime artık sırf melek gibi kv ve görümcelerim için katlanıyorum desem yeridir, o kadar kırdı beni, bende onu çok kırdım...
Bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim, dökemedim ifade edemedim o ayrı:)
Haha ay cok guldum nasıl boyadiniz yahu :))
Benim ozel sigortam var sskmda var canim. Acibaden fulyada dogum yapti butun arkadaslarim cook memnunlardi. Bize de normal dogum 6 bine yakin epidural sezaryen 5 kusur gbi biseyler demişlerdi. Ama zaten yillardir oduyorum özel sigortayi bsey farketmiyecekti. Bu istanbul Florance Nightingale hastanesini de cok methediolar. Ebru Gündeş orda dogum yapmis. Onemli mi onun nerde dogurdugu asla dgl ama guclu bi referans gbi geldi bana bide arastrdim yeni yapılmış vs.. bakalim..bunlar bos is aslinda saglikka dogusun da oglum gerisi onemli dgl :)
cnm doktordaydım 38 haftalık hamile bir bayan vardı bebeği 2600 gr dedi doktor normal dedimerhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
2500 un üstü her türlü normaldirmerhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyor
Kızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
Kizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
çok tesekkur ederim cnm . Bnde oyle yapıyım ztn kuçukler hep mavi yeşil beyaz onları bir atıyım . Otuz derecelik hassas ayar yeterli olur galiba. Bide cnm bnde dalanla yıkıcm tortu birakmaması ne ypmam lzm ki bi onerisi olan varmiben sadece yenidogn grubunu ve 3 ayliklari yikadim. buyuklere dokunmadim. onlari vakti gelince yikarim giydirmedimlerimi de yikamadan hediye ederim diye dusundum. koyu renklileri ayri yikadim ama aciklari hep beraber attim. renk verme olmadi maviler bejler beyazlar yesiller hep bi aradaydi.
bir de dalan roxy ile yikadiklarimda 2 durulama yaptigim halde hep tortu vardi. acik renklilerde degilde koyularda anladim. oyle beyaz beyaz bir suru tortu vardi koyu camasirlarda. ben de roxy.den vazgectim ebebekten baby&me sivi deterjan aldim. bence cok daha hijyenik oldu.