canım çok sağol bunu okurken bile ağlıyorum hormonlar esir aldı beni iyice, tespitlerin çok doğru, inşaallah doğumdan sonra her şey düzelir daha kötü olmaz inşaallah eşimde bende eski halimizi hatırlarız aşkımızı birbirimize olan düşkünlüğümüzü, öpüyorum seni
inan bana eflalim evlilik hayatı çok değiştiriyor,dün aldım koltugun minderiyle eşimi dövdüm,tam 3 sene flört ettik,deli gibi peşimden koştu,her dk msj atan her dk tel açan o deli aşık adamdan eser yok şimdi,ben belki senden farklı olarak 12 yıl çalıştım,6 yıllık evliyim 5 senesi çalıştım son 1-1,5 yıldır işe gitmiyorum,fark varmı dersen aslında inan yine fark yok,işe giderken sabahın köründe kalk,işe git,koştur koştur eve gel,ağlaya ağlaya yemek yap,evi temizle,ben tam 5 sene saat 8 den 9 buçuğa kdr evimi silip süpürdüm,ay sonu geldiğinde işte maaşı aldım sanki bol keseden mi harcadım hayır,hepsini biriktirdim hee kredi kartlarımı bana ödettirdi,biriktirdiğim parayla araba aldım kendime,hepsi bu,ne h.içi nefes alabildim,ne çalışıyorum diye pazar günü boğaza gittik kahvaltıya,sadece çalıştım günlerim geçti ucunda yeni bir arabam oldu,bugüne bakıyorum diorumki bu hayat daha iyi,belki maaşım yok ama öylede birşey olmuyordu böyle birşey olmuyor,inan bana çalışıncada hiç değerin olmuyor,amann koca milleti hepsi aynı bunların,hiçbirimiz 4 4 lük değiliz,hiçbirimizin hayallerindeki koca adayıyla evlendiğinide sanmıyorum,nadirdir gerçekten çok iyi kocalar,ben öyle düşünüyorum cnm,birde hep burda dikkat et bişiler yaptık diktik süsledik başardık,annem hep der yetenekli becerikli insan talihsiz olur diye,söküğünü dikemeyen tipler her zmn daha değerli oluyor,o yüzden inanki 5 koca değiştirsek yine bizimkiler bu tip çıkar bence,o yüzden hayattan tad almaya bakmak gerek,elinden ne gzl işler çıkıyor,ister satış olarak yap,ister hobby amaçlı yap,minişlerimizde geliyor zaten,bak gör 2015 güzel geçcek inşallah ben umutluyummm