2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
cnm bizm burdan az yada çk dememiz dogru olurmu blmyrm ama bnada az geldi sanki kilosu vitamn haplarını duzenli kullandınmı. Sana tavsiyem yemek yediktn snra hmn iç hapını ymkle beraber yarıyr gece yatrkn bir bardak sut ve hergun bir muz yersen toparlar bnce. Bide uzun sure aç kalmaman lzm .

canım çok sağol bunu okurken bile ağlıyorum hormonlar esir aldı beni iyice, tespitlerin çok doğru, inşaallah doğumdan sonra her şey düzelir daha kötü olmaz inşaallah eşimde bende eski halimizi hatırlarız aşkımızı birbirimize olan düşkünlüğümüzü, öpüyorum seni:KK60:

inan bana eflalim evlilik hayatı çok değiştiriyor,dün aldım koltugun minderiyle eşimi dövdüm,tam 3 sene flört ettik,deli gibi peşimden koştu,her dk msj atan her dk tel açan o deli aşık adamdan eser yok şimdi,ben belki senden farklı olarak 12 yıl çalıştım,6 yıllık evliyim 5 senesi çalıştım son 1-1,5 yıldır işe gitmiyorum,fark varmı dersen aslında inan yine fark yok,işe giderken sabahın köründe kalk,işe git,koştur koştur eve gel,ağlaya ağlaya yemek yap,evi temizle,ben tam 5 sene saat 8 den 9 buçuğa kdr evimi silip süpürdüm,ay sonu geldiğinde işte maaşı aldım sanki bol keseden mi harcadım hayır,hepsini biriktirdim hee kredi kartlarımı bana ödettirdi,biriktirdiğim parayla araba aldım kendime,hepsi bu,ne h.içi nefes alabildim,ne çalışıyorum diye pazar günü boğaza gittik kahvaltıya,sadece çalıştım günlerim geçti ucunda yeni bir arabam oldu,bugüne bakıyorum diorumki bu hayat daha iyi,belki maaşım yok ama öylede birşey olmuyordu böyle birşey olmuyor,inan bana çalışıncada hiç değerin olmuyor,amann koca milleti hepsi aynı bunların,hiçbirimiz 4 4 lük değiliz,hiçbirimizin hayallerindeki koca adayıyla evlendiğinide sanmıyorum,nadirdir gerçekten çok iyi kocalar,ben öyle düşünüyorum cnm,birde hep burda dikkat et bişiler yaptık diktik süsledik başardık,annem hep der yetenekli becerikli insan talihsiz olur diye,söküğünü dikemeyen tipler her zmn daha değerli oluyor,o yüzden inanki 5 koca değiştirsek yine bizimkiler bu tip çıkar bence,o yüzden hayattan tad almaya bakmak gerek,elinden ne gzl işler çıkıyor,ister satış olarak yap,ister hobby amaçlı yap,minişlerimizde geliyor zaten,bak gör 2015 güzel geçcek inşallah ben umutluyummm:KK23:

minione minione cnm beylikduzunde oturuyorum demissin bnde yakupluda oturuyorum medilife gidiyorum sen hangi hastahaneye gidiyorsun hangi doktor bnimki burcu hnm

:))) o desenize dörtlendik,burdan @bugdaytanesi82 ile ben de medilife burcu hnm a gidiyoruz,facebookdan bir arkadaşta medilife ama ahmet dr a gidiyor,çok memnunmusun dersen dr undan,ben ona çok alıştım,1,5 senedir giderim kendisine,yumurta takıbıne onla başladım,sonra eşimin sperm sayısı düşük çıktı tabi bunları hep burcu hnm keşfetti,onun tavsiye ettiği yine dr sayesinde eşim ilaç tedavisine başladı çok geçmedi hamile kaldım,yeri geliyor bugdaytanesi ilede çekiştiriyoruz dr u,çok aşırı detaycı değil,zaman zaman gleryüzlü zaman zaman çok asabi,ruh hali çk değişken bir dr,ama eli çok çabuk tezcanlı geliyor bana pratik buluyorum,bugune kdr doğum şeklini hiç konuşmadık ama bana 3 kontroldür bebeğin iri tombul demeye başladı,bizde dedik bu ladın sanırım sezeryana benı almak için bu lafları diyor galiba dedik,bakalım yrn randevum var,açık açık normal doğum yapmka istediğimi söyliycem bakalım yarınki randevumuz nasıl geçecek yazarım inşallah,sen memnunmusun peki ?

Benim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali:KK66:
hey maşşalh,çokmu beslnemiş,iri bir kadınmı,çok merak ettim

evet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)
bende beim kv nin lafına inanmıyorum biraz uyduruyo gibime geliyo,34 sene geçmiş üstünden halen daha eltisiyle tartışırlar kv 26 ekim doğurdum oğlumu der eltisi 29 ekimdi yenge gösteriler vardı der,o yüzden eşim için 2500 gr doğdu diyor,hem 40,hafta doğurmuş normal doğumla,hemde o kiloda olması bana inandırcı gelmiyor,sanırım hatırlamıyor:KK48::KK48::KK48:

selaam kızlar bugun kontrolmüz vardı herşey yolundaymış 2825k olmuş boyuda yaklasık 50cm dr normal doğum için çok elverişlisin dedi çok sevindim sezeryandan korkuyordum bizden haberler böylee herkes iyiydir inşallah:KK46:

Kizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
c
Canım sıkma canını inşallah düzelir.sen kalan günlerin tadını çıkar duzrlecrktir Allahın izniyle

hey maşşalh,çokmu beslnemiş,iri bir kadınmı,çok merak ettim
yok canım 1.50 boylarında kilolu bir kadın dediğine göre hamileyken az ve sık yemek yermiş.kuruyemiş çok yermiş çeşitli meyve yerdim diyo da hepimiz zaten bu tarz besleniyoruz üstüne bide vitamin takviyesi de alıyoruz bence onda şeker varmış eskiden doktora gitmiyorlarmış ki bilsin şekerden mi değil mi?hoş o kabul etmiyor şeker yoktu bende diyo iyi anne o çocuğunu iyi beslemişmiş falan filan:KK58:

ah canım saol senıde bebısıne kavus gor onu ıns rahat rahat ...vajına agrısı bende var dha cok kemık agrısı gece yatarken wc ıcın benımde esım elımden tutup kalıdrıyr goturmesede :) bu arada aldıklarınızı saglıkla kullanın
Sağol cnm inşallah hepimiz sağlıkla kullanalım cicileri :)

Merhaba bayanlar Uzun zamandır okuyamadım forumu. Umarım bebekleriniz ve siz supersinizdir. :KK49:Ben de bugün kızımı görmeye gittim.Benim kuzum da 2150 gram olmuş:kk77: Doktorumuz çok sağlıklı dedi maşallah:KK68:Boyu uzun olacak dedi.45 santim çıktı. Babamız bayaa uzun bizim.50 santim üstü mü uzun bebek sayılıyordu??? Doktor öyle deyince 0-1 aylık tulumlarimizi aldığımız mağazadan değiştirdim kızıma olmaz diye :KK48:

@sevdaveysel cnmm bnmm cok gecmis olsun ins duzelir sen sikma canini senin moralin yuksek olsunki bebegin etkilenmesin bnde ayni haftadayim bnde yarin gidicem doktora ins bi sikinti yoktur seni duyunca cok uzuldum cok ama cok dua edelim birbirimize ki ins sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim
yarın saat kaçta dr randevun ?

kızlar ben birşey duydum sizlerle de paylaşayım dedim doğum yaptıktan sonra çocuğu ilk emzireceğin zaman maden suyu içersen bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş...ilginç geldi bana belki duyan vardır da ben yeni duydum..
Deneme fayda var bence canım. Bi zararı olmaz bence:anneadayı:

minione minione canim bnde cok memnunun bnde takibe baslamistim onda 3 seferde hamile kaldim iki senedir olmuyodu onun ilgisi tavsiyeleri yontemleri tabi allahin izniyle oldu bebisime hamile kaldim bnde yarin gidicem doktor randevum var 32 haftada gittim yarin 34 hafta bakalim ne kadar oldu bana 32de 1800grmdi az geldi cok merak ediyom kiloyu esim gecen gittigimizde dogumu sordu annemize bagli son haftalarda belli olur dedi bnde normal istiyorum peki fiyatlardan haberin var mi odalardan sartlardan

minione minione canim bnde cok memnunun bnde takibe baslamistim onda 3 seferde hamile kaldim iki senedir olmuyodu onun ilgisi tavsiyeleri yontemleri tabi allahin izniyle oldu bebisime hamile kaldim bnde yarin gidicem doktor randevum var 32 haftada gittim yarin 34 hafta bakalim ne kadar oldu bana 32de 1800grmdi az geldi cok merak ediyom kiloyu esim gecen gittigimizde dogumu sordu annemize bagli son haftalarda belli olur dedi bnde normal istiyorum peki fiyatlardan haberin var mi odalardan sartlardan

hımm,kadın bana boşuna tombul iri iri demiyor o zmn:KK70:
bizde yarın 34+2 yiz,32+2 de 2200 gramdı cnm senle nerdeyse 400 gram var arası bu arada bnm bebek erkek boyuda 44 cm di ozmn,iri diyor ama her zmn 3500 den aşağı olmaz bu çocuk diyor,3800 i bile bulabilir dedi en son,1,5 ay öncesine kdr hastane odaları ile ilgili moralim çok bozuktu,salak bir görevlinin yanlış bilgilendirmesi sonucu tabi ,bana odaların 2 kişilik olabileceğini söyledi cnm çok skıldı bu duruma hemn burcu hnm a söyledim aslaaa dedi 12 yıldır burdayım öyle birşey duymadım odalarımız tek kişiliktir dedi de içim rahat etti,odalara gelince hafiye gibi manyak gibi her hastaneye gittiğimde ben doğum odalarının olduğu kata çıkıyorum hep gözetliyorum odaları :KK45: elimde mezura geçen bebeği koyacakalrı o yatağı ölçtüm ona tül yapmayı planlıyorum süslü birşey,bu arada hastane orta halli kapı süsünü kendisi takıyor ne kötü ne güzl diyebilirm ama ben kapı süsümü kendim götüreceğim,odalara gelince ben biraz süslemeyi planlıyordum aaa bir baktım o süsleri koymada doğru düzgün bir masa sı bile yok,baş ucu komidini vardı artık oraya ikramlık çıkolata hediyeleri mecbur oraya koyarız,2 kocaman oda gördüm inşalah onlara düşeriz,diğerleri normaldi birde biraz küçük odalar gördüm,hemşire rica edin dedi,en buyuk oda olsun boşsa elbette veririz dedi,fiyatlara gelince inan haberim yok,hiç sormadım bir ara başka bir sayfada yanlış hatırlamıyorsam normal 1000,sezeryan 1500,burcu hnmı tel açıp çağırırsan doğumuna o girerse oda 500 alıyor diye duydum ama emin değilim,bence sen yrn dr randevun bitince üst kata çıkıp doğum odalarını gez kimse bişey demiyor mutlaka boş oda vardır,fikir edinmiş olursun

kızlar az önce üzerimi değiştiriyodum şok oldum göbeğim iyice aşağıya inmiş şaşırdımmmmmm
Benim göbek de yukarı çıkmaya başladı anlamadım noluyor:KK64:
Kizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
Canım korkma hamilelikte çok duydum ben böbrekte sorun var diyorlar sonra düzeliyor bebekler

kızlar ben birşey duydum sizlerle de paylaşayım dedim doğum yaptıktan sonra çocuğu ilk emzireceğin zaman maden suyu içersen bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş...ilginç geldi bana belki duyan vardır da ben yeni duydum..
bnm yengem torununa bebege bi kasık içirmiş ama faydası olmadı yirmi gun snra basladı gaz sancisi. Zaten yirmi gunden once gaz sancisi baslamiyr bbklerde nettede yazıyr bn inanmyrm şunu yersen içersen gaz olmz diyenlere bebegn sindrm sistemyle alakalı çogu bbkte oluyr

Back
X