Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlarda n11.com'dan sipariş verdiklerimdi.
Nevresim takımını çarşıdan eşimle birlikte almıştık. Cotton Box marka. 33 liraydı.
Annem nevresim takımı için, içinde bulunan gri renkten yan ve baş korumalık dikti.
İçine sünger aldı koydu. Orjinal gibi olduÜzerilerine de ben ince keçeden kamyon kepçe yapıp dikeceğim renklenmiş olacak inşallah
Eki Görüntüle 1329079 Eki Görüntüle 1329080 Eki Görüntüle 1329081 Eki Görüntüle 1329082 Eki Görüntüle 1329083
Haber alırsan bizede anlatırsın ebrucum. Allah razı olsun her sorduğumda cevap veriyorsun, haber getiriyorsun.
Çok fena gaza gelirim ben
Peki tamamı 2,30 etrafının. Kısa tarafını uzun tarafını ayrı ayrı da ölçtün mü canım?
Biz beşiğin içine sermek içinde bir şey dikeceğiz de eni boyu da lazım beşiğin
Çok teşekkür ederim bu arada![]()
Larkin yatmıyorum vazgectimmmmm.....
Cok güseller ya inanmıyprummmm arkidiş... Yok böle bişi.....
Allahım hiç üşenmemişler masallah... Sen harbiden sehzade mustafa dogurcan inşallah..hepsi mükemmel.. MASAALLAH.. SUBHANALLAH...
Rabbim hepsini hevesliginle kullanmayı nasip etsin canım
Larkin hangi hastanede dogum yapıcaksın.. Bnde geleyim ziyarete;D ayyy cok hoslar bebegim hepsi ya... Öle bi gaza geldim ki şmdi takı yastıgına baslasammı diyorum.. Cokkk güsellerr cooookkk...
Ayy ben daha bez ve ıslak mendil in bebek cantasının içine ince canta öürcektim.. Sende görmüştüm galiba...hemn ip almam lazım.. Yarabbim... Hiç bişeyimmm hazır degilmişşşi..
Ben baslasammı bi yerden hazır uyumuyorum......![]()
ohh maşallah ana kız pek hamaratsınız güzl günlerde kullanın inşalah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oglusunu![]()
Çook teşekkür ederim. Hepimiz hayırla sağlıkla huzurla kullanalım inşallahLarkin canim masallah ya gece gece gozum gonlum acildi, nasil ozenmissiniz oyle, Rabbimsaglikla huzurla kullanmayi nasip etsin insallah :).
hayırr ölçmedim :)),laqstikli bir tül yapacağım için o ölçülere gerek duymadım cnm ya
Kizlar yaa ben acayip heyecanliyim, artik icim icime sigmiyor, bebegim hemen gelsin istiyorum, nasil geldik bu haftalara boyle cabucak, hayret ediyorum.. 15.haftada oldugum zamanlar dun gibi, halbuki o zaman hic gecmeyecek bu kadar yaklaamayacak gibiydim, simdi ise bikac hafta kaldi, gun sayiyoruz artik..
sagolasın mervemm sen naptın agrın geçtimi dogumunda epey yaklaştı senin kasılmaların oluyrmu?İyi aksamlar kızlar...
Geçmişi okuyabıldıgım kadarıyla aklımda kalanları yazayım..
Pınarım tekrar duruşama yaptıgına iyi etmişssin...
İnş bebişin saglıklı güle güle giysin ..... Oyşşşşşşş azını yerler onun...
Evtmvt arkadasım geçmiş olsun... İnş sıkıntın bi an önce gecer
Ofizmir 32 yada 33 haftada oglumun boynunda kordon vardı ama dr sorun yok dedi.. Bi tehlike görülse evine göndermezdi drun.. İçini ferah tur arkadasım...
Eflalim canım beni aglattın .. Canım hayat bazen hayal ettigimiz gibi yasanmıyo.. Pişmanlıklar kar etmıyo.. Düşünmek tasınmak bazen insana zarardan baska bişi bermiyo.. Ama hersey bi sn bile olsa unutuluyo..
O yüzden arkadasım bu hallerindn hemen kurtul....
Kendind iyi bak böle düşünüp düşünüp kahretme kendini...
Üzerimizde hiç olmadıgı kadar yogun bi duyusallık var..
PINAR45 canım bu sana. Hani penguen örmüştü ya kuzenim benim, onun yapılışını ekliyorum kitaptan.
Belki başka arkadaşlarda görmek isterler diye özelden atmadım. Baya bir geç kaldım eklemek için nolur kusura bakma.
Eki Görüntüle 1329076 Eki Görüntüle 1329077 Eki Görüntüle 1329078
Canım ya biraz psikolojık olarak zedelenmıssın.. Bazen yasadıgımız saglık ğroblemleride bu duruma getiriyor insanı.. Ama nan dogumdan bı kac ay sonra bazen hamililigi özlüyosun.valla bana neden öyle gelmedi ya,zaman geçmedi sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissettim brn,aylar geçmek bilmedi,bir ara hatta psikolojim bozuldu bir gece cinnet geçiriyordum Allah korudu birden bire göbeğim bana battı resmen delirdim,taşıyamaz oldum hemnde 1 ay önce kesip çocugu çıkarasım geldi,sonra dua ettimde çok şükür geçti,bidaha olmadı ya allah korusun
ama ben gerçekten çok bıktım hamileliktençok ağırlaştım artık,koltuklardan kalkmak bile eziyet geliyor artık
Kizlar yaa ben acayip heyecanliyim, artik icim icime sigmiyor, bebegim hemen gelsin istiyorum, nasil geldik bu haftalara boyle cabucak, hayret ediyorum.. 15.haftada oldugum zamanlar dun gibi, halbuki o zaman hic gecmeyecek bu kadar yaklaamayacak gibiydim, simdi ise bikac hafta kaldi, gun sayiyoruz artik..
Larkin lohusa takimini simdi gordum inanamiyorum ne kadar zevklisiniz, ay nazar degmesin canim sana nasil masum olursun icinde, insallah koy resmini merakla bekliyorumm, bol bol okumayida unutmayin ama..
Ve şimdilik son olarak mevlüt kıyafetimi ekliyorum.
Dışı annemin çeyizinden olan Fransız dantelli sabahlığı.
İçini de yine annem dikti. Yakası kolları dantelli.
Ben malum yatacağım mevlütte yatakta.
Başımada gelinlik kumaşımdan kalan kumaştan baş örtü yaptıracağım. O daha yapılmadı onu da eklerim inşallah.
Çok açık renkli duvarda çektim, başka duvar rengi yok çünkü.
Çok seçilmiyor ama giydiğim zamanda inşallah çekip gösteririm sizlere. Hayırlısıyla o günler gelsin de inşallah...
Eki Görüntüle 1329110 Eki Görüntüle 1329111 Eki Görüntüle 1329112
nasıl temizlcksin merve duvar cam kapımı silcksin . Ayrıca halıyı silebildysen bravo iyi cesaret etmişin bnm hç gozum kesmiyor haftaya dort tane buyuk halı var yıkamaya vercem . Evimi hep temzledim ama genede ustunden bir kz daha geçilck onuda yavasça dinlnerek hallederim . Son zamanlar dikkat etmk lzm Allh korusun erkn dogumu bile tetikliyeblyr bu ev işleri.Kızlar bugun mutfaktan basladım.. Yawasca mutfak dolabını halsını kapısını sildim.. Avizeyi aksam adama sildirdim..
Bu kadar... Yarın oturma odam... Hergün biroda... Kardeşlerimi cagırmadım.. Son hafta cagıraca
çok zor merve kadın olmak yaCanım ya biraz psikolojık olarak zedelenmıssın.. Bazen yasadıgımız saglık ğroblemleride bu duruma getiriyor insanı.. Ama nan dogumdan bı kac ay sonra bazen hamililigi özlüyosun.
İnş az kaldı zaten ya sabır ya selamat
Bnde berdeyse 3 aydır vajına kemik agrısı cekıyprum..anlatamam sana yatakta sagdan sola dönemiyorum.. Wc ye gidemiyorum..
Sabah kalkamıyprum.. Şeyimm cok agrıyo ... Napalım bebekler saglıklı olsunda