2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ve şimdilik son olarak mevlüt kıyafetimi ekliyorum.
Dışı annemin çeyizinden olan Fransız dantelli sabahlığı.
İçini de yine annem dikti. Yakası kolları dantelli.
Ben malum yatacağım mevlütte yatakta.
Başımada gelinlik kumaşımdan kalan kumaştan baş örtü yaptıracağım. O daha yapılmadı onu da eklerim inşallah.
Çok açık renkli duvarda çektim, başka duvar rengi yok çünkü.
Çok seçilmiyor ama giydiğim zamanda inşallah çekip gösteririm sizlere. Hayırlısıyla o günler gelsin de inşallah...

20141203_233304.webp
20141203_233418.webp
20141203_233558.webp

Bunlarda n11.com'dan sipariş verdiklerimdi.
Nevresim takımını çarşıdan eşimle birlikte almıştık. Cotton Box marka. 33 liraydı.
Annem nevresim takımı için, içinde bulunan gri renkten yan ve baş korumalık dikti.
İçine sünger aldı koydu. Orjinal gibi oldu :KK68: Üzerilerine de ben ince keçeden kamyon kepçe yapıp dikeceğim renklenmiş olacak inşallah:KK68:

Eki Görüntüle 1329079 Eki Görüntüle 1329080 Eki Görüntüle 1329081 Eki Görüntüle 1329082 Eki Görüntüle 1329083

ohh maşallah ana kız pek hamaratsınız güzl günlerde kullanın inşalah

Larkin Larkin canim masallah ya gece gece gozum gonlum acildi, nasil ozenmissiniz oyle, Rabbimsaglikla huzurla kullanmayi nasip etsin insallah :).

@Mrv5534 gecmis olsun canim bende bikac gundur 20lik disimden cekiyorum :( dis cikmaya calisiyor bayagi sis, biseyler yerken canim aciyor, ama ben yemeye devam:KK45:

@eflalim Rabbim yardimcin olsun, insallah bebis esinle arana muhabbet getirir, eski gunlerinizden daha mutlu olursunuz.

Haber alırsan bizede anlatırsın ebrucum. Allah razı olsun her sorduğumda cevap veriyorsun, haber getiriyorsun.

Çok fena gaza gelirim ben :KK70::KK70:

Peki tamamı 2,30 etrafının. Kısa tarafını uzun tarafını ayrı ayrı da ölçtün mü canım?
Biz beşiğin içine sermek içinde bir şey dikeceğiz de eni boyu da lazım beşiğin:KK53:
Çok teşekkür ederim bu arada:KK60:

hayırr ölçmedim :)),laqstikli bir tül yapacağım için o ölçülere gerek duymadım cnm ya

Larkin yatmıyorum vazgectimmmmm.....
Cok güseller ya inanmıyprummmm arkidiş... Yok böle bişi.....

Allahım hiç üşenmemişler masallah... Sen harbiden sehzade mustafa dogurcan inşallah..hepsi mükemmel.. MASAALLAH.. SUBHANALLAH...
Rabbim hepsini hevesliginle kullanmayı nasip etsin canım

Larkin hangi hastanede dogum yapıcaksın.. Bnde geleyim ziyarete;D ayyy cok hoslar bebegim hepsi ya... Öle bi gaza geldim ki şmdi takı yastıgına baslasammı diyorum.. Cokkk güsellerr cooookkk...
Ayy ben daha bez ve ıslak mendil in bebek cantasının içine ince canta öürcektim.. Sende görmüştüm galiba...hemn ip almam lazım.. Yarabbim... Hiç bişeyimmm hazır degilmişşşi..

Ben baslasammı bi yerden hazır uyumuyorum...... :D

Canım yaaa çok teşekkür ederiiim.
Amiin amiin amiiin inşallah.
Hepimiz yaptıklarımızı, hazırlıklarımızı hayırlısıyla sağlıkla ağız tadıyla Allah kullanmak nasip etsin.
Rabbim hepimizi bebeklerimizi yaptıklarımızı ailemizi nazarlardan korusun inşallah...
Uyumayacaksan yap tabi.
Daha benim onlar var, ablam yapacak yastığı da. Kara makineyle nakış yapacak inşallah.

ohh maşallah ana kız pek hamaratsınız güzl günlerde kullanın inşalah

Allah razı olsun. Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah hayırla sağlıkla:KK68:

Kizlar yaa ben acayip heyecanliyim, artik icim icime sigmiyor, bebegim hemen gelsin istiyorum, nasil geldik bu haftalara boyle cabucak, hayret ediyorum.. 15.haftada oldugum zamanlar dun gibi, halbuki o zaman hic gecmeyecek bu kadar yaklaamayacak gibiydim, simdi ise bikac hafta kaldi, gun sayiyoruz artik..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oglusunu :KK66:

inşallah cnm ya,hepimiz sağlıkla alalım,Allahım hayurlı doğum yapmayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar inşallah,tipini o kdr merak ediyorum ki,saçları olcakmı,saçsız hafif tüylü olan bebekler bana daha tatlı geliyor,teninin rengi,ağzzı burnu o kdr merak ediyorumki,fotoları var ama orda hiç bişi belli değil ama bana çok benzettim,umarım yüzü saçı bana benzer fiziği babasına benzesin :KK48::KK48: babamızın saçı çok yokta,bnmkilerin maşallahı var

Larkin Larkin canim masallah ya gece gece gozum gonlum acildi, nasil ozenmissiniz oyle, Rabbimsaglikla huzurla kullanmayi nasip etsin insallah :).
Çook teşekkür ederim. Hepimiz hayırla sağlıkla huzurla kullanalım inşallah :KK60:

hayırr ölçmedim :)),laqstikli bir tül yapacağım için o ölçülere gerek duymadım cnm ya

Hihihii:-) Olsun,onuda doğumdan önce hastaneye gidersem ölçerim inşallah.
Bize lastikli yapacağız, onu hazrlayalım da içini sonra dikeriz. Etrafının ölçüsü iyi oldu çok teşekkürler tekrardan:KK19:

@Mrv5534 Mervecim, keşke gidebilsek birbirimize ne güzel olurdu. Hem birbirimizi görürdük, hem 9 aydır beraber beklediğimiz bebişlerimizi görürdük gerçek gözlerle:KK36:

Kizlar yaa ben acayip heyecanliyim, artik icim icime sigmiyor, bebegim hemen gelsin istiyorum, nasil geldik bu haftalara boyle cabucak, hayret ediyorum.. 15.haftada oldugum zamanlar dun gibi, halbuki o zaman hic gecmeyecek bu kadar yaklaamayacak gibiydim, simdi ise bikac hafta kaldi, gun sayiyoruz artik..

valla bana neden öyle gelmedi ya,zaman geçmedi sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissettim brn,aylar geçmek bilmedi,bir ara hatta psikolojim bozuldu bir gece cinnet geçiriyordum Allah korudu birden bire göbeğim bana battı resmen delirdim,taşıyamaz oldum hemnde 1 ay önce kesip çocugu çıkarasım geldi,sonra dua ettimde çok şükür geçti,bidaha olmadı ya allah korusun
ama ben gerçekten çok bıktım hamilelikten:KK61: çok ağırlaştım artık,koltuklardan kalkmak bile eziyet geliyor artık

Larkin sabahlık cok hos güzel olmus.. Tam bi gelin gibi olucaksın.. Doguö yapan kadın günahşarından arınmıs olucak zaten.. O masuöluk ve bu sabhlıklı geceligini giyince cok güsel olucaksın bitanem....
ALLAH NAZARLARDAN SAKLAIN...

İyi aksamlar kızlar...
Geçmişi okuyabıldıgım kadarıyla aklımda kalanları yazayım..
Pınarım tekrar duruşama yaptıgına iyi etmişssin...
İnş bebişin saglıklı güle güle giysin ..... Oyşşşşşşş azını yerler onun...

Evtmvt arkadasım geçmiş olsun... İnş sıkıntın bi an önce gecer

Ofizmir 32 yada 33 haftada oglumun boynunda kordon vardı ama dr sorun yok dedi.. Bi tehlike görülse evine göndermezdi drun.. İçini ferah tur arkadasım...

Eflalim canım beni aglattın .. Canım hayat bazen hayal ettigimiz gibi yasanmıyo.. Pişmanlıklar kar etmıyo.. Düşünmek tasınmak bazen insana zarardan baska bişi bermiyo.. Ama hersey bi sn bile olsa unutuluyo..
O yüzden arkadasım bu hallerindn hemen kurtul....
Kendind iyi bak böle düşünüp düşünüp kahretme kendini...
Üzerimizde hiç olmadıgı kadar yogun bi duyusallık var..
sagolasın mervemm sen naptın agrın geçtimi dogumunda epey yaklaştı senin kasılmaların oluyrmu?

valla bana neden öyle gelmedi ya,zaman geçmedi sanki hayatım boyunca hamileymişim gibi hissettim brn,aylar geçmek bilmedi,bir ara hatta psikolojim bozuldu bir gece cinnet geçiriyordum Allah korudu birden bire göbeğim bana battı resmen delirdim,taşıyamaz oldum hemnde 1 ay önce kesip çocugu çıkarasım geldi,sonra dua ettimde çok şükür geçti,bidaha olmadı ya allah korusun
ama ben gerçekten çok bıktım hamilelikten:KK61: çok ağırlaştım artık,koltuklardan kalkmak bile eziyet geliyor artık
Canım ya biraz psikolojık olarak zedelenmıssın.. Bazen yasadıgımız saglık ğroblemleride bu duruma getiriyor insanı.. Ama nan dogumdan bı kac ay sonra bazen hamililigi özlüyosun.
İnş az kaldı zaten ya sabır ya selamat
Bnde berdeyse 3 aydır vajına kemik agrısı cekıyprum..anlatamam sana yatakta sagdan sola dönemiyorum.. Wc ye gidemiyorum..
Sabah kalkamıyprum.. Şeyimm cok agrıyo ... Napalım bebekler saglıklı olsunda

Larkin Larkin lohusa takimini simdi gordum inanamiyorum ne kadar zevklisiniz, ay nazar degmesin canim sana nasil masum olursun icinde, insallah koy resmini merakla bekliyorumm, bol bol okumayida unutmayin ama..

Annem babam ablam asla fotoğraf koymamı istemiyorlar. Hele Facebooka.
Bende dayanamıyorum azcık azcık ekliyorum. Çok kızıyorlar.
Tanıdıklarımız annemleri arayıp eklemesin diyorlar, bana mesajlar yağıyor ekleme artık nazar değecek diye.
Of pof heves ediyorum işte.
Ama artık pek bir şey eklemiyorum facebooka. Okuyorum inşallah nazar değmez. bende artık bu kadar söylenince korkar oldum.

Bana da hala zaman geçmiyor gibi geliyor.
O kadar az kaldı ama ben hala rahatım. Hiç 1 ay sonra doğuma gidecek gibi değilim.
Hala çoooooook var benim için.

Minione canım olabilir böyle hisler. Bak çok şükür geçmiş.
Ama son zamanlar hakikaten zormuşç Daha 1 ay var, demek ki daha da zor olacak.

Ve şimdilik son olarak mevlüt kıyafetimi ekliyorum.
Dışı annemin çeyizinden olan Fransız dantelli sabahlığı.
İçini de yine annem dikti. Yakası kolları dantelli.
Ben malum yatacağım mevlütte yatakta.
Başımada gelinlik kumaşımdan kalan kumaştan baş örtü yaptıracağım. O daha yapılmadı onu da eklerim inşallah.
Çok açık renkli duvarda çektim, başka duvar rengi yok çünkü.
Çok seçilmiyor ama giydiğim zamanda inşallah çekip gösteririm sizlere. Hayırlısıyla o günler gelsin de inşallah...

Eki Görüntüle 1329110 Eki Görüntüle 1329111 Eki Görüntüle 1329112

herşeyiniz çok güzel olmuş,maşallah subhanallah,Allah nazarlardan korusun,daha iyisi olmayanların alamayanların olsun inşallah,allah ağız tadıyla hayırla kullanmayı nasip etsin hepsi çok güzeller

Kızlar bugun mutfaktan basladım.. Yawasca mutfak dolabını halsını kapısını sildim.. Avizeyi aksam adama sildirdim..
Bu kadar... Yarın oturma odam... Hergün biroda... Kardeşlerimi cagırmadım.. Son hafta cagıraca
nasıl temizlcksin merve duvar cam kapımı silcksin . Ayrıca halıyı silebildysen bravo iyi cesaret etmişin bnm hç gozum kesmiyor haftaya dort tane buyuk halı var yıkamaya vercem . Evimi hep temzledim ama genede ustunden bir kz daha geçilck onuda yavasça dinlnerek hallederim . Son zamanlar dikkat etmk lzm Allh korusun erkn dogumu bile tetikliyeblyr bu ev işleri.

minione minione gecmia olsun canim hamilelik gercekten insani hem fiziksel hem psikolojik olarak yoran bir surec, bende zaman zaman horminlarin gazabina ugradim, ama sona gelmis olduguma inanamiyorum, hic bitmeyecek gibiydi, ama bak bitti neredeyse, bu gunleri ozliyecegiz:anneadayı:

Canım ya biraz psikolojık olarak zedelenmıssın.. Bazen yasadıgımız saglık ğroblemleride bu duruma getiriyor insanı.. Ama nan dogumdan bı kac ay sonra bazen hamililigi özlüyosun.
İnş az kaldı zaten ya sabır ya selamat
Bnde berdeyse 3 aydır vajına kemik agrısı cekıyprum..anlatamam sana yatakta sagdan sola dönemiyorum.. Wc ye gidemiyorum..
Sabah kalkamıyprum.. Şeyimm cok agrıyo ... Napalım bebekler saglıklı olsunda
çok zor merve kadın olmak ya :( ahh benim şeyim hele :) şimdiden sivilceler bastı bişeyler oldu bebişin pişik kremlerini kullanıyorum,Allah sabır versin hepimize dediğin gibi

Back
X