2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn

Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm
Maşallah bebeğine canım, bir sonraki kontrolün ne zaman? Ben de dün gittim 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun geldi bana ondan merak ettim.

Kizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
Çok geçmiş olsun inş kontrolde güzel haberler alırsın Allah yardimcin olsun

[QUOTE="glyzlm, post: 38201607, member: 6399eveUSER=443946] S sevdaveysel [/USER] cnmm bnmm cok gecmis olsun ins duzelir sen sikma canini senin moralin yuksek olsunki bebegin etkilenmesin bnde ayni haftadayim bnde yarin gidicem doktora ins bi sikinti yoktur seni duyunca cok uzuldum cok ama cok dua edelim birbirimize ki ins sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim[/QUOTE]
Canimm insallah cok iyi haberlerle donersin eve. Bem hic beklemiyordum şok oldum bugun baska bi dr a daha gidicem belki bska bise der diye. Dualrini eksik etme heoimizin bebekleri saglikki olsun insallah onlara bise olmasin

ben açık renkleri bi yıkadım biraz rengi olanları ayrı yıkadım canım
sagol cnm dun yıkadım dedgn gbi yıkadım . İyikide ayırıp yıkamişim tulumun birinin boyası çıkmiş Allahtan ters çevirip yıkamişim sadece kendine salmiş boyayı beyaz yerleri mavimsi olmuş bi kez daha yıkıcm inş çıkar getti guzel tulum

ama benim oluyor bazen saatte üç kere :KK57: düzensiz olduğu için çok önemsememiştim şimdiye kadar. ama yarın da böyle olursa randevu almayı düşünüyorum. en azından stresinden kurtulurum bu kasılmaların :KK43: bir de hiç sancı yok, sadece kasılma var :KK64:

Hemen bir gaza gelip yapayım dedim ama kim kaldıracak geri yerden beni, üşendim vazgeçtim :KK48:

Kim olsa canı sıkılır böyle bir şeye ama çok stres yapma lütfen. Hayırlısıyla ameliyata gerek kalmadan normale döner de bir dahaki kontrolden musmutlu ayrılırsın inşallah :KK51:
Aminnn dualarinizi ekaik etmeyinnustumuzden.. bugun baska bi dr a daha gorunecem bakalim

ayy kızlar kv aradı konuş babam konuş heyacanlı kadın doğumumu bekliyor dört gözle hedye almışlar kuyumcuya uğrayıp, dedim siz aldınız alacağınızı neden aldınız hiç gerek yoktu(gerçekten de yoktu mobilyayı onlar aldı)
olsun kızım didip diyip durdu yazık çok düşünüyor bana yaranamıyor ama bende seviyorum da bazen işte içimden sevmek gelmiyor temizlikçi ayarlıcak işte ne zaman istersin falan diye sordu bide

bu arada benim ev uçmuş gidiyor bu eve temzilikçi girse şuan adım çıkar valla ....... nın gelini ne pismiş diye:KK70::p:p:p:KK70::KK70::KK70:
ama çokta umrumda değil toplu görünsün yeter boşuna mı para veriicez:KK20: hiçbirşey bebişimin ve benim canımdan önemli değil
ki kızım her an karnımda hareket halinde iken eğilirken bile kırk kere düşünüyorum :anneadayı:canını acıtmayım diye uykularımdan olurken temizlikmiş peh:KK70::KK70:
o kv den bnde istiyorum yaaaa . İstersen degişelim . Degişelimde anla kv nin kıymetini hahah ; )

Yagmurlu bir adana sabahindan herkese gunaydin:) hava kötü olunca icim sıkılıyor ben en iyisi biraz müge anlı izleyim:KK53:
ayy Allahım bn kanal degiştrirkn bile muge anli çikinca birden bi tuhaf oluyrm kumandaya ust uste basıyrm hmn degişsin kanal diye bn o programi izledgm zmn psikoljm bozulyr en son bş sene once izldm biraktim şimdi bi anlik gormeye bile tahammulum yok siz izleyebilitosunz iyi vslla. Bide şu hamile halimle hç çekemem . Çok etkileniyrm bn .

şu kargoculardan bıktım ya adres yanlışmış yalan ya gideceğim alacağım bu soğukta şimdi
neyse artık kapı süsümün süsleri eksik tuhafiyeye de uğrayıp onları alıyım bari neyse artık eşim yine öğle arasını beni taşımacıkla geçirecek:KK51::KK48:
neden gidip alacaksınki getrmk zorundalar bi kere bnada oyle yaptılar yanliş gelmişler geriye donmuşler bni aradılar adres yanliş zile bastık çıkan olmadı diye bnde dedim bn hep evdeydim zile basan filan olmadı sz yanliş geldysenz bnm suçummu dedim bn odeme şeklini kapıda odeme olarak tercih ettim dedim internetten alişveriş ypmiştim o zmn odeme yapmycm dedim paşa paşa getrdiler .

ayy Allahım bn kanal degiştrirkn bile muge anli çikinca birden bi tuhaf oluyrm kumandaya ust uste basıyrm hmn degişsin kanal diye bn o programi izledgm zmn psikoljm bozulyr en son bş sene once izldm biraktim şimdi bi anlik gormeye bile tahammulum yok siz izleyebilitosunz iyi vslla. Bide şu hamile halimle hç çekemem . Çok etkileniyrm bn .

bende sevmem bu programı ama evde olunca insan bakıyo
bi bakıym azcık dedim sonra olayların akışını merak ettim izliyorum :KK48:
hatta izlemekle kalmıyorum tv nin karşısında sesli kendi kendime yorum yapıyorum
ekran başından ordaki konuklara soru soruyorum, :KK70:
bazen kızıyorum sus yalan söyleme falan diyorum sinirli sinirli:KK53:
sonra FBI ajanı edasıyla kendinden emin bi şekilde olayı çözmüş gibi böyle oldu işte diyorum:rolleyes:

Kızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
İnternetten araştırdım biraz sadece doğum konusunda sezeryan olabilir onun dışında korkulacak birsey yok %30 oranında rastlanan bir durummus sana düşen tek şey bebeğin hareketlerini takip etmek eğer hareketlerde belirgin azalma görürsen doktora git .geçen yılın bir haberinde boynuna 7 kere kordon dolanmış bir bebeğin sağlıklı bir şekilde doğduğu yaziyordu. Benim kardeşimin de boynuna kordon dolanmis ti hatta içimizde kilosu falan yerinde en sağlıklı bebekti sadece normal dogum yapamadı bu durumdan dolayi annem sezeryan oldu. Bundan 20 yıl önce üstelik doğum anına kadar bilinmiyordu doğum sancısı falan çekti dogumda fark etti doktor . Günümüzde önceden hersey biliniyor ona göre tedbir alınıyor doktor fark etmeyip normal doguma zorlasaydı Allah korusun. Yani için rahat olsun eskiden sadece doğum için doktora gidiliyordu şimdi biz neredeyse her hafta bebeğimiz hangi pozisyonda kaç kilo almış falan bir sürü şeyi önceden biliyoruz doktor kontrolünde hep merak etme kafana takma. Allah yardımcımız olsun benim bebeğimde ters duruyo cuma gidicem düzeldi mi bilmem ins dönmüştür. Tek istediğimiz bebeklerimizin sağlığı Allahın izniyle sağlıklı olurlar inşallah

Arkadaşlar sabah baslayan kasılmalarım bir türlü geçmek bilmedi gün içinde kısa aralıklarla sık sık sancim oldu kahverengi akintimin da rengi acildi saat 17de dr a gittik ne enteresandır ki nts ye baglandim ve yarım saat ama evde durutmayan sancı orda bir türlü gelmedi. Çok ilginç hakikaten hasta sandalyesiyle geldigim hastaneden yürüyerek çıktım eve geldik ve ilaclarimi almama rağmen agrim tekrar basladi ve halen devam ediyor.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kahverengi akıntı olmasi dikkat etmeni
gerektiriyor takip et tekrarlarsa ihmal etme sakın doktorunla temas halinde ol mutlaka

Back
X