,
gözünüz aydın canım
yani normal doğumdaki sancı daha mı kötü sezeryandan????
canım ben arkadaşın yazıyı ters anlamışım sen yazınca farkettim

bana görede açılma sancısı kolaydı sezaryan sonrası acı zordu bu kişiden kişiye değişiyor hazır olmakla da alakalı sanırım ben sezaryana büyük bir antipati duyduğum için bence çok zor oldu bana ama şimdi direk sezaryan diye gidiceğim için daha rahat olur diye umuyorum:) mesela ablam benden üç ay önce sezaryan olmuştu annem o çok rahat kalktı güle oynaya girdi çıktı demişti bense ağlayarak girdim ağlayarak çıktım çünkü istemiyordum, sen o yüzden zorlandın diyor annem, doğum sancısında bile gıkın çıkmadı ama bunda zorlandın diyor anlatabildim mi bilmiyorum
eflalim oğlunun yaşı ufak değilmi,anlamazki tatlım ya,hem ayrıca bu süslemeler 2 yıl önce yoktuki bu yıl moda oldu,içinizde kalmasın,hem party gibi minik oğlunda çok mutlu olur,değişik gelir onada,bir yanına onu bkucağındaa oğluşun bol bol foto çekilirsiniz,en azından bunda uhde kalmasın
canım şimdi için değilde hani ilerde büyüyünce der bence malum nesil değişti evlat yetiştirmek adil olmak çok zor gerçekten, ben ailemden dolayı bunun sıkıntısını yaşadığım için çocuklarıma yaşatmak istemiyorum, içimde uhde ama bilemiyorum vicdanım rahat değil
Günayadın kızlar benim göbişim çok sert normal mi bu sizce??
Hareket etmekte zorlanıyorum. Bir yanım normal diyor bir yanımda kuşku var bilemedim.
normal yeri daraldığı için gergin artık karnımız
Canım ben oda süslemelerine ileride çocuklarımızın tepki vereceğini çok sanmıyorum. Bence bu tarz şeyler daha çok anneler özendiği için yapılıyor, hevesin varsa da yap bence içinde kalmasın. Ben de ikinci olursa bu kadar uğraşır mıyım bilmem, tamam çok zevkli ama bi o kadar da yoruldum ya.
canım şimdi için değilde ilerde sorun olursa diyorum hatta ben evlatlıkmıyım bile diyebilir hastanede benimle hiç fotosu yok tekte yok sadece ameliyathanede eşimin bir arkadaşı yalnız oğlumu çekmiş o var

ilkte eşim ne gerek var dedi gurbette tek çıkıp bir şey alamadım haliyle yapamadım, şimdi çıkıp alabildim yapmak istediklerimin malzemesini ne bileyim kafam karışık işte
Gunaydinlar...
bu sabah esim den sonra uyuyamadim ben uyumaya calistikca kötü ruyalar gibi biseler gordum.vallahide doktora gitmeye korkar oldum resmen.yeni hastane ve yeni doktor. Tekrar don basa

bakalim minigim ne durumda.kilosu yerindemi.off kafamda deli sorular.universite hastanesi araştırmayı fazla sevince bide nst ye baglarlar.neyse anca hazirlanirim.insallah güzel haberlerle gelirim Allahin izniyle.baska kontrole giden anneler varsa onlarda guzel haberlerle gelsinler insallah.gecmisede bakmadim doğuran yoktur sanirim

sanki ben doğuruyor musum gibi geçmişi de okumaktan korkuyorum.Allahim vakitlerince gelmesini nasip etsin insallah :) :)
canım hayırlı haberlerle gel inşaallah benimde bugün ultrasonum var
Eki Görüntüle 1333467
Eki Görüntüle 1333468
Anneannemizin oglusuma hediyesi geldi teyzeleri,cok begendim firmayi minik minik hediyelerde koymuslar,kutusu tasima cantasida ayrica cok guzel
ayy çok güzel canım beğendim
bende senin pikolojinde olurdum herhalde ..evlatlar arasında şartlarım farklı olsada ayrım yapamam ben.. kıyamam hiç birine ..bence doğru yapıyorsun.. onların arasının iyi olması her şeyden daha önemli tatlım..
değil mi canım adil olmam lazım
ay canım ya merak etmiş olabilir hamilesin kötü düşünme hemen, bak haftasonu kp bizim sesimizi duymayınca telaşlanmış alt katımızdalar oğlumda 6 da kalkıyor, babasıyla içerde çizgifilim izlemişler bende yatak odasına uyumuşum ses olmayınca, kp yukarı gelecekmiş gelinden ayak sesi yok torununda bir şey mi oldu diye panik olmuş
canım adet sancın nasılsa öyle oluyor belden oluyorsa belden başlar kasıktan oluyorsa kasıktan başlar
Canım oğluna parti yapabilirsin "oğlum abi oldu"konseptli guzel bi pasta yaptirip kardesin sana pasta getirmis gibi motive edip balonlar oğluna hediyeler falan alirdiniz hem oglun kardesıne yapilan süsten bu kadar etkilenmez hemde abi oldun partisi yapilmis bana diye güzel bi anısı olur nacizane fikrimdi şekerim öpüyorum seni...
canım pasta alıcaz inşaallah birde scoter la thomas treni istiyor onları alıcaz kardeşin sana iyiki doğdun abi diyor bak hediye getirmiş diyicez, fikrini bir nevi uyguluycaz dur bakalım süs işini düşüeneyim yine:) sağol
Günaydın annisler geçmişi fazla okuyamadim önemli bir gelişme varmı bilmiyorum midem çok yanıyo dayanamıyorum bazen

birtek kırmızı turp geçiriyo yanmayi ondan da bıktım artık

bugün 36 . Haftaya giriş yaptık hayırlara vesile olsun
canım ya turp daha çok yakıyor bence sakın yeme, onun yerine tahin dene süt dene onlar fayda etmiyorsa renni kullan beni rahatlattı çünkü süt ve diğeri fayda etmedi artık
Kizlar facete ocak anneleri grubunda erken dogum yapan bayan erken doguma idrar yolu enfeksiyonunun sebep oldugunu yazmis bendede oluyor ya dikkat etmemiz lazim erken dogum fobisi basladi
doğru canım tedavi edilmezse sebep oluyor