canım gerçekten sakin ol ilki normaldi şimdi bunda ki bilinmezlik geriyor seni ama ben döneceğine inanıyorum senin bebeğinin inşaallah, dönmesede sezaryan olsun varsın sağlıklı olun da
canım eczanelerde marketlerde var, milupanında var , canım tatlı konusunda hep diyorlar ya tatlıya gerek yok işte su süt yapıyor evet su süt yapıyor ama ne yalan söylüyüm ben ilk 3 ay tatlının dibine vurdum, her gün lokum yiyordum şıralı tahinler çikolata falan çünkü emzirdikçe elim ayağım titriyordu benim şekerim çabuk düşüyor, tatlının şöyle bir avantajı var yedikçe susatıyor böylece 4 litre suyu bunalmadan içmiştim ben yani tatlıyı abartmadıktan sonra aslında çokta zararlı değil bence ki bütün o yemelere rağmen 10 kilo vermiştim almamıştım emzirirken, ne zaman bıraktım yemeyi benim sütüm duruldu, ilk üç ay hem sütüm çoook boldu hem de yağlıydı oğlum çok güzel kilo almıştı
canım ilkte aynen dediği gibi oluyordu birde çıkıntı şeklinde duruyordu eşimde başı diye konuşuyordu dr a bir gittik dr burası poposu dedi

kendimi zor tuttum babası oğlun sana ne demek istiyor sen konuş baba popom dinliyor

şimdi eymende aynı dikiyor popoyu oyyy ısırasım geliyor, ondan dedim yani:)
canım ben attım bakliyat tamam sen belki yiyemezsin ki ben bu sefer yiyicem ilk oğlumda yemedim de ne oldu gazmandı yine ben vitaminsiz kaldım boşuna, sen yiyemesende misafirin olur eşine pişirirsin çok pratik oluyor bence
canım humana still tee diye yazıyor, milupanında var aynı çaydan
canım kayınlarınında olması hoş değil tabi rahat etmezsin çok zor olur, odanda durursun sürekli onlarda anlar rahatsız olduğunu, sakın düşünüp stres yapma,ilk doğumumda bende istemedim annem olsun dedim annem geldi ama kendi annem beni deli etti, kv gil bir geldi söylemeden yemek yaptılar evimi silip süpürdüler ayağıma yemek getirdiler moralim bozuk diye güldürmek için ellerinden geleni yaptılar ben çok pişman oldum ön yargılı olduğum için, kendi annem söylemeden evi süpürmüyordu yemeği ne yapsam ne yapsam ki diye ban soruyorudu ya ne yaparsan yap dolaba doldurmuş kocam ilk defa mı yapıyorsun yemek, inan kv annemden iyi baktı bana Alla razı olsun, bu konularda maalesef annem çok soğuk ve ben çok üzülüyorum, sende ön yargılı olma anlattığın kadarıyla seninkilerde çok iyi pozitif düşün derim
ay canım göbek deliği acısı fena oluyor, korkma kordon için canım kızlar yazmıştı korkulacak bir durum değilmiş
canım ilaçsız geçmeyecek sanırım, benimde öyleydi süt tahin artık fayda etmez oldu bende renni içiyorum artık
ayyy ne güzel olmuş ellerine sağlık bayıldım güle güle kullanın
canım bende yok
kolay gelsin canım zor çalışmak bu halde
ayy maşaallah kuzuna boyu kilosu çok iyi doğmuş canım, inşaallah çabuk toparlanır evinize geçersiniz