Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demmki o arkadaşına göre davranmışsın canımiçinden gelmemiş
benim planım doğru kuaföre boya kesim
yok ya anlaşılmıyordur o bence o kadar sancı arasında sinek ısırığı gibi gelir,
ablama sordum kesiyi bile anlamamış eline makası aldı nalet kadın o zaman anladım diyor![]()
Aynen cnm bende evdekinden giriyorumkızlar yaa ben doğum falan yaparsam anca eve gelince yazabilirim telefona almıyorum net paketi evdeki yetiyor diye
yani nete anca eve gelince girebilrim
ben kapı süsüme aldım tül ,adam dedi 5.5 metre olması lazım 20 tl tuttu azım açık kaldı ama yapcak bişi kalmadı paşa paşa verdim parayı![]()
canım benm ılkte yapıldı bıldıgın gıbı anlamıyorsun bundada ıtıraz etmem yapılırsa kolay cıksında :) beste meste alt tarafa dogru ıcıne degıl zaten yana dogrıu oluyor kesı kesıyı falan anlamıyorsun korkma bu aradaİlk doğumda genelde kesi yapıyorlar diye biliyorum ben.senin de dediğin gibi insan fark etmiyor bile :) ilk dogumumda kesi yapılmıştı ikincisinde de kendiliginden yirtildi sanırım bunda da öyle olur diye düşünüyorum
babyforwe bak canim bu resimde dogum pozisyonundaki bebegin git gide kanala yerlesmi hali gorunuyor. Benimki de dogum pozisyonunda yani bas asagi ama kanala yerlesmemis henuz. Yani ilk iki resimlerdeki gibi buyuk ihtimal. Son resimdeki gibi olunca kanala yerlesmis ve doguma hazir oluyor. Doktorum bana bol bol yuruyus yap artik ki kanala yerlessin yavas yavas dedi. Sen de yapmaya calis canim. Yoksa bebek kanala yerlesmeyince normal dogum yapilamiyor bildigim kadariyla.
Yok yahu çok Sevdiğim arkadaşım üzüldüm ama belli edemedim( duvar gibi oldum be Aklım Çalışıyor ne başka bir şey... Bugün ablamın doğumgünü ona mesaj olarak da düşündüm düşündüm şeyk it up Şekerim dedim :)))
Kesi ve iğnesi vs bence en son dert edilecek şey.. 5. Kattan düşüp de aa alnıma Çakıl Taşı yapışmış demek gibi bir şey :) tabi kesisiz ve yırtıksız kurtuluruz ihş :₺
Aynen cnm bende evdekinden giriyorum![]()
canım benm ılkte yapıldı bıldıgın gıbı anlamıyorsun bundada ıtıraz etmem yapılırsa kolay cıksında :) beste meste alt tarafa dogru ıcıne degıl zaten yana dogrıu oluyor kesı kesıyı falan anlamıyorsun korkma bu aradababyforwe ben 7mt tule 14 tl vermıstm bıraz paahalı olmus senınkı
Ayy evde bosbos ne zormus hayat :) kızımla ugratgm halde yani evde annem babam da esımde var bı oraya devrıl bı buraya bı onu ye bı bunu heer sancıyı dogum sancısı san hayat mı bu beee :) dakka bası kk ya bak :)
tülü nerde aldın canımben kapı süsüme aldım tül ,adam dedi 5.5 metre olması lazım 20 tl tuttu azım açık kaldı ama yapcak bişi kalmadı paşa paşa verdim parayı![]()
valla ben de 9 aydır her gün iki kere 5. kata çıkıyorum hala dönmemiş oğlumben 9 aydır merdiven inip çıkıyorum dubleks evim dönmemiş daha bebeğim![]()
tülü nerde aldın canım
Canım dogum sancısı belirli aralıklarla giderek sancının sıklıgı ve şiddeti artarak oluyor.Benim geceki sürekliydi o yüzden biraz beklemeyi tercih ettim sonra geçince uyuyakalmışım.aralıklı olursa mı doğum başloluyor.kli olursa mı?
Aynen yaa bende denedim bu yöntemleri sonra dedim dönecekse döner zaten bir şeyi çok zorlamanın anlamı yok.Son anda dönenleri çok duydum hatta başı aşagıdayken geri dönenler ne yapalım hayırlısı olsun önce saglıklı olsunlar.saol canım yaa ama kendi dönerse döner dönmezse de artık sezeryan oluruz napıyım
rahatsz etmek istemiyorum yerinde
Evet cnm sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım da yavrucukları eve dönünce yazar haber veririzşuan tamamen anladm çok saol canım yaa cahil olunca böyle oluyor demkki
ben de dr kanala girmemiş diyince ters benimki dedim
demekki kızım doğum pozişsyonunda
çünkü geçen başka dra gitmiştim o dr da demişti normal deneyebilirsin herşey yolunda görünüyor
adam sinyal vermiş anlamamışım
değişik bir psikoloji seninki de kardeşim
sorma yaa öyle oluyor gerçekten o kadar sancı ağrı arasında neki onlar demi
neyse geç veririz bizde mutlu haberlerimizi
geç olsunda güç olmasın
sorma yaa kazıklandık resmn
ayy oda güzel her sancı doğum sancısımı diye düşünürek kafayı yemeyiz inş
![]()
amin cnmm cok sewindim gozun aydin bebesini opup kokla bizim yerimizedeKızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.