• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dişlere iyi geliyor diye nette instagramda sertifikali kehribar bilezik kolye satılıyor bebek ve annelere..
Altında da müthiş yorumlar aldım o gece çoxuğum uyudu yok Dişi çıktı fark etmedik bile vs vs..

Ben aldım ve yalan. Biz değerli taş işi yapıyoruz.. sertifikali tek mek ditorlar ama malesef sattıkları şey kehribar değil boncuk!! Ben kendim yaptırırdım ama eşime hatırlat yok kesimi ölçüsü rengi uğraşacağıma alayım demiştim..

Ve kötü yorumlar siliniyor iyi yorum yapanlar ise ya ikinci kez satmak isteyenler ya blogcu meşhur anneler ya kendi reklamı yapılsın isteyenler hediyr gelenler hep böyle..
Bana tavsiye eden bloger arkadaşım kendisinden almamı teklif etti ben aldıktan bir gün sonra:( aldığımı öğrenince de biraz da psikolojik dalan çöl etkisi yok dedi

Beni kandırdılar sizi kandırmasınlar:(

arkadaşlar diş kaşıntısı ve salya için kehribar taşı iyi geliyormuş biyerde okudum almayı düşünüyorum

Canım inan bu kadar olur şimdi yolladım postu senin Yazıyı gördüm :) aman ha hem kendime bilekliği hem kızıma kolye ve nilekliğini çünkü set almazsak işe yaramazmış bak bak bak hem de yeğenime ve annesine anneler Günü'nde aldım ama malesef doğru değil:(((

Canım inan bu kadar olur şimdi yolladım postu senin Yazıyı gördüm :) aman ha hem kendime bilekliği hem kızıma kolye ve nilekliğini çünkü set almazsak işe yaramazmış bak bak bak hem de yeğenime ve annesine anneler Günü'nde aldım ama malesef doğru değil:KK43:((
yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu sanırım salya ve diş kaşıntısına çare yok.kuzucuklar çekicek

Kızlar sağlık ocağında ferro sanol damla verdiler. 1 yasina kadar kullanilacakmis 2 gündür veriyorum damlayı. 2 aksamdır çok huzursuz oğlum acaba damla dan mi uykuda bile inliyor arada ağlayarak uyanıyor uyuyan a kadar da çok huzursuz aşı olalı 3 gün oldu ondan mi . Huyu mu değişti yoksa bir ağrısı derdi mi var bilemedim ya . Fikri olan var mı ? Yardimci olun :KK17:

Kızlar sağlık ocağında ferro sanol damla verdiler. 1 yasina kadar kullanilacakmis 2 gündür veriyorum damlayı. 2 aksamdır çok huzursuz oğlum acaba damla dan mi uykuda bile inliyor arada ağlayarak uyanıyor uyuyan a kadar da çok huzursuz aşı olalı 3 gün oldu ondan mi . Huyu mu değişti yoksa bir ağrısı derdi mi var bilemedim ya . Fikri olan var mı ? Yardimci olun :KK17:
canım bacağını kontrol et aı olan yer şişmiştir o acıtıyordur biz pazartesı aşı olduk bu gun düzeldi huyu değişmişti gece ağlayarak uyanıyordu eğer öyleyse pamuğa kolonya dök beklet sakın bastırma iki üç gün böyle yap geçmezse eczanede bi solisyon hazırlıyorlar biz onu koyduk rahatladı

aşıdan sonra huyları değişebiliyor, benim oğlumda dönem dönem huysuzlanıyor ben,
ateşine bakıyorum, dereceden ziyade alnını öperek,(eğer şüphelenirsem derece kullanıyorum)
gazı olabilir bu nedenle gaz için olan masajı yapıyorum,,,, masajdan sonra ayaklarının altına baş parmağımla hafifçe bastırıp ayaklarını karnına itip 6 ya kadar sayıyorum ( eğer ayağını kasarsa kesinlikle zorlama kemiklefde zedelenme olabilirmiş),
bir önceki gün ne yedim diye oturup düşünüyorum,, bazen değişik yediğim şeyler huzursuz yapıyor,,,
bazen kokumu özlediğini düşünüyorum, koynuma alıp yatıyorum,,, yada sevdiği şeyleri yapıyorum,,,,

Selam kizlar, pek giremiyorum yarim yamalak gecmisi okuyorum, kaka meselesi konusulmus, kizimin kakasi cok fena kokuyor, altini acarken nefes alamiyorum, bide bugun sulu kaka yapti, bunlar anormal mi? Ay pimpirikli olmak istemiyorum yok kakasi yok kizarigi yok oksurugu.. Yinede takiyoruz iste.. Aslinda onlarda insan hersey ayni olamaz inisler cikislar olacak elbet, bizim bir gunumuz digerine uymuyor.. Zor yonleri olsada dunyanin en guzel duygusu annelik, beni goruncr heyecanlanip cirpinmasi beni benden aliyor en basitinden :)
Birdee kizlar yaa ben daha simdiden yeni dogmus bebek ozledimmm :))

İyi. Geceler güzel anneler ve tatlı bıdıklar. Bikaç gündür foruma giremiyorum ara ara göz atıyorum amaok yoğundum.
Cuma günü eşimle gezmeye gittik cunarteside kına bugünde düğün yorucu bir haftayfı bizim için ama eğlenceli geçti oğlumla çok eğlendik. Birsürü fotoğraf çektik çoğu eşimin telinde Fırsat bulursam watsaptan kemdime atıp buraya ekleyecem inşallah.

Sizler ne yapıyorsunuz geçmişi okuyamıyorum kusıra kalmayın İyisinizdir inşallah...
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz öpüldünüz.

canım bacağını kontrol et aı olan yer şişmiştir o acıtıyordur biz pazartesı aşı olduk bu gun düzeldi huyu değişmişti gece ağlayarak uyanıyordu eğer öyleyse pamuğa kolonya dök beklet sakın bastırma iki üç gün böyle yap geçmezse eczanede bi solisyon hazırlıyorlar biz onu koyduk rahatladı
Teşekkür ederim. Benimde aklıma ilk o geldi ama aşı yerinde sorun görünmüyor. Kulağında akıntı var acaba kulaği mi ağrıyor. İnternetten baktım diş ağrısı gibi bir an da olurmuş bilemedim ya . Bakalım bu aksam da olacak mı ? bir kaç gün sonra rota aşısı için hastaneye gidicez o zamana kadar takip edeyim geçmezse doktora gostereyim

Gecmis olsun. Rota virüsü çok zor yaa. Arkasimda bebeği oldu aşı yaptırmamıŞti . Arkadaşım kendimi ikinci kez bu kadar çaresiz hissettim dedi. İlki de kardeşimin vefatiydi dedi. Düşün yani çok zor bir hastalık. Sizin ki de mi bu kadar ağır geçiyor. Eğer hafif se aşının yine de etkisi olmuştur. Aşı olmasa daha kötü olurdu Allah korusun. İnşallah kolay atlatir tekrar geçmiş olsun

Kızımın keyfi yerimde istahİda a Aşı ni sayesinde bebeğimi etkilemuyir doktorumuz sık sık emzir dedi bide antibiyotik verdi haftaya tekrar çağırdı yine kaka tahlili yapcak ..iyiki olmusuz rota virus aşısını

aşıdan sonra huyları değişebiliyor, benim oğlumda dönem dönem huysuzlanıyor ben,
ateşine bakıyorum, dereceden ziyade alnını öperek,(eğer şüphelenirsem derece kullanıyorum)
gazı olabilir bu nedenle gaz için olan masajı yapıyorum,,,, masajdan sonra ayaklarının altına baş parmağımla hafifçe bastırıp ayaklarını karnına itip 6 ya kadar sayıyorum ( eğer ayağını kasarsa kesinlikle zorlama kemiklefde zedelenme olabilirmiş),
bir önceki gün ne yedim diye oturup düşünüyorum,, bazen değişik yediğim şeyler huzursuz yapıyor,,,
bazen kokumu özlediğini düşünüyorum, koynuma alıp yatıyorum,,, yada sevdiği şeyleri yapıyorum,,,,
Teşekkür ederim yediklerimi düşüneyim o halde.

Cnm rota virusu salgını oldugunu söylemişti gecenlerde bi tanidik..Kizim ishal doktor rota virusune bakti bi sey cikmadi sukur, asi olmuşuz iyiki de..sizin belirtileriniz nelerdi?

Çok sık kaka yapiyo du sulu şekilde ama kizimin keyfi yerindeydi istahİda öyle aşı nun sayesinde kızımı pek etkilemiyodu sadece isal di bende doktora götürdükaka tahlili yaptı orda çıktı rota virüse bağlı viral enfeksiyon hafif geçiriyor dedi

İyi. Geceler güzel anneler ve tatlı bıdıklar. Bikaç gündür foruma giremiyorum ara ara göz atıyorum amaok yoğundum.
Cuma günü eşimle gezmeye gittik cunarteside kına bugünde düğün yorucu bir haftayfı bizim için ama eğlenceli geçti oğlumla çok eğlendik. Birsürü fotoğraf çektik çoğu eşimin telinde Fırsat bulursam watsaptan kendime atıp buraya ekleyecem inşallah.

Sizler ne yapıyorsunuz geçmişi okuyamıyorum kusıra kalmayın İyisinizdir inşallah...
Hadi iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz öpüldünüz.
aman aman ana oğul düğünlerde cısdak cısdak yaptınız demek :D en kısa zamanda foto bekleriz :D bi dugun olsa da gitsek bizim de kızım bayılır gelin damat danslarını videoya çekiyoruz gelince bi hafta izliyor :D forum da herkes aynı sanırım bıraktığın gibi ;)

Selam kizlar, pek giremiyorum yarim yamalak gecmisi okuyorum, kaka meselesi konusulmus, kizimin kakasi cok fena kokuyor, altini acarken nefes alamiyorum, bide bugun sulu kaka yapti, bunlar anormal mi? Ay pimpirikli olmak istemiyorum yok kakasi yok kizarigi yok oksurugu.. Yinede takiyoruz iste.. Aslinda onlarda insan hersey ayni olamaz inisler cikislar olacak elbet, bizim bir gunumuz digerine uymuyor.. Zor yonleri olsada dunyanin en guzel duygusu annelik, beni goruncr heyecanlanip cirpinmasi beni benden aliyor en basitinden :)
Birdee kizlar yaa ben daha simdiden yeni dogmus bebek ozledimmm :))
hosgeldin canım kaka olayı karışık usutmus olabilir dış çıkarıyor olabilir senin yediğin bişey etkilemis olabilir ... Yeni doğmuş bebek ozledın demek kolayı var hemen bi kardeş yapıyorsun sende seviyorsun kardeşi de :D

Günaydınlar cancanlar benim oglusum bugün 5aylık oluyor akşama 5 ay fotosu cekecegim ins evi şöyle güzelce temızleyıp yarina ikram hazırlamalıyım yarın çok sevdiğim arkadaşlar gelecek.... Ahmet bu ara gaz atakları yaşıyor yine.. Ne gaz mis kurtulamadık tüpraş a yetecek gaz ürettik yine de bitmedi :D benim oglus onu yere bırakınca nazlanıyor odadan çıkınca ağlamaya başlıyor görünce almam için çırpınıyor gülüyor sesleniyor ... Bazen beni görünce daha çok ağlıyor neden beni attın gittin der gibi :D

Back
X