• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Fitil vermedi dr calpol verdi ateside var oglen vermiştim calpol bi daha mi versem bilemedim ki inliyor yavrum kiyamam ya:KK43:((
ben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,
ilacı da dr sorup öyle ver istersen,,,
ateşini sürekli kontrol et aman çıkmasın,,, bir dr ara istersen,,, çok geçmiş olsun,,,

ben paranox fitil kullandım,, onuda dr a danışıp öyle verdim,,
ilacı da dr sorup öyle ver istersen,,,
ateşini sürekli kontrol et aman çıkmasın,,, bir dr ara istersen,,, çok geçmiş olsun,,,
Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu

Atesi su an 37.4 dr 38 ve uzeri olunca ver demisti calpolu
çok geçmiş olsun,,, yanına yatırma çünkü senin ısından ateşi çıkar,,,
çok zor bu aşıdan sonra ki gece,,,,, ben hiç yatmıyorum,,, 4. ayı hafta sonuna getirdim, rahat oldu,,,
birde düzenli bakıyorsundur ateşine ihmal etme, benimkinin birdenberi ateşi çıkıvermişdi,,,
çok geçmiş olsun,,,

Kizima yogurta basladim.
Yuzunu cok eksitiyor ve diliyle tamamini cikartiyor.
2 gundur elma ekliyorum biraz tatlansin diye yine aynisini yapiyor.
Diger gidalarida tattirdigimda diliyle tamamini cikartiyor. Tekrar tekrar veriyorum
Sizde de aynisi mi soz konusu, yutmayi ne zaman ogrenecek 4 bucuk aylik.
Canım bebekler 6 aya kadar sadece emme refleksi ile hareket eder istemsiz dışarı ittirir.küçük kaşıkla damağına doğru koy diline değil.

Anneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
Sabahtan beri yani saat 8 sen bu yana ara ara sancim var. Siz de de oldu mu?

L leble canım demir ilacını sağlık ocakları erken veriyor ama doktorlar 6 aydan önce doğru bulmuyor burda link paylaşmıştım ama bulamadım internetten araştır istersen
ben sağlık ocağından almadım demir ilacını, gittiğim çocuk doktoru verdi,, bundan önceki çocuk doktoru da demir ilacı verilicek demişdi,,,

Anneler aranizda normal doğum yapan var mi? 5 dk da bir agri geliyor şiddeti dayanamayacagim gibi değil. Nisan falan da gelmedi.
ne yazıkki normal doğum olmadı ama bildiğim kadarı ile her zaman nişan gelmeyebilir,,
ağrılarının saatini yaz eğer düzenli ise hemen hastaneye git,,,
bir avazda kurtulasın :))))

kızlar spiral taktıran var mı memnun musunuz? öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ben spiral taktıramadım,,, doğum kontrol hapı kullanıyorum çokda memnunum,, cerazette diye bir doğum kontrol hapı 28 tane var hep içiyorsun,,aralık vermeden,, üçüncü ayımdayım gayet rahatım,,,bu arada emziriyorum da,,,

ben normal doğum yaptim.sancin epey sıklasmis mutlaka dr a gitmelisin doğum belirtisi bu.Allahım en hayırlı şekilde kurtarsin inş

Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu:KK43:
Bizdede öyle oldu canım ertesi gün düzeld

Kizlar bu 4.ay asisi sizin bebislerinizi de bu kadar zorladi mi ya geldigimizden beri huysuz aglayip duruyor sadece besikte sallayinca susuyor arada uykuya daliyor ama inliyor sürekli sallamayi biraktigim anda aglamaya basliyor agri kesici de verdim oysa acaba bizimki zaten hastaydi ondan mi boyle oldu:KK43:
Bizimkinin atesi huysuzlugu ertesi gun de surdu, sonra gecti canim.

Back
X