ah canım yeme yeme bende bu sabah ekmek kızartıp halis tereyağıyla yedim
halılarım bugün geldi, eşim ilk kez halı yıkadı yatak odası halılarımı ve mutfak halılarımı tabi bel fıtığı mahvetti dedim yapma diye hem de temiz yıkamadı

bende salon halılarımı oturma odasını çocuk odasını gönderdim, eşime antre yollukları kaldı:) onları kolay yıkar, fiyatı duyunca yokkk artık ben yıkarım diyor kaç senedir gönderiyorum halbuki:)
ayy hamile değilsindir umarım, benimkide aynen attırıyor kolları bacakları çırpıyor al diye
canım nasip bu iller üzme kendini büyük oğlum 1 yaşında emmek istemedi çok zorladım yok almıyordu gündüz bende tek emsin diye gece o uyurken iki kere kalkıp emzirdim 7 ay daha öyle emzirdim en yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz
canım kullanma onu normal serum fizyoljik kullan hatta hem göz hem burun damlası olanlardan kullanıyorum ben
xlear çok kullandım güzeldir
maşallah canım
öyle düşünme canım benimkide 25 gün sırf biberon kullandı, stres yapma lütfen sağlıklı olsun bebeğin gerisi boş
aynen günde 7-8 kere kaka yapıyordu her seferinde popoyu nasıl yıkıycaktık:)
öyle deme ne olur emzirmek kadar artırmazdı sağmak, süt azalıyor sanıyoruz ama aslında bebekler emerken vücut üretiyor diğeri sütün fazlası biriken yani
canım verem aşısın yeri öyle olur benim kuzunun ki daha yeni kabuk bağladı düştü büyük oğlumunkide öyleydi aşısı tutmuş oluyor yinede sorarsın
iki aşı yapılacak iki bacaktan, gitmeden calpol ver istersen