- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ikizlere canim Doğumdan beri bırakmadım hic ama uzun bi süredir 1 fincan içiyorum cogaltayim o zaman Zaten iki gün üst üste icmemistim bi ara hemen kesilir gibi olmuştucanım humanayı uç dort bardak içmen gerekiyr gunde yoksa az içtigin zamn bi faydası yok . Bide bişey soylmk istiyorum . Benim teyzemn ikiz bebekleri var bes aylık teyzem hiç mama vermemiş ikisinide sadece anne sutuyle besliyomuş hayret ettim valla helal olsun dedim bn bi çocuga zar zor neler yapıym oyle yetryrm dedim . Nası sutunun yettgni ne yaptıgını sordum dogumdan bu yana bu humana çayını içiyomuş o çok sut yapıyr demişti dogruymuş. Bu arada bebeklerinin biri 7,5 digeri 8 kilo masallah .
Yoğurdun suyudur canim.hem de cok faydali yogurdun suyu.[/QUOTE]asliayet, post: 41247331, member: 625458"]tamam
canım tesekkrleeer hemen denıyceeem bıde bısey soracam 2 gun once yogurt mayaladım bugun actm baktm kı oda ne yesıl su var tadıda sut gıbı neden acabaa
inşallah sorunsuz şu altı ayı atlatırız sonrası ek gıda macerası ki o çok meşakkatli:)Nego ek gıda başlamıcam canm mamayla 1ay devam etmeye karar verdim aç değil huysuz değil sut yetiyor diyorum ama bide gizli açlık die bişey varmış araştıra araştıra bide bu çıktı mamaya başlıyorum bugün
rüyama gelince sen benim karşı komşumdun bana geliyordun sen gelmeden her yeri temizliyorum sen geliyorsun mutfağa geçiyoruz her yer birbirine girmiş pislik içinde
oodalarda aynı
bende bir panik eflalim valla ben her yeri temizlemiştim diyorum sende tamam canım olabilir insanlık hali falan diyorsun
o ara temizlik mi konuştuk naptıysak artık :)
chicco anne memesi gibi olandan ama almıyor uzuuun zamandırBebeği hem anne sütü hem mama ile beslenen arkadaşlar hangi biberonu kullanıyorsunuz
benim nukun ucu anne göğsü gb olandan vardı görümcemin enfeksiyonlu oğlunu su içerken gördüm bizim biberonla ve çöpe atmıştık
anaaaa yine ben rüyadayım, itiraf ediyorum subliminal mesaj var benim mesajlarda bilinç altınızı işliyorumBi rüya da benden 3 gün önce filan gördüm sanirsam biz ocak anneleri aynı şehirde olanlar gün yapacakmisiz toplanmaya çalışıyoruz ama ne hikmetse hepimizde varızNego i bekliyorduk filan öyle gördüm ben de
baya baya birbirimizin hayatında yer etmeye başladık kızlar ya
canım bende bugün pompaya başlıycam inşallah humanayıda artırıyorum hadi Bismillah kolay gelsin ikimizede:)Teşekkür ederim canım. 6. Aydan önce ben de kullanmayı düşünmüyorum canım ama 2.5 aylıkken lan tahlili yapılmıştı tam sinirdaydi değeri demir eksikliği de ciddi problemlere yol acabiliyomus ama ben de kullanmam parabenli ilaclara ülkemizde nasıl izin veriliyor bu kadar normal karşılanıyor anlamış değilim. Hamilelik öncesinde kullandığım tüm parabenli kozmetikleri(kozmetik dediğim de şampuan roller on filan) en dogal bulduklarimla degistirdim paraben siz ürün bulamadiysam kullanmadım şimdi de karşıma ilaçlarda çıktı kullanmamaya tercih ediyorum ama içim rahat değil kötülük yapıyorsam diye.
Aynı his bende de var oğlumla yapışık gibi hissediyorum kendimi
Canim çok tatlısın yaaAnca beraber kanca beraber
Çıkardım pompayi humana yi doğumdan beri hergün içiyorum onu da fazlalastiriyim bari
bir keyfimiz kk ona da karışmasalar, benim teli yaptırmadı bile daha çok gıcığım bu aralar kendisineIyi aksamlar
dun kv ydik oraya gidince kp in telinin sarjina takiyrum sarj oluyo esim tamam sana bu sarj cihazından alalım bir de ben sana yazılım indireyim süper olur dedi ve tel im ne olduysa çöktü.IM yi mi herneyse onu alacakmis su an da yeni yapti kimseyi arayamiyorum neyseki kk ya girebiliyorum....sabahtan esime bi kk keyfi yaptırmadin diyorum sabah ilk işim kk ya girmek de.
bugun de arkadasa gittim.dun lohusa görmeye ayy yenidoğan i görünce oğlumun büyüdüğü bariz belli. Ama küçücük mis kokulu ne güzel bi bebekti.
yarin da temizliğin kalanina devam ins.
maşallah hamarat hatun ama ben o sütün kaymağını öyle yemeyi seviyorum@ecepelin29 canim tereyağını kendim yapıyorum
yogurt yapinca uzerinin kaymaklarını aliyrm birikyiriyorum.sonra bidonda ılık suyla calkalaya calkalaya yüzüne yagi birikiyo top top yapıyorum yıkıyorum iyice buzluga atıyorum taze taze çıkarıp kahvaltıda yiyoruz. Hazır yemiycem ins canim cok zararlı haklisin.bugun kendi tereyagimi yedim![]()
canım benimkide öyle her zaman dik tutmuyor yarın sorucam bende doktoraKızlar bir de oglum boynu bükük bakıyor ya.
soluna dogru... oturuyor kucagimda karsiya bakarken sola doğru bükük bakiyo dr gidicez ins.niye olur ki
inşallah keyfin yerine gelir adet dönemi daha atarlı oluyoruzVlla sacların mavı ve yesıl renkteydı rockcular gıbı ben ıcımden dıyorum yahu ben bu kadını gordum hanımhanımcıktı nıye boyle olmus oooyle ugrastım senlegezmeyı hıc acma yaaa dun ılk defa adet oldum galıba onun etkısıyle baya mutsuzum esımde gece bana bagırdı cok kırgınım
anlayacagın bu aralar moral sıfır...
canım sürekli mi orda olacaksınız görev süreniz var mı sizin?@Mrssuperfine valla enerjıye masallah can sıkıntısından bahcemızdekı tavukları kovalayasım geldı ımkanda olacak tabı ben dagın basında nereye gıdeyım anacım![]()
hiiç sızlamasın tabi ki oh diyeceksin insanız yahu robot değiliz
guzelmıs. benım oglan oncelerı 1 2 ıdı sonra 12 sonra 11 sukur 10 a bugunlerde gectım darısı 9 un basınasu an uyuyor oh be kafam dınlendı boyyle derkende vıcdanım sızlamıyor degıl amn napıyım bende ınsanım deyıp hemencecık susturuyorum neyse kı
![]()
ohh süper olmuş böyle böyle aşağı çekersin uyuma saatini eşin kesinlikle uyanınca konuşmasın bak gör nasıl alışıyor, benim odun o yönden iyi misafir bile gelse susun bebek uyuyor der ki biz akşam misafir kabul etmiyoruz işin açığıKızlar dediğiniz gibi yaptım. Dun kv deyken
abdullahi 10da uyttum aksam üzeri uyumamisti. Sonra agladi esim odaya giderken yakaladım hayir girme sen odaya emecek o emzirip tekrar uyutucam dedim girmedi oglus uyudu tekrar.sonra uyurken battaniyeye sardim eve geldik ve yatağına yatırdim uykuya devam etti şükür. Bugun de huysuzlandi biraz yine 10 da uyuduk ins devami gelir esim işime karismazsa ins.
Gezmelerde zor olucak gibi akşamları. Siz napiyorsunuz?
benimkide almıyor suratıma bakıyor şaşkın şakın mememe doğru kafasını çeviriyor kolumun altına kafasını sokuyor meme ver diyecanım sabahtan beri bu yana araştır hangi biberon ek gıda mı mama mı kafam kazan oldu
sonuç oğlum biberonu almadı
ay dur bende deneticemŞaka gb ya o kadar uğraştım yok almadı
eşime bide sen denesene dedim adam verdi biberonu çocuk ilk denemede başladı içmeye
güler misin ağlar mısın:)
evet çok doğru ilk doğum yaptığım ay 4 bardak içiyordum ben bu hataya ikinci kere düşüyorum büyük oğlumda da içtim sonra bıraktım, maşallah bebeklerecanım humanayı uç dort bardak içmen gerekiyr gunde yoksa az içtigin zamn bi faydası yok . Bide bişey soylmk istiyorum . Benim teyzemn ikiz bebekleri var bes aylık teyzem hiç mama vermemiş ikisinide sadece anne sutuyle besliyomuş hayret ettim valla helal olsun dedim bn bi çocuga zar zor neler yapıym oyle yetryrm dedim . Nası sutunun yettgni ne yaptıgını sordum dogumdan bu yana bu humana çayını içiyomuş o çok sut yapıyr demişti dogruymuş. Bu arada bebeklerinin biri 7,5 digeri 8 kilo masallah .
ha haahay benimki dinlemiyor sırıtıyor beşiğinden almayıncada ııı ıı agu gugu diye uyutmuyor beniBu saatte sırıtmasa hiç çekilmez bu zıpır bıraksam kahkaha atıp beni kandıracak türk kadını yer mi uyu dedim bakalım dinleyecek mi![]()
ayy süpermiş bu hiç aklıma gelmedi sağol canım bende eşime ya da kv me deneticem bakalım işe yarayacak mıBir yerde okumustum canim, biberona alistirirken anne disindaki aile bireyleri beslemeliymis bebegi, sende memeyi bildigi icin biberonu senden kabul etmezmis hatta soyle bir benzetme vardi, porselen yemek takimi dururken plastigi tercih edermisiniz diye....
benim bıdıktan 4 ten sonra başlıyor güneGunaydin kizlarr. Yine muhtesem bir gece gecirdim. Ucten beri ayaktayiz. Bu kiz gece olunca dile geliyo nedense:) bir de o kahkahalari yok mu gecemizi senlendirdi sagolsun.
oyy yerim onugünaydın bacılar bizde 5.30da kalktık 8gibi uyudu biraz önce babası giderken uyandı öpeyim diye geldi babam sen ağladın mı niye ağlıyon kıyamam faln diyodu benimki büktü dudağı iç çekerek bi ağlamaya başladı görseniz çok nazlı ya![]()
günaydın aminGünaydın guzel anneler ve guzel bebisleri huzurlu ve mutlu bi gun olur insallah hepimiz icin![]()
Maşallah ikizlere canim Doğumdan beri bırakmadım hic ama uzun bi süredir 1 fincan içiyorum cogaltayim o zaman Zaten iki gün üst üste icmemistim bi ara hemen kesilir gibi olmuştu
canim biraz seçiciyim galiba. kaymagi öyle yiyemiyrum esim yer de.oyke de var ben kurabiye poğaça hatta muhallebiye kullanıyorum lezzetli oluyor.inşallah sorunsuz şu altı ayı atlatırız sonrası ek gıda macerası ki o çok meşakkatli:)
ay çok güldüm sürekli temizlikten bahsediyorum ya aklında öyle kalmışım demek ki
chicco anne memesi gibi olandan ama almıyor uzuuun zamandır
anaaaa yine ben rüyadayım, itiraf ediyorum subliminal mesaj var benim mesajlarda bilinç altınızı işliyorum
canım bende bugün pompaya başlıycam inşallah humanayıda artırıyorum hadi Bismillah kolay gelsin ikimizede:)
bir keyfimiz kk ona da karışmasalar, benim teli yaptırmadı bile daha çok gıcığım bu aralar kendisine
maşallah hamarat hatun ama ben o sütün kaymağını öyle yemeyi seviyorumballı mis gibi:)
canım benimkide öyle her zaman dik tutmuyor yarın sorucam bende doktora
inşallah keyfin yerine gelir adet dönemi daha atarlı oluyoruz
canım sürekli mi orda olacaksınız görev süreniz var mı sizin?
hiiç sızlamasın tabi ki oh diyeceksin insanız yahu robot değiliz
ohh süper olmuş böyle böyle aşağı çekersin uyuma saatini eşin kesinlikle uyanınca konuşmasın bak gör nasıl alışıyor, benim odun o yönden iyi misafir bile gelse susun bebek uyuyor der ki biz akşam misafir kabul etmiyoruz işin açığı
Gezmeye çok gitmiyorum akşama kalıyorsam annemin evidir onda da eğer 7 de kalkmadıysak ki biz akşam oturmasına gitmiyoruz canım emir doğduğundan beri böyle işin açığı çocuğumuzun uyku saatine dikkat ediyoruz, diyelim ki kaldık, yanımda pijaması uyku tulumu oluyor muhakkak, kışsa uyku tulumunu giydiriyorum çünkü emir arabada uyur hep, eve gelince direk yatırıyoruz, yazsa pijamasını giydiriyoruz, şimdi eymen akşam çok husyuzlandığı için pek durmuyoruz akşam ama duruncada yine pijamasını giydiriyorum arabada uyursa hemen beşiğine koyuyoruz eve gelince
benimkide almıyor suratıma bakıyor şaşkın şakın mememe doğru kafasını çeviriyor kolumun altına kafasını sokuyor meme ver diyelen diyorum sen değilmiydin mememi emmemek için beni perişan eden
ay dur bende deneticem
evet çok doğru ilk doğum yaptığım ay 4 bardak içiyordum ben bu hataya ikinci kere düşüyorum büyük oğlumda da içtim sonra bıraktım, maşallah bebeklere
ha haahay benimki dinlemiyor sırıtıyor beşiğinden almayıncada ııı ıı agu gugu diye uyutmuyor beni
ayy süpermiş bu hiç aklıma gelmedi sağol canım bende eşime ya da kv me deneticem bakalım işe yarayacak mı
benim bıdıktan 4 ten sonra başlıyor güne
oyy yerim onu
günaydın amin
canım pınar doğru söylüyor bende 4 bardak içiyordum kestim hemen başlıycam geri inşallah işe yara hepimiz için
amııın amınnn valla moralım acyıp bozuk benımkıylede bozuguz hıh konusmuyoruminşallah keyfin yerine gelir adet dönemi daha atarlı oluyoruz![]()
gorev suresı ıkı yıldı herhalde doldu da sınav kazanması lazım sınavda cok zor bu yıldan umıt yok gercı borcumuz bıtene kadar burda kalmayı dusunuyoruz 3 yıl daha hayırlısı deyıp beklıyoruz ıyıce yerlestık zaten dogayla ıc ıcecanım sürekli mi orda olacaksınız görev süreniz var mı sizin?
aynen oyleyım valla robot degıl ev koca cocuk.....hiiç sızlamasın tabi ki oh diyeceksin insanız yahu robot değiliz![]()
Ne güzel canım gezin tabi biz emir doğunca her şeyi ona göre yaşar olduk bu çokta iyi değil zaten, akrabalık ilişkisini de öğrenmeli çocuklar, ona göre olur düzenin, gittiğin yerde aynı saat uıyutmaya bak değiştirme saatinicanim biraz seçiciyim galiba. kaymagi öyle yiyemiyrum esim yer de.oyke de var ben kurabiye poğaça hatta muhallebiye kullanıyorum lezzetli oluyor.
canim biz gezmeciyiz hem de cok aksamlari cikariz.misafir de kabul ederiz.hayirlisi bakalim bi duzen olucak ins.
amııın amınnn valla moralım acyıp bozuk benımkıylede bozuguz hıh konusmuyorum
gorev suresı ıkı yıldı herhalde doldu da sınav kazanması lazım sınavda cok zor bu yıldan umıt yok gercı borcumuz bıtene kadar burda kalmayı dusunuyoruz 3 yıl daha hayırlısı deyıp beklıyoruz ıyıce yerlestık zaten dogayla ıc ıce
aynen oyleyım valla robot degıl ev koca cocuk.....
yok bız cok ıyıyız de aslında hersey Sabah namazına kaldırmak ıcın ayagını gıdıklamakla basladı oda uyku sersemı gıcık oluyom sana dedı bende konusmuyrm bugunde kaldırmadım ohhh napıyım hergun aynıNe güzel canım gezin tabi biz emir doğunca her şeyi ona göre yaşar olduk bu çokta iyi değil zaten, akrabalık ilişkisini de öğrenmeli çocuklar, ona göre olur düzenin, gittiğin yerde aynı saat uıyutmaya bak değiştirme saatini
bende bozuğum canım biz genelde bozuğuzaslında bir yönden iyi çocuğun doğanın içinde büyüyecek süper bir şey
normal yogurt suyu gıbı degıl yemyesıl sekılde tadıda kotu[/QUOTE]Yoğurdun suyudur canim.hem de cok faydali yogurdun suyu.
ohh eline sağlık ben temizlik işine bi ara gırıscem ama eşim sakin yapma diyor annem burdayken camları falan silmiştk evi temızlemıstık bende sadece perde cam yapayim diyorum eylül de ise baslıycam ağustos sonu halilari veririm bu kış herşeye rağmen halılar temiz doğum öncesi yıkattım ondan mi acep ... Kreş işi çok kötü canım mutlaka ikna et çünkü devletin bağımsız anaokulu var bari özele vermıyorsanız ona verin benim kızim eylül de yan siniftaki arkadasa verıcem ki 46 aylık oluyor zaten yani ilk okul öncesi iki yıl anaokulu çok degılkı neden direniyor anlamıyorm ... Ayrıca etrafta kimse tatile gıtmesede gezmeye farklı şehirlere gitmek kötü bişey degılkı hani şöyle mi anlıyor acaba antalya ya plaja mi gidelim diyorsun sanıyor senin öyle gitmek isteyeceğini sanmıyorum bunu acıklasan hani rize ye boluya bungolov evleri var hem doğa hem insan farklı yerlerde hava alıyor bu tarz bişey olabilir desen yani sizin düşüncenze göre bişey olduğunu anlatsanGünaydınlarrrr
Yorgunum dostlar yorgunum yorgun:) benim yatak odamda ki duş ardiye gibi yazın orayı kışın büyük banyoyu kullanıyorduk bu sene geçmiycem fenalık geldi ordan oraya taşı, dün orayı temizledim oğlumun koca çöp poşeti dolusu oyuncağının ayıkladım kaldırdıklarımdan çıkartdım oyuncak değişimi yaptım iki gün idare eder bizimkiniyatak odamın şeklini değişiyim dedim koca yatağı çevirdim durdum sonra eski haline döndüm
tek değişim çocuk odasında ki mobilya beşiği odama geçirmek odam da ki çocuk şifonyerini çocuk odasına postalamak oldu:) oğlumun odasında üst üste sevmiyorum mobilyası güzel durmuyordu öyle şekilsiz, iyi oldu şimdi, tabi çocuk odasınıda temizledim yine haliyle parça parça yapınca geri kirlenmiş yatak odası çocuk odası, büyük paşam babannesindeydi küçükte durmayınca halası geldi bir yarım saat sonra babannnesi geldi de yaptım işimi yoksa nerdeee minik dururmu ağlıyor al beni diye, büyük kuzum anne ne yaptın odama çok güzel olmuş teşekkür ederim dedi
kibar kuzum
bugünde salonu sileyim halılarım dün geldiği için seriyorum işte:) perdelerim yıkandı bitti bir mutfağın ki kaldı çünkü mutfağımı temizlemedim en çok orası olacak beni, hiç sevmiyorum mutfak temizlemeyi çok uğraştırıyor, çocuk odasının perdesinide yıkamdım çünkü perde yapılacak oraya, camları hala silmedim yağmur var her gün, temizlik maceram böyle
Eşim beni deli etmeye uğraşıyor ben anladım, biliyorsunuz kreş işini beyefendi önümde ki denemde göndermiycekmiş o kadar sinirliyim ki anlatamam konuşmuyorum konuşursam kötü olacak sakin sakin düşünüp ikna etmeye çalışıcam böyle bencilik olamaz, görüyor hem oğlum bunalıyor hem ben artık kaldıramıyorum zıvanadan çıktı çünkü aşırı hırçın oldu,, sadece dedim ki göndermezsen ne oğlun için ne benim için iyi olmaz sonucuna katlanırsın!
O kadar işin sonucu ameliyat yerim yanıyor belim ağrıyor çok fena birde ayaklarım ağrıyor
Eşime neden hiç tatile gitmiyoruz dedim ben gitmek istiyorum çok bunaldım patlıycam artık, cevabı saçmalama ne tatili çevremizde kim gidiyor tatile!! Ben o saçmalığı senle evlenerek yaptım zaten dedim!!!!
anladım canım olur öyle ufak şeyler büyük dertler olmasın yeter ki:)yok bız cok ıyıyız de aslında hersey Sabah namazına kaldırmak ıcın ayagını gıdıklamakla basladı oda uyku sersemı gıcık oluyom sana dedı bende konusmuyrm bugunde kaldırmadım ohhh napıyım hergun aynı![]()
ne güzel canım bahçeli ev hayalimiz ben bahçeli evde doğdum büyüm oğlumda çok istiyor tavuk kedi köpek bne varsa:)
canım yoğurt tutmamış ilk farketmemiş miydinnormal yogurt suyu gıbı degıl yemyesıl sekılde tadıda kotu
canım yoğurt tutmamış ilk farketmemiş miydinnormal yogurt suyu gıbı degıl yemyesıl sekılde tadıda kotu