2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım humanayı uç dort bardak içmen gerekiyr gunde yoksa az içtigin zamn bi faydası yok . Bide bişey soylmk istiyorum . Benim teyzemn ikiz bebekleri var bes aylık teyzem hiç mama vermemiş ikisinide sadece anne sutuyle besliyomuş hayret ettim valla helal olsun dedim bn bi çocuga zar zor neler yapıym oyle yetryrm dedim . Nası sutunun yettgni ne yaptıgını sordum dogumdan bu yana bu humana çayını içiyomuş o çok sut yapıyr demişti dogruymuş. Bu arada bebeklerinin biri 7,5 digeri 8 kilo masallah .
Maşallah ikizlere canim Doğumdan beri bırakmadım hic ama uzun bi süredir 1 fincan içiyorum cogaltayim o zaman Zaten iki gün üst üste icmemistim bi ara hemen kesilir gibi olmuştu

asliayet, post: 41247331, member: 625458"]tamam

canım tesekkrleeer hemen denıyceeem bıde bısey soracam 2 gun once yogurt mayaladım bugun actm baktm kı oda ne yesıl su var tadıda sut gıbı neden acabaa
Yoğurdun suyudur canim.hem de cok faydali yogurdun suyu.[/QUOTE]
normal yogurt suyu gıbı degıl yemyesıl sekılde tadıda kotu

Nego Nego ek gıda başlamıcam canm mamayla 1ay devam etmeye karar verdim aç değil huysuz değil sut yetiyor diyorum ama bide gizli açlık die bişey varmış araştıra araştıra bide bu çıktı mamaya başlıyorum bugün

rüyama gelince sen benim karşı komşumdun bana geliyordun sen gelmeden her yeri temizliyorum sen geliyorsun mutfağa geçiyoruz her yer birbirine girmiş pislik içinde
oodalarda aynı
bende bir panik eflalim valla ben her yeri temizlemiştim diyorum sende tamam canım olabilir insanlık hali falan diyorsun

o ara temizlik mi konuştuk naptıysak artık :)
inşallah sorunsuz şu altı ayı atlatırız sonrası ek gıda macerası ki o çok meşakkatli:)

ay çok güldüm sürekli temizlikten bahsediyorum ya aklında öyle kalmışım demek ki:KK70::KK70:
Bebeği hem anne sütü hem mama ile beslenen arkadaşlar hangi biberonu kullanıyorsunuz
benim nukun ucu anne göğsü gb olandan vardı görümcemin enfeksiyonlu oğlunu su içerken gördüm bizim biberonla ve çöpe atmıştık
chicco anne memesi gibi olandan ama almıyor uzuuun zamandır
Bi rüya da benden 3 gün önce filan gördüm sanirsam biz ocak anneleri aynı şehirde olanlar gün yapacakmisiz toplanmaya çalışıyoruz ama ne hikmetse hepimizde varız Nego Nego i bekliyorduk filan öyle gördüm ben de :rolleyes: baya baya birbirimizin hayatında yer etmeye başladık kızlar ya
anaaaa yine ben rüyadayım, itiraf ediyorum subliminal mesaj var benim mesajlarda bilinç altınızı işliyorum:KK70::KK70:
Teşekkür ederim canım. 6. Aydan önce ben de kullanmayı düşünmüyorum canım ama 2.5 aylıkken lan tahlili yapılmıştı tam sinirdaydi değeri demir eksikliği de ciddi problemlere yol acabiliyomus ama ben de kullanmam parabenli ilaclara ülkemizde nasıl izin veriliyor bu kadar normal karşılanıyor anlamış değilim. Hamilelik öncesinde kullandığım tüm parabenli kozmetikleri(kozmetik dediğim de şampuan roller on filan) en dogal bulduklarimla degistirdim paraben siz ürün bulamadiysam kullanmadım şimdi de karşıma ilaçlarda çıktı kullanmamaya tercih ediyorum ama içim rahat değil kötülük yapıyorsam diye.

Aynı his bende de var oğlumla yapışık gibi hissediyorum kendimi

Canim çok tatlısın yaa :KK48::KK68: Anca beraber kanca beraber:KK5:
Çıkardım pompayi humana yi doğumdan beri hergün içiyorum onu da fazlalastiriyim bari
canım bende bugün pompaya başlıycam inşallah humanayıda artırıyorum hadi Bismillah kolay gelsin ikimizede:)
Iyi aksamlar
dun kv ydik oraya gidince kp in telinin sarjina takiyrum sarj oluyo esim tamam sana bu sarj cihazından alalım bir de ben sana yazılım indireyim süper olur dedi ve tel im ne olduysa çöktü.IM yi mi herneyse onu alacakmis su an da yeni yapti kimseyi arayamiyorum neyseki kk ya girebiliyorum....sabahtan esime bi kk keyfi yaptırmadin diyorum sabah ilk işim kk ya girmek de.
bugun de arkadasa gittim.dun lohusa görmeye ayy yenidoğan i görünce oğlumun büyüdüğü bariz belli. Ama küçücük mis kokulu ne güzel bi bebekti.
yarin da temizliğin kalanina devam ins.
bir keyfimiz kk ona da karışmasalar, benim teli yaptırmadı bile daha çok gıcığım bu aralar kendisine:KK62:
@ecepelin29 canim tereyağını kendim yapıyorum
yogurt yapinca uzerinin kaymaklarını aliyrm birikyiriyorum.sonra bidonda ılık suyla calkalaya calkalaya yüzüne yagi birikiyo top top yapıyorum yıkıyorum iyice buzluga atıyorum taze taze çıkarıp kahvaltıda yiyoruz. Hazır yemiycem ins canim cok zararlı haklisin.bugun kendi tereyagimi yedim:KK76:
maşallah hamarat hatun ama ben o sütün kaymağını öyle yemeyi seviyorum:KK48: ballı mis gibi:)
Kızlar bir de oglum boynu bükük bakıyor ya.
soluna dogru... oturuyor kucagimda karsiya bakarken sola doğru bükük bakiyo dr gidicez ins.niye olur ki
canım benimkide öyle her zaman dik tutmuyor yarın sorucam bende doktora
Vlla sacların mavı ve yesıl renkteydı rockcular gıbı ben ıcımden dıyorum yahu ben bu kadını gordum hanımhanımcıktı nıye boyle olmus oooyle ugrastım senle :KK53: gezmeyı hıc acma yaaa dun ılk defa adet oldum galıba onun etkısıyle baya mutsuzum esımde gece bana bagırdı cok kırgınım :KK61:anlayacagın bu aralar moral sıfır...
inşallah keyfin yerine gelir adet dönemi daha atarlı oluyoruz:KK48:
@Mrssuperfine valla enerjıye masallah can sıkıntısından bahcemızdekı tavukları kovalayasım geldı ımkanda olacak tabı ben dagın basında nereye gıdeyım anacım :KK61:
canım sürekli mi orda olacaksınız görev süreniz var mı sizin?
:KK48:
guzelmıs. benım oglan oncelerı 1 2 ıdı sonra 12 sonra 11 sukur 10 a bugunlerde gectım darısı 9 un basına :KK45: su an uyuyor oh be kafam dınlendı boyyle derkende vıcdanım sızlamıyor degıl amn napıyım bende ınsanım deyıp hemencecık susturuyorum neyse kı:KK47:
hiiç sızlamasın tabi ki oh diyeceksin insanız yahu robot değiliz:KK66:
Kızlar dediğiniz gibi yaptım. Dun kv deyken
abdullahi 10da uyttum aksam üzeri uyumamisti. Sonra agladi esim odaya giderken yakaladım hayir girme sen odaya emecek o emzirip tekrar uyutucam dedim girmedi oglus uyudu tekrar.sonra uyurken battaniyeye sardim eve geldik ve yatağına yatırdim uykuya devam etti şükür. Bugun de huysuzlandi biraz yine 10 da uyuduk ins devami gelir esim işime karismazsa ins.
Gezmelerde zor olucak gibi akşamları. Siz napiyorsunuz?
ohh süper olmuş böyle böyle aşağı çekersin uyuma saatini eşin kesinlikle uyanınca konuşmasın bak gör nasıl alışıyor, benim odun o yönden iyi misafir bile gelse susun bebek uyuyor der ki biz akşam misafir kabul etmiyoruz işin açığı:KK48:

Gezmeye çok gitmiyorum akşama kalıyorsam annemin evidir onda da eğer 7 de kalkmadıysak ki biz akşam oturmasına gitmiyoruz canım emir doğduğundan beri böyle işin açığı çocuğumuzun uyku saatine dikkat ediyoruz, diyelim ki kaldık, yanımda pijaması uyku tulumu oluyor muhakkak, kışsa uyku tulumunu giydiriyorum çünkü emir arabada uyur hep, eve gelince direk yatırıyoruz, yazsa pijamasını giydiriyoruz, şimdi eymen akşam çok husyuzlandığı için pek durmuyoruz akşam ama duruncada yine pijamasını giydiriyorum arabada uyursa hemen beşiğine koyuyoruz eve gelince
canım sabahtan beri bu yana araştır hangi biberon ek gıda mı mama mı kafam kazan oldu

sonuç oğlum biberonu almadı
benimkide almıyor suratıma bakıyor şaşkın şakın mememe doğru kafasını çeviriyor kolumun altına kafasını sokuyor meme ver diye:KK70::KK70: len diyorum sen değilmiydin mememi emmemek için beni perişan eden:mad:
Şaka gb ya o kadar uğraştım yok almadı
eşime bide sen denesene dedim adam verdi biberonu çocuk ilk denemede başladı içmeye
güler misin ağlar mısın:)
ay dur bende deneticem
canım humanayı uç dort bardak içmen gerekiyr gunde yoksa az içtigin zamn bi faydası yok . Bide bişey soylmk istiyorum . Benim teyzemn ikiz bebekleri var bes aylık teyzem hiç mama vermemiş ikisinide sadece anne sutuyle besliyomuş hayret ettim valla helal olsun dedim bn bi çocuga zar zor neler yapıym oyle yetryrm dedim . Nası sutunun yettgni ne yaptıgını sordum dogumdan bu yana bu humana çayını içiyomuş o çok sut yapıyr demişti dogruymuş. Bu arada bebeklerinin biri 7,5 digeri 8 kilo masallah .
evet çok doğru ilk doğum yaptığım ay 4 bardak içiyordum ben bu hataya ikinci kere düşüyorum büyük oğlumda da içtim sonra bıraktım, maşallah bebeklere
Bu saatte sırıtmasa hiç çekilmez bu zıpır bıraksam kahkaha atıp beni kandıracak türk kadını yer mi uyu dedim bakalım dinleyecek mi :KK70:
ha haahay benimki dinlemiyor sırıtıyor beşiğinden almayıncada ııı ıı agu gugu diye uyutmuyor beni:KK70:
Bir yerde okumustum canim, biberona alistirirken anne disindaki aile bireyleri beslemeliymis bebegi, sende memeyi bildigi icin biberonu senden kabul etmezmis hatta soyle bir benzetme vardi, porselen yemek takimi dururken plastigi tercih edermisiniz diye....
ayy süpermiş bu hiç aklıma gelmedi sağol canım bende eşime ya da kv me deneticem bakalım işe yarayacak mı
Gunaydin kizlarr. Yine muhtesem bir gece gecirdim. Ucten beri ayaktayiz. Bu kiz gece olunca dile geliyo nedense:) bir de o kahkahalari yok mu gecemizi senlendirdi sagolsun.
benim bıdıktan 4 ten sonra başlıyor güne
günaydın bacılar bizde 5.30da kalktık 8gibi uyudu biraz önce babası giderken uyandı öpeyim diye geldi babam sen ağladın mı niye ağlıyon kıyamam faln diyodu benimki büktü dudağı iç çekerek bi ağlamaya başladı görseniz çok nazlı ya :KK48:
oyy yerim onu
Günaydın guzel anneler ve guzel bebisleri huzurlu ve mutlu bi gun olur insallah hepimiz icin:anneadayı:
günaydın amin
Maşallah ikizlere canim Doğumdan beri bırakmadım hic ama uzun bi süredir 1 fincan içiyorum cogaltayim o zaman Zaten iki gün üst üste icmemistim bi ara hemen kesilir gibi olmuştu

canım pınar doğru söylüyor bende 4 bardak içiyordum kestim hemen başlıycam geri inşallah işe yara hepimiz için

inşallah sorunsuz şu altı ayı atlatırız sonrası ek gıda macerası ki o çok meşakkatli:)

ay çok güldüm sürekli temizlikten bahsediyorum ya aklında öyle kalmışım demek ki:KK70::KK70:

chicco anne memesi gibi olandan ama almıyor uzuuun zamandır

anaaaa yine ben rüyadayım, itiraf ediyorum subliminal mesaj var benim mesajlarda bilinç altınızı işliyorum:KK70::KK70:

canım bende bugün pompaya başlıycam inşallah humanayıda artırıyorum hadi Bismillah kolay gelsin ikimizede:)

bir keyfimiz kk ona da karışmasalar, benim teli yaptırmadı bile daha çok gıcığım bu aralar kendisine:KK62:

maşallah hamarat hatun ama ben o sütün kaymağını öyle yemeyi seviyorum:KK48: ballı mis gibi:)

canım benimkide öyle her zaman dik tutmuyor yarın sorucam bende doktora

ohh süper olmuş böyle böyle aşağı çekersin uyuma saatini eşin kesinlikle uyanınca konuşmasın bak gör nasıl alışıyor, benim odun o yönden iyi misafir bile gelse susun bebek uyuyor der ki biz akşam misafir kabul etmiyoruz işin açığı:KK48:

Gezmeye çok gitmiyorum akşama kalıyorsam annemin evidir onda da eğer 7 de kalkmadıysak ki biz akşam oturmasına gitmiyoruz canım emir doğduğundan beri böyle işin açığı çocuğumuzun uyku saatine dikkat ediyoruz, diyelim ki kaldık, yanımda pijaması uyku tulumu oluyor muhakkak, kışsa uyku tulumunu giydiriyorum çünkü emir arabada uyur hep, eve gelince direk yatırıyoruz, yazsa pijamasını giydiriyoruz, şimdi eymen akşam çok husyuzlandığı için pek durmuyoruz akşam ama duruncada yine pijamasını giydiriyorum arabada uyursa hemen beşiğine koyuyoruz eve gelince

benimkide almıyor suratıma bakıyor şaşkın şakın mememe doğru kafasını çeviriyor kolumun altına kafasını sokuyor meme ver diye:KK70::KK70: len diyorum sen değilmiydin mememi emmemek için beni perişan eden:mad:

ay dur bende deneticem

evet çok doğru ilk doğum yaptığım ay 4 bardak içiyordum ben bu hataya ikinci kere düşüyorum büyük oğlumda da içtim sonra bıraktım, maşallah bebeklere

ha haahay benimki dinlemiyor sırıtıyor beşiğinden almayıncada ııı ıı agu gugu diye uyutmuyor beni:KK70:

ayy süpermiş bu hiç aklıma gelmedi sağol canım bende eşime ya da kv me deneticem bakalım işe yarayacak mı

benim bıdıktan 4 ten sonra başlıyor güne

oyy yerim onu

günaydın amin

canım pınar doğru söylüyor bende 4 bardak içiyordum kestim hemen başlıycam geri inşallah işe yara hepimiz için
canim biraz seçiciyim galiba. kaymagi öyle yiyemiyrum esim yer de.oyke de var ben kurabiye poğaça hatta muhallebiye kullanıyorum lezzetli oluyor.

canim biz gezmeciyiz hem de cok aksamlari cikariz.misafir de kabul ederiz.hayirlisi bakalim bi duzen olucak ins.

amııın amınnn valla moralım acyıp bozuk benımkıylede bozuguz hıh konusmuyorum :110:
gorev suresı ıkı yıldı herhalde doldu da sınav kazanması lazım sınavda cok zor bu yıldan umıt yok gercı borcumuz bıtene kadar burda kalmayı dusunuyoruz 3 yıl daha hayırlısı deyıp beklıyoruz ıyıce yerlestık zaten dogayla ıc ıce :KK53:
aynen oyleyım valla robot degıl ev koca cocuk.....

Günaydınlarrrr

Yorgunum dostlar yorgunum yorgun:) benim yatak odamda ki duş ardiye gibi yazın orayı kışın büyük banyoyu kullanıyorduk bu sene geçmiycem fenalık geldi ordan oraya taşı, dün orayı temizledim oğlumun koca çöp poşeti dolusu oyuncağının ayıkladım kaldırdıklarımdan çıkartdım oyuncak değişimi yaptım iki gün idare eder bizimkini:KK45::KK45: yatak odamın şeklini değişiyim dedim koca yatağı çevirdim durdum sonra eski haline döndüm:KK70::KK70: tek değişim çocuk odasında ki mobilya beşiği odama geçirmek odam da ki çocuk şifonyerini çocuk odasına postalamak oldu:) oğlumun odasında üst üste sevmiyorum mobilyası güzel durmuyordu öyle şekilsiz, iyi oldu şimdi, tabi çocuk odasınıda temizledim yine haliyle parça parça yapınca geri kirlenmiş yatak odası çocuk odası, büyük paşam babannesindeydi küçükte durmayınca halası geldi bir yarım saat sonra babannnesi geldi de yaptım işimi yoksa nerdeee minik dururmu ağlıyor al beni diye, büyük kuzum anne ne yaptın odama çok güzel olmuş teşekkür ederim dedi:KK68::KK68: kibar kuzum:KK200: bugünde salonu sileyim halılarım dün geldiği için seriyorum işte:) perdelerim yıkandı bitti bir mutfağın ki kaldı çünkü mutfağımı temizlemedim en çok orası olacak beni, hiç sevmiyorum mutfak temizlemeyi çok uğraştırıyor, çocuk odasının perdesinide yıkamdım çünkü perde yapılacak oraya, camları hala silmedim yağmur var her gün, temizlik maceram böyle:KK48:

Eşim beni deli etmeye uğraşıyor ben anladım, biliyorsunuz kreş işini beyefendi önümde ki denemde göndermiycekmiş o kadar sinirliyim ki anlatamam konuşmuyorum konuşursam kötü olacak sakin sakin düşünüp ikna etmeye çalışıcam böyle bencilik olamaz, görüyor hem oğlum bunalıyor hem ben artık kaldıramıyorum zıvanadan çıktı çünkü aşırı hırçın oldu,, sadece dedim ki göndermezsen ne oğlun için ne benim için iyi olmaz sonucuna katlanırsın!

O kadar işin sonucu ameliyat yerim yanıyor belim ağrıyor çok fena birde ayaklarım ağrıyor

Eşime neden hiç tatile gitmiyoruz dedim ben gitmek istiyorum çok bunaldım patlıycam artık, cevabı saçmalama ne tatili çevremizde kim gidiyor tatile!! Ben o saçmalığı senle evlenerek yaptım zaten dedim!!!!

canim biraz seçiciyim galiba. kaymagi öyle yiyemiyrum esim yer de.oyke de var ben kurabiye poğaça hatta muhallebiye kullanıyorum lezzetli oluyor.

canim biz gezmeciyiz hem de cok aksamlari cikariz.misafir de kabul ederiz.hayirlisi bakalim bi duzen olucak ins.
Ne güzel canım gezin tabi biz emir doğunca her şeyi ona göre yaşar olduk bu çokta iyi değil zaten, akrabalık ilişkisini de öğrenmeli çocuklar, ona göre olur düzenin, gittiğin yerde aynı saat uıyutmaya bak değiştirme saatini
amııın amınnn valla moralım acyıp bozuk benımkıylede bozuguz hıh konusmuyorum :110:

gorev suresı ıkı yıldı herhalde doldu da sınav kazanması lazım sınavda cok zor bu yıldan umıt yok gercı borcumuz bıtene kadar burda kalmayı dusunuyoruz 3 yıl daha hayırlısı deyıp beklıyoruz ıyıce yerlestık zaten dogayla ıc ıce :KK53:

aynen oyleyım valla robot degıl ev koca cocuk.....

bende bozuğum canım biz genelde bozuğuz:KK53::KK53::KK53: aslında bir yönden iyi çocuğun doğanın içinde büyüyecek süper bir şey

Ne güzel canım gezin tabi biz emir doğunca her şeyi ona göre yaşar olduk bu çokta iyi değil zaten, akrabalık ilişkisini de öğrenmeli çocuklar, ona göre olur düzenin, gittiğin yerde aynı saat uıyutmaya bak değiştirme saatini

bende bozuğum canım biz genelde bozuğuz:KK53::KK53::KK53: aslında bir yönden iyi çocuğun doğanın içinde büyüyecek süper bir şey
yok bız cok ıyıyız de aslında hersey Sabah namazına kaldırmak ıcın ayagını gıdıklamakla basladı oda uyku sersemı gıcık oluyom sana dedı bende konusmuyrm bugunde kaldırmadım ohhh napıyım hergun aynı :KK48:

Nego Nego dogayla bı ıcıceyız kı sorma boceklerden uyuz olmasam cok ıyıyız bahce yaptık 4 tavugumuz bırde üüüüü dıye oten horozumuz var bıde arı aldık hadı bakalııım ballarda dogal Duha22 Duha22 nın soylemesıyle tereyagımıda yapacam meyve dolu zatn sevıyorum burayı ama su bocekler ah boceklerrrrr....

Yoğurdun suyudur canim.hem de cok faydali yogurdun suyu.
normal yogurt suyu gıbı degıl yemyesıl sekılde tadıda kotu[/QUOTE]
canım yoğurt tutmamış ilk farketmemiş miydin
Günaydınlarrrr

Yorgunum dostlar yorgunum yorgun:) benim yatak odamda ki duş ardiye gibi yazın orayı kışın büyük banyoyu kullanıyorduk bu sene geçmiycem fenalık geldi ordan oraya taşı, dün orayı temizledim oğlumun koca çöp poşeti dolusu oyuncağının ayıkladım kaldırdıklarımdan çıkartdım oyuncak değişimi yaptım iki gün idare eder bizimkini:KK45::KK45: yatak odamın şeklini değişiyim dedim koca yatağı çevirdim durdum sonra eski haline döndüm:KK70::KK70: tek değişim çocuk odasında ki mobilya beşiği odama geçirmek odam da ki çocuk şifonyerini çocuk odasına postalamak oldu:) oğlumun odasında üst üste sevmiyorum mobilyası güzel durmuyordu öyle şekilsiz, iyi oldu şimdi, tabi çocuk odasınıda temizledim yine haliyle parça parça yapınca geri kirlenmiş yatak odası çocuk odası, büyük paşam babannesindeydi küçükte durmayınca halası geldi bir yarım saat sonra babannnesi geldi de yaptım işimi yoksa nerdeee minik dururmu ağlıyor al beni diye, büyük kuzum anne ne yaptın odama çok güzel olmuş teşekkür ederim dedi:KK68::KK68: kibar kuzum:KK200: bugünde salonu sileyim halılarım dün geldiği için seriyorum işte:) perdelerim yıkandı bitti bir mutfağın ki kaldı çünkü mutfağımı temizlemedim en çok orası olacak beni, hiç sevmiyorum mutfak temizlemeyi çok uğraştırıyor, çocuk odasının perdesinide yıkamdım çünkü perde yapılacak oraya, camları hala silmedim yağmur var her gün, temizlik maceram böyle:KK48:

Eşim beni deli etmeye uğraşıyor ben anladım, biliyorsunuz kreş işini beyefendi önümde ki denemde göndermiycekmiş o kadar sinirliyim ki anlatamam konuşmuyorum konuşursam kötü olacak sakin sakin düşünüp ikna etmeye çalışıcam böyle bencilik olamaz, görüyor hem oğlum bunalıyor hem ben artık kaldıramıyorum zıvanadan çıktı çünkü aşırı hırçın oldu,, sadece dedim ki göndermezsen ne oğlun için ne benim için iyi olmaz sonucuna katlanırsın!

O kadar işin sonucu ameliyat yerim yanıyor belim ağrıyor çok fena birde ayaklarım ağrıyor

Eşime neden hiç tatile gitmiyoruz dedim ben gitmek istiyorum çok bunaldım patlıycam artık, cevabı saçmalama ne tatili çevremizde kim gidiyor tatile!! Ben o saçmalığı senle evlenerek yaptım zaten dedim!!!!
ohh eline sağlık ben temizlik işine bi ara gırıscem ama eşim sakin yapma diyor annem burdayken camları falan silmiştk evi temızlemıstık bende sadece perde cam yapayim diyorum eylül de ise baslıycam ağustos sonu halilari veririm bu kış herşeye rağmen halılar temiz doğum öncesi yıkattım ondan mi acep ... Kreş işi çok kötü canım mutlaka ikna et çünkü devletin bağımsız anaokulu var bari özele vermıyorsanız ona verin benim kızim eylül de yan siniftaki arkadasa verıcem ki 46 aylık oluyor zaten yani ilk okul öncesi iki yıl anaokulu çok degılkı neden direniyor anlamıyorm ... Ayrıca etrafta kimse tatile gıtmesede gezmeye farklı şehirlere gitmek kötü bişey degılkı hani şöyle mi anlıyor acaba antalya ya plaja mi gidelim diyorsun sanıyor senin öyle gitmek isteyeceğini sanmıyorum bunu acıklasan hani rize ye boluya bungolov evleri var hem doğa hem insan farklı yerlerde hava alıyor bu tarz bişey olabilir desen yani sizin düşüncenze göre bişey olduğunu anlatsan

Ay ne tatlı zamanları ne yaramazlik yapıyorlar ne dış sıkıntısı çok seviyorum 5 6 aylık bebekleri çok şekerler ... Bizimki ablasının saçını çekmekten çoraplarını cekıstırmekten çok hoşlanıyor ...

yok bız cok ıyıyız de aslında hersey Sabah namazına kaldırmak ıcın ayagını gıdıklamakla basladı oda uyku sersemı gıcık oluyom sana dedı bende konusmuyrm bugunde kaldırmadım ohhh napıyım hergun aynı :KK48:
anladım canım olur öyle ufak şeyler büyük dertler olmasın yeter ki:)
Nego Nego dogayla bı ıcıceyız kı sorma boceklerden uyuz olmasam cok ıyıyız bahce yaptık 4 tavugumuz bırde üüüüü dıye oten horozumuz var bıde arı aldık hadı bakalııım ballarda dogal Duha22 Duha22 nın soylemesıyle tereyagımıda yapacam meyve dolu zatn sevıyorum burayı ama su bocekler ah boceklerrrrr....
ne güzel canım bahçeli ev hayalimiz ben bahçeli evde doğdum büyüm oğlumda çok istiyor tavuk kedi köpek bne varsa:)
ohh eline sağlık ben temizlik işine bi ara gırıscem ama eşim sakin yapma diyor annem burdayken camları falan silmiştk evi temızlemıstık bende sadece perde cam yapayim diyorum eylül de ise baslıycam ağustos sonu halilari veririm bu kış herşeye rağmen halılar temiz doğum öncesi yıkattım ondan mi acep ... Kreş işi çok kötü canım mutlaka ikna et çünkü devletin bağımsız anaokulu var bari özele vermıyorsanız ona verin benim kızim eylül de yan siniftaki arkadasa verıcem ki 46 aylık oluyor zaten yani ilk okul öncesi iki yıl anaokulu çok degılkı neden direniyor anlamıyorm ... Ayrıca etrafta kimse tatile gıtmesede gezmeye farklı şehirlere gitmek kötü bişey degılkı hani şöyle mi anlıyor acaba antalya ya plaja mi gidelim diyorsun sanıyor senin öyle gitmek isteyeceğini sanmıyorum bunu acıklasan hani rize ye boluya bungolov evleri var hem doğa hem insan farklı yerlerde hava alıyor bu tarz bişey olabilir desen yani sizin düşüncenze göre bişey olduğunu anlatsan[/QUOTE]

:Canım benim halılarım oğlum bir ayda mahvediyor hep leke yapıyor, doğum öncesi bende yıkatmıştım, çok siyiyorum kreş konusunda maddi yönden değil canım güvenmiyor bir polis arkadaşı olumsuz şeyşer söylemiş o gün bugündür ikan olmuyor ama benimde artık sabrm kalmadı gerçekten depresyona giricem hala nasıl böyle sağlamım hayret ediyorum kendime inan, sağlamım dediysem sinir hat safhada da aklım hala yerinde ona şaşıyorum, kreş konusunu dün kv açtı onlardaydık nasıl sinir oldum anlatamam kadın da sinir oldu delimisin nesin dedin ne diyor oğluna ben sinirle çıktım eve eşim çıkmadı bir süre kesin konuşmuştur kv ama nafile, kp e derim açıkça ya sen konuşursun oğlunla ya da ben artık kimseyi dinlemem zamanı gelince götürür yazdırırım diyicem.

Tatile zaten aynen dediğin yerlere gitmek istiyorum tatil lüksmüş paramız yokmuş araba alırken vardı çok sinirlyiim gerçekten dün halime bakıyorum ben neydim ne odum diyorum...

11406775_1583425901910167_6677775063992028547_n.jpg

Nego Nego canım zaten kadının istediği şeyler fuzuli olur erkek gider arabaya yatırır o fuzuli olmaz yatırım olur oysaki yatırım isteyen var mi normal bi araba tatil bizi daha mutlu eder :D bence sen o çocuk hakkında en az babası kadar hak sahibisin kötü birşeyde yapmadığına göre olmadı en son çare kayıt ettr sen başından mi atıyorsun çocuk eğitim alsın ıstıyorsun ağzımı bozucam ama o polis kremler hakkında ne duymuş ne yani adı üstünde çocuk eğitimi veriliyor terbiyesizlik mi yapılıyor istisna kötü şeyler yaşanmış yerler vardır her meslekte olduğu gibi aman ben devlete goturcem ilk yıl sonra özel düşünüyoruz bakalım kismet.. Senin kocan bence iyi yönleri olabilir ama çok inatçı civi çiviyi söker bence bi dersi hakediyor ya hep benim dediğim diye tutturulmaz ki

ohh eline sağlık ben temizlik işine bi ara gırıscem ama eşim sakin yapma diyor annem burdayken camları falan silmiştk evi temızlemıstık bende sadece perde cam yapayim diyorum eylül de ise baslıycam ağustos sonu halilari veririm bu kış herşeye rağmen halılar temiz doğum öncesi yıkattım ondan mi acep ... Kreş işi çok kötü canım mutlaka ikna et çünkü devletin bağımsız anaokulu var bari özele vermıyorsanız ona verin benim kızim eylül de yan siniftaki arkadasa verıcem ki 46 aylık oluyor zaten yani ilk okul öncesi iki yıl anaokulu çok degılkı neden direniyor anlamıyorm ... Ayrıca etrafta kimse tatile gıtmesede gezmeye farklı şehirlere gitmek kötü bişey degılkı hani şöyle mi anlıyor acaba antalya ya plaja mi gidelim diyorsun sanıyor senin öyle gitmek isteyeceğini sanmıyorum bunu acıklasan hani rize ye boluya bungolov evleri var hem doğa hem insan farklı yerlerde hava alıyor bu tarz bişey olabilir desen yani sizin düşüncenze göre bişey olduğunu anlatsan[/QUOTE]
5 lıtre sut gııttı o zaman desene :KK22:

Back
X