Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden geldi cano aklına yoktur öyle birşey on beşinde hafif eklenmek olmuştu ins olurum da bu ay rahatlarm
canım sadece kel kafamız terliyor vücut çok terlemıyo fikrim yok arkadaşlar bilir kizimi bazen saç kurutma ile kuruturdmSelam kızlar sizinde bebişleriniz çok terliyormu benim oğlum çok terliyor ve her seferinde değiltirmeyw çalışıyorum ama kıyafet yettiremiyorum Lcwaikiki den Pamuk bezlerden vardı onları aldım sırtıNa koyuyorum vu sefer eşim değiştir diyor Siz basıl yapıyorsunuz bı arada benim oğlum 5dakika bile yatsa sırtı su gibi oluyor..
Eşime kıtafet yettiremiyorum diyorum oda git mağada ne varsa al diyor ama yazık günah zaten birton elbise alıyorum neyapacağımı bilemedim
Ins canım. Hic siyasetle alsjam yoktur tv de yok.neyse kahvaltı da radyo acar eşim dinleriz.hakkim8zda hayirlisi hayirli olan olsun.duam hep böyledirGünaydınlar efenim hepinlze ülkemiz ve çocuklarımız için hayirlisi olsun ...
Canim evde kendimize yaptigimiz corbadan bir yasindan sonra vermeye basliycaz ona ozel yapilmasi lazimMrb kizlar. .
oyumu sabah kullandim, simdi kayinvalidemdeyim esim sagolsun yine siyaset pesinde kosuyor..Ne zaman gelecek bakalım. .
Kayinvalidem asagiya indirdi kizimi komsularinin yanina gitti ben evde kalmak istedim zira yarim saat once geldik diger komsudan...
Asagidan sesler geliyor snrm durmadi benim cadı..
Kizlar bildiğimiz corba ne zaman vermeye basliyoruz miniklere kv tereyagli tavuk corbasi verdi 5-6tatli kasigi ben ilerleyen aylarda dedim ama bi sey olmaz dedi..Ses cikarmadim ben de artik..
Hadi kolay gelsin diyet seruveninde darisi basima:)Kızlaaar ölüyorum yorgunluktan. Haftaiçi yiyeceğimiz sebze yemeklerini yaptım. Benim oglus hep kucakta gezdiginden adam gibi yemek yapmaya fırsatım kalmiyo. Böyle olunca da hep pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum haliyle hep protein giriyo vucuda sebzeler dolapta bozuluyo, dün kilo muhabbeti de olunca bugün sıvadım kolları eşim dün ne kadar sebze aldıysa hepsini pisirdim haftalık yemek programı yapıp sıraya göre dolaba buzluğa atacağım. Sebze yemeklerine ağırlık vermeden mümkün değil gitmiyor kilolar. Aslında diyetle süt azalıyor diyoruz da sağlıklı beslenince hem kilo gider hem de sut kalitesi artar. 2 yıl önce diyet yapıp 10 kilo vermiştim normalde yedigimden daha da çok yiyordum hem de herşeyden yiyip sağlıklı besleniyordum. Hamileyken de o düzene uymustum hep . Şimdi emzirmeye göre belli şeyler ekleyip devam etmeye çalışacağım tatlıdan da uzak durmaya çalışacağım gaza geldim. ( güya kilo gitsin diye o kadar sebze yemeği yaparken yorgunluktan şekerim düşünce ağzıma 5 tane minnak lokum attım çok istikrarliyimdir)
benimki saat basi bile emiyor bagimli olduTracy hogg'un kitabini karistirdim biraz moralim bozuldu resmen, kitabin yanlis dedigi her seyi yapiyorum4 saat arayla besleyin diyor, benimki 2 saatte emmeye alisik hala oyle devam ediyor oyle olunca da 5 dk emiyor, sutun besleyici kismini almiyor diye endiseleniyorum, sizikilerin emme sikligi suresi ne kadar?
canim ya ben yemeyince olmuyor sade sut icin degil bas agrim tutuyor ama hamur isinin katkisi yok o dogru:)Diyetle sutun alakasi olmadiginin canli kanitiyim canim, bebegimde coklu gida alerjisi var, birkac besinle yasiyorum, cok sukur simdilik sutum var, bol suyun yarari var.
Günaydınlar efenim hepinlze ülkemiz ve çocuklarımız için hayirlisi olsun ...
Ah ben cok merakliyim aksam altidan beri izliyorum uzgunumIns canım. Hic siyasetle alsjam yoktur tv de yok.neyse kahvaltı da radyo acar eşim dinleriz.hakkim8zda hayirlisi hayirli olan olsun.duam hep böyledir
Bende üzüldüm duamla destek oluyorum. Bizde de cok meraklilari var.farkli goruslerden.hayirlisi.Allah devletimize dirlik duzen versin.Ah ben cok merakliyim aksam altidan beri izliyorum uzgunum
Ah cnm ah aynı durumdayim 5 dk koyuyorum su olmus gece kalkınca da oyle.Selam kızlar sizinde bebişleriniz çok terliyormu benim oğlum çok terliyor ve her seferinde değiltirmeyw çalışıyorum ama kıyafet yettiremiyorum Lcwaikiki den Pamuk bezlerden vardı onları aldım sırtıNa koyuyorum vu sefer eşim değiştir diyor Siz basıl yapıyorsunuz bı arada benim oğlum 5dakika bile yatsa sırtı su gibi oluyor..
Eşime kıtafet yettiremiyorum diyorum oda git mağada ne varsa al diyor ama yazık günah zaten birton elbise alıyorum neyapacağımı bilemedim
dun ogretmen arkadaslar birbirine girdi cnm telde grubumuz vardı, gruptan cikanlar mi dersin ortalik birbirine karıştı. .
Haklisin canim.zaten siyasetle ugrasmak pek hayir değil.devletimiz icin hayırlısı ins.
Cok dogru canım. Cogu aile oyle ne yazik ki.Allah yar ve yardimcimiz olsun:))Ah cnm ah aynı durumdayim 5 dk koyuyorum su olmus gece kalkınca da oyle.
Ben de mendil koyuyorum arkasına, ustunu değiştirdikce sinir oluyor cogu zaman .o yuzden mendil ile idare ediyorum..pencereyi acsam usur simdi napcam bilmiyorum .
dun ogretmen arkadaslar birbirine girdi cnm telde grubumuz vardı, gruptan cikanlar mi dersin ortalik birbirine karıştı. .
en son bi arkadas bu resmipaylaştı ve noktayi koydu...
aynen canım biz anneyız siyaset neyimizeHaklisin canim.zaten siyasetle ugrasmak pek hayir değil.devletimiz icin hayırlısı ins.
aynen durum özeti bu biz anneyizaynen canım biz anneyız siyaset neyimizehadi devam çiş kaka ter yemek muhabbetine hepimiz kardesiz
![]()