Biraz tatilden biraz bizden bahsedeyim bu arada 5 ay olmamiza 10 gun var dr umuz asla ek
Gidaya baslatmiyor kilosu herseyi cok iyi ek gidaya zaten baslicak ama amne sutu varken 6. Ci aya kdr ben uygun gormuyorum deyince bende baslamadim
Acikcasi isime geldi kizlar,tatilede cikicaz oralarda nasil yapayim derken acik bufelerde cilgin gibi yemekten zaten sutum o kdr cok olduki gece verdigim mamayi vermedim bile,gitmeden oglum cok huysuzdu meger sebebi orda beLli oldu tam 4,5 aylikken oglumun disleri cikti simdi cok komikler minik
Minik iki kucuk dis,simdiye kdr iki kere isirdi cok pis acidi ilkinde ciglik attim cok korktu ikincide burnunu sıktım birakti,termal otele gitmistik 30 derece sicaklikta termal olmayan havuzuna hergun 25 dk kdr swimtrainer simidiyle yuzduk insnilmaz suyu seviyo hic cikmak istemedi ordan hopp hamama hamamda yikandi banyo ardindan misil misil uyudu bur haftamiz cok gzl gecerken son gun pamukkale gezizim gozyaslariyla son buldu,kaldigimiz 5 yildizli otelde oglwn 12 de oglymu uyyttum 15 yasindaki yegenim odadaydi hadi dedim cay icmeye gideyim yarim saat sonra odaya geldigimdw 20 ye yakin tahta kurusu oglymun etrafini sarmisti hmn uykusunda kaptigim gibi yan odaya annemlerin yatagina goturup soyduk vucydunda isirik yoktu cildirdim agla aglaaa perisan oldum hemn dedim dr getirin iki sat sonra dr geldi hicbir isirik olmadigini asla kylaktan yada burundan bir bocek girmedigini soylesede hic huzur bulamadim odamiz suit denen baska bir adi odayla degistirildi sabaha kdr uyumadim nobet tuttum ne pamukkaleyi gorwbildim ne tatilin stresi atildi derken stresin alaasini yasadik gzl baslayan tatil cok huzursuz bitti rabbim bunla gwlmis gecmis olsun baska aci gostermesin insallah,belkide diorum okudugumiz dular onune gectide isirmadilar yawrumu ya o kdr bocek isirsaydi ben ne yapardim bilmiyorum babamiz daha bizi salmazdi hicbir yere,cook sukur hersey geride kaldi,onun disunda cok iyiyiz disimiz cikti,kilomuz iyi,ayaklarimizi tutup emiyoruz,saclarimiz uzuyor,op amnecim deyince dudaklarini yanagima degdiriyor,dedeleri annaneyi halayi babayi herkesi taniyor ,kucak hastasi ,tam bir oyuncu,numaraci ve cam kusu sokak hastasi olduk :) bizden haberler boyle hee 2,5 aylikken emZigi birakan oglum bir aydir yine emiyor :)