Kizlar bana bi akil verin.oglum doymuyor belli.cokkk sık kalkiyor uyudugunda emnek icin uyaniyor gündüz gece farketmiyor.iki gündür ek gidaya basladim.miktaruni sormuştum ama arada kaynadi galiba kimse yazmadi.ben de az az veriyrum.doyumluk degil tadimlik oluyr haliyle...mama versem normal mama mi kaşık maması mi hic bilgim yok.ek gida ijisi bir olmaz mi.bi deneyeyim daha iyi anlarim doyup doymadigini
benim oğlum 6 aylıkken başlayacağım ama doktorum eğer istersem,, kaşık maması denen pirinç unlarından 2-3 yemek kaşığı yapıp verebilirsin dedi,, birde ayrıca 3-4 yemek kaşığı sebze püresi verebilirsin dedi,, sebze püreleride her zaman sebzeyi verdikden sonra 3 gün bekleyip sonra diğer sebze - meyvelere geçmek,, meyve püreside aynı şekilde 3-4 yemek kaşığı,, ve ayrıca küçük bir kap yoğurt verebilirsin dedi,,
bunları sabah öğlen akşam olarak verebilirsin dedi,,, yoğurt akşam yemeği ile gece sütü arası,,,
sebze püresi yaparken çok az bir suda haşla veya buharda haşla dedi,, içine bir damla zeytinyağı at dedi,,,
meyveler içinde cam rende kullanmamı önerdi,,
kaşık mamasından kastıda pirinç unu, bana hipp markayı önerdi,,,
ama hala beslenmesinin %75 anne sütü,,,