ayy buzdolabına giren mi yeni duydum:) bulaşık makinesi kapağına oturanı gördüm bende:)
canım maşallah Abdullaha, ek gıdaya sebzeyle başla üç gğün aynı sebze olacak miktarıda bir çay kaşığıyla başlayıp gün gün artıracaksın en son ir kahve fincanı olacak miktarı
elin tavuğu ele kaz görünür hesabı tavuğu benzettim ama minikleri başka örnek bulamadım
canım akşam iftardan sonra ortalığı toplamayı bırak önce, bırak dağının kalsın çok güçsüz düşersin, hepsini toptan sahurdan sonra topla ne olacak
canım kv mi çok severim ama eltim olmasa da olur

canım eşime göre abartıyorum biliyorsun ya ben ne zaman haklı oldum ki ona göre, senin eltide halt etmiş o ne biçim laf densiz
geçmiş olsun canım
canım o zaman hiç yaptırmıyım sağlık ocağında ben
inşallah anlaşırsın eltinle bana 3 tane daha gelecek
canım korkma ya senin eşin iyi sen hep diyorsun yapın gitsin:) ben bu oduna bile yaptım
aynen aynen
canım antibiyotik bitmezse bağışıklık kazanır o ilaca ve daha sonra kullansanda fayda etmez, küserler canım çok alınganlar
amin canım
amin canım sağol, gelmiyor yok o sevmez pek bizlerle oturmayı zaten benimde işime geliyor kafa dengim değil
hay sen çok yaşa dün aynen böyle dedim bende aynısı yapıcam diye

yapıcam evet başka yolu yok anlasınlar nasılmış
hey Allah ım densiz insan ne çok ya ben anlayamıyorum empati çok muz zor acaba
canım söylersem küser kaynım çok değişik, gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz bilmem ne kadın gibi karışır konuşur her şeye, erkeksin bir geri dur be diyesim var
canım bunlar gerçekten anlamıyor bebeğin dilinden , şöyle söylüyüm ağladığı zaman susturamıyorlar kv gidip susturuyor
canım onlar nazar değmesin diye yalan söyleyenler
amin
canım uykusunu geçirince çok ağlıyor benimkide
hayır tabi ki kutlamadım da

çığlık bu dönemde çok hoşlarına gidiyor
sata göre oluyor, sağlıkla doğsun inşaallah
canım hippin pirinçli kaşık mamasından ver doyar, ek gıda zaten sütün yerini almaz sütün yetersizse ek gıdada versen devam sütü vermen lazım
canım eşinle güzelce konuş o halletsin
canım rota aşısının ikinci dozunu evde ben içirdim, ek gıdaya geçsende mama vermen gerekiyor süt miktarı ek gıdadan çok olmalı
ay çok güldüm

canım hiç bilgim yok
benimkide öyle
canım öyle olmaz çorbası özel yapman lazım
çok yoğunum canım bu alıntıları güç bela yazıyorum eymen hep mız mız
maşallah canım iyi almış şükür , darısı başımıza ama zor mama ek gıda kaşık maması hiçbirini almıyor, canı sebzeyi az suyuyla pişirip püre yapıp çorba gibi ver
maşallah kuzuya
dönme işi normal canım endişelenme