2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hanımlar hani bir bebek giysisi vardı aysimason alıcam demişti bende pek beğenmiştim, gittigidiyordan aldık bugün geldi hemen fotosunu çektim:) çok ağladı güzel çıkmadı ama albüme koyucam, kaliteli beğendim açıkçası ama mavisini almadığıma pişman oldum birde 9-12 ay sipariş etmiştim ne olur ne olmaz diye büyük oldu:) zaten sonbaharlık mevsimlik değil bence kalın yani, almak isteyen olursa diye yazıyorum ayrıntısını, selam bebek in kendi satışından aldım gittigidiyordaki.

Eki Görüntüle 1563669

bunu da almak istiyorum ne dersiniz:)

Eki Görüntüle 1563670
Çok güzel çok beğendim

canım parmağımla muz falan denedim yok hoşlanmıyor emirden bildiğim içinbebekleeimizddediyor sıpam:) suyu weenin kulplu suluğuyla denedim fotosunu koyarım itiraz etti ama biraz içirdim emirede tutturdum ki belki abisinden alır diye bakalım az az suya alışacak sanırım, çok çok terliyor su şart bu kuzuya

canım bende aynen öyle düşündüm gel gör ki ek gıda vs almıyor canım istemiyor çok ağlıyor:KK43: çaresizim resmen

canım benim kuzu çok güzel dönüyor ama oturmayı sevmiyor:) seninkide oturuyormuş,benimki yığılıyor düzgün duramıyor destekli bile zor duruyor

canım çok zor uykusuzluk gerçekten, amin canım sağol inşallah gerek kalmaz

ooo çok güzel boş ver kiloyu bende almadım ama çok şiş hissediyorum kendimi
Canim masallah senin kuzuya, kiyas yapmak dogru degil aslinda her bebekfarkli biseyi iyi yapiyor bence, ama biz anneler bebeklerimizin iyi gelismesini istedigimiz icin sanirim, kiyas yapiyoruz :) kiyafetler guzel kahve takim cok tatli bence :)

Hicbirsey yediremiyorum su bile içmiyor oğlum off sütüm de az devam sütü ve hazır meyve puresi denememi söylediler özellikle Erikli meyve puresi ni dene dediler .

amin canım sen aldın mı?

bu konuda çok güzel yapıyorsunuz eşime çok dedim ben ama nerdeee anaç araba aslın bizimki:KK11:
Yok almadım canım kredi kartı istiyorlar eşim o konuda biraz pimpirikli güvenmiyor güvenilir siteler var diyorum yok diyor:))

Benim eşiminde araba sevdası var altındakini beğenmiyor grçen bana diyor sizin için araba almıyorum kendime :-) almadın altındaki ile idare etsin :-)

Titiz anneler

Oyun halısını nasıl temizliyorsunuz? Kızım çok kustuğu için yıkamak Şart ama yıkanınca da hışırdayan öten kısımları bozulur diye korkuyorum. Bendeki oyun Halısı tekmele ve oyna mı ne öyle bir şey.. Tiny love ın...

Önerisi ya da tecrübesi olan varsa sevinirim, kusmuk içinde kaldı halıcık..
Aynı soruyu dün ben soracaktım unuttum gitti hatta bugün sirkeli karbonatlı suyla sileyim diyordum yıkarsan sonucu haber ver canım bizim de aynı halıdan.

anaaam yandı sizi elti adayı:KK70::KK70:iki bacı ne planlıyorsunuz:KK53::KK53:
adamına gore degısır :D kııız bıde buyuk eltıylede onlar bır oluyorlarmıs hahaaa
ayy evet canım sağol desteğin için ne uğraşmıştım meme içinde:) kv de diyor memeyi almadın şimdi meme aşığı oldun diye miniğime:KK48: inşallah gerek kalmaz ameliyata narkoz alacak o yüzden çok korkuyorum, mükemmel olmak zorunda değil çok haklısın ama elimde değil dağınık durunca sinirim daha çok bozuluyor
rıca ederım :) amaaanııın annesı emzır gıtsın yaaa kılo almasa da olur valla rahat ol :) ınsallah gerek kalmaz uzuldum mınık kuzuya :( ammaaaan aha bana bak ev dokuluyor orucum halım yok saldım gıttı ama benım gelenım gıdenım yok o rahatlık var ama bırı gelecek dıye odum kopmuyorda degıl ahh bu kadınlaar :D
iyi yapmışsın canım yediyse ne ala ama işte sebze vermekte zorlanabilirsin
bılıyorum zatn oylesıne verdım muz ıshale ıyı gelırya olur ya ıshalse dıye şeeettıydım :)
Günaydınlar, süt çoğaltma maceramda sonucu yazayım, galactago kesinlikle çok etkili tavsiye ederim, birde kuru meyveleri karıştırıp hoşaf yapıyorum demiştim sonra blendırdan geçiriyorum, gece yatarken bir de sabah içiyorum o da çok etkili, içinde incir, kayısı,dut,hurma, üzüm var, rezene ve susamı çekip bala karıştırıp yedim ama onu çok yiyemedim etkisi ne bilmiyorum.

Şimdi diyeceksiniz ki e sütün arttıysa ne diye mamaydı kaşık mamasıydı çabalıyorsun, çünkü hala kilo almadı ya sütüm yaramıyor diyecem ki bunca zaman yaradı da birden ne oldu ya da başka bir sıkıntı var:KK43: yoksa inanın canıma minnet sadece emsin sütüm yetsin de emsin, çünkü ek gıda işi belli ki çok uğraştıracak beni:KK43: biberonu anne vermesin başkası versin taktiği işe yaramadı bu taktiği kaşık maması içinde mi denesem:KK53:

Bebeğim bana mesaj mı veriyor sadece süt ver ek gıdaya gerek yok diye, ya da iştahsız bir bebek olacağının göstergesi mi ki bence öyle kendimi kandırmıyım:KK43:

Kafamda deli sorular annelik iç güdüm sadece kiloya odaklanmış takıntılı bir hal aldı:KK34: o yüzden sağlıklı düşünemiyorum

Akıl akıldan üstün tecrübe de bir yere kadar, ben şimdi ne yapayım a dostlar, ısra edeyim mi kaşık mamasına tesr teper mi sonrası için:mad::mad:
benım nazızane tavsıyem yanı kendı dusuncem bebegım ne ıstıyorsa onu verırdım kendımıde bebegımıde yıpratmazdımm
Sagolun kızlar yazdıklarınz için iyiki burası var butun stresimi alıyor kp in herseye karışması hersey onun oldugundan kaynaklanıyr herseyi o zamsnında kazanmış almış çocuklarına birer ev dukkan araba almış para onun elinde hersey onun elinde oldugu için karışma hakkı goruyr kndinde . Ama eşiminde emegi var senelerdir oda çalişiyor ediyr ama onun gozunde degeri pk yok herseyi kndinin olarak goruyor eşimin kazandıgı parayı bile bnm diyor çunku iş onun ama lafta hersey çocuklarımn diyr icraatta hep onda o yuzden karışabiliyor banka çunku birde karşı çıkıncada bisuru huzurszluk çıkartıyolar usandım artık
anlıyorum senı allah yardımcın olsun ne deyım..

Gaz çıkarmadan kustugu için tuhaf geldi İnşallah usutmemisimdir çocuğu dışarı çıkmaya korkar oldum yazın bebeği korumak daha zor sanki her yee klima sıcak diye de ince giydiriyoruz bi yere gidince sürekli giydir çıkar modunda oluyoruz çık yorucu
klima kullanıyorsan eğer her ay filtreleri temizlemek gerekiyormuş,,,,
ben ince giydiriyorum bazen 2-3 kat giydirdiğim oluyor,,, kışın daha kolaydı katılıyorum,, üşücek diye giydirip çıkartıyorduk,, yazın sanki çok bilinmeyenli denklem gibi kafa patlatıyorum ne giydirsem diye,,,
ben üşüttüm oğlumu bir iki defa,, o günlerde banyo yaptırmadım bol bol emzirdim burnunu temizledim,,,

evet bunuda gormustum. tesekkurler alayım yanı memnunsun bı oturak ıcın bı suru para vermek ıstıyorum rahat olsun yeterlı
ben çok memnun kaldım,, yurtdışı yorumlarını da okudum,, hiç memnun olmayan görmedim,, yalnız her mama sandalyesinde olduğu gibi tek başına bırakmaman gerekiyor,, o minder çok iyi oluyor,,
almadan öncede dene ikea da istersen,,
hatta şimdi annemlerin yanına gidicem yaz için oraya alıcam bir tane,, ama minderi yanımda götürücem,,,

Makinede yıkadın değil mi? Öten yeri de var ve Kızımın en çok oyalandığı parçalar onlar Göze alamıyorum:)) sanki ipek kıyafetimi yıkayacak gibi özeniyorum iki düdüğe:) sağolasın canım ben de yıkıyacam ya Allah Bismillah deyip artık..
walla annelik çok tuhaf,,,
dünde misafir vardı,, oğlum kaka yaptı eşimle ben bir sevindik ki görme, misafirler baktı böyle tuhaf tuhaf,,,,
anlattık oğlumuzun alerjisi var yeniden başladı,, ben diyete girdim ama sonucu bilemiyoruz kaka yapmadığı için ,,o sebebden 4 gözle oğlumuzun kakasını bekliyoruz 3 gündür diye anlattık,,, ,, daha ne hallere düşücez acaba ?????

Canim ben kucuk tahta kasik gormustum bi yerde onu aldim, tahta daha saglikli olur diye dusunuyorum, olmazsa plastik kasik, bence markasi cok onemli degildir.
Uç kısmının yumuşak olması önemliymis ağzına sert gelmeyince daha kolay kabul ediyormus meme gibi dudağının arasına alabiliyormus diş ten dolayı damagini da kasiyabiliyormus hangi markanın ucu daha yumuşak kavramasi kolay olur diye bilemedim. Metal olmasın diye bende plastik kasik ve porselen kasik kullandım ama kabul etmiyor bir türlü tahta kaşığı da eşimde söyledi ama onda da bakteri kolay ürediginden iyice fırçalayarak yıkamak ıslak bırakmamak falan çok dikkat gerekecek diye kullanmak istemedim. Kesme tahta mi bile bu yüzden cam kullanıyorum ben.cevabın için teşekkür ederim.:KK19:

ben çok memnun kaldım,, yurtdışı yorumlarını da okudum,, hiç memnun olmayan görmedim,, yalnız her mama sandalyesinde olduğu gibi tek başına bırakmaman gerekiyor,, o minder çok iyi oluyor,,
almadan öncede dene ikea da istersen,,
hatta şimdi annemlerin yanına gidicem yaz için oraya alıcam bir tane,, ama minderi yanımda götürücem,,,
tesekkrler bılgı ıcın :) galıba alacm

guzel annelerr yardma ıhtıyacm var yarına mısafır cagırmayı ıstıyorum yemek onerılerıı verebılır mısınız rıca etsem :)

Hipp erikli meyve puresi alacaktim çoğu bebek tadını seviyormus eşim oğluma ne olduğu belli olmayan meyve yedirmem. Meyveyi alır kendimiz yaparız dedi. Ne verdiyse m yemiyor bende yiyemiyorum meyvelerin tadi yok guzel meyve bulamiyoruz resmen meyveye bayilirim ama ben bile gönüllü yemiyor um oğlum da aç kalıyor ama eninde sonunda alisir yer dedi bakalım inşallah alışır. Ben de hazır gıda yedirmek istemiyorum ama aç da kalmasın istiyorum. Hazır meyve puresi aldınız mı hiç? ??

C
Titiz anneler

Oyun halısını nasıl temizliyorsunuz? Kızım çok kustuğu için yıkamak Şart ama yıkanınca da hışırdayan öten kısımları bozulur diye korkuyorum. Bendeki oyun Halısı tekmele ve oyna mı ne öyle bir şey.. Tiny love ın...

Önerisi ya da tecrübesi olan varsa sevinirim, kusmuk içinde kaldı halıcık..
canım benimde tiny lovenin tekmele oyna halısı ben makinaya atıyorum narinde yıkadım zaten üzerindeki etikette 30 dercede yıkayın diye yazıyordu tekmele oyuncağı Ve dişliği hariç bütün oyuncaklarını ana kucağının bebek çantası vardı ona koydum beraberinde attım oyuncakların üzerinde makinaya atmayın diye yazıyordu ama oğlum ağzına çok koyuyordu bende yıkadım hiçbirşey olmadı mis gibi oldular vallahi:-)

guzel annelerr yardma ıhtıyacm var yarına mısafır cagırmayı ıstıyorum yemek onerılerıı verebılır mısınız rıca etsem :)
Yaprak sarması :-) şaka şaka sulu yemrk tercih et bence erkenden yapıp sonra ısıtabilirsin yanına kanat tavuk hangisini tercih edersen onu fırına atabilirsin koşay bir çorba pilav salata buyrun afiyet olsun :-)

Yaprak sarması :-) şaka şaka sulu yemrk tercih et bence erkenden yapıp sonra ısıtabilirsin yanına kanat tavuk hangisini tercih edersen onu fırına atabilirsin koşay bir çorba pilav salata buyrun afiyet olsun :-)
ınan bende onu dusundum ama erındım bahcemde yaprak var esımle oturur sararız :D bırlıkte mantı bıle sıkmışlıgımız var :) patates tavuk corba yanına pırınc pılavı olur mu

Back
X