2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oğluşumda bir dönem geç yatıyordu dr sordum hiç inatlaşmma dedi,, dönemsel sonra yerine oturur dedi, gerçektende öyle oldu,, artık saat 8,30 da banyo, ve 9 a kadar uyumuş oluyor,,, eskisi gibi,,,
benim oğlumda bir kere saat 4,30 da kaltı,,, gözler cin gibi, oturttuk aramıza,,, biraz şirinlik falan yaptı ama bizim uykumuz var,,yüz veren olmayınca yattı,, bir saat sonra falan uyudu,,, çok tatlı bunlar ,,,
Ben cok guzel oturtmustum aslinda 9 da uyuyordu, tatilde oldugumz zaman duzeni bozuldu 10a sarkti 11 derken simdi iyice gec yatiyor. Bizde gec yatiyoruz ramazan diye, evde hayat olunca cocukda hissediyor galiba. Cok tatlilar gercekten, bu zamanlar en tatli halleri galiba :) besigin cubuklarinin arasindan bize bakiyor yataktan kalktigim zaman ciglik atiyor yanina gidiyorum diye :))

Herkes ek gıdaya geçmiş maşallah :))
Ben oğluma su veriyordum zaten ama ek gıdaya grçmemiştim henüz Yeni yeni yoğurt veriyorum geçenlerde kabak yaptım biraz piririnç azda su ile haşladım oğlum hiç sevmedi gözüm korktu :-) anası babası kabağı sevseydi oğlumuzda severdi
Şaka biryana oğlum ksbak sevmedi ve bu mevsimde dazla sebze seçeneği yok bugünde parates deneyecem onu kesin yer anası seviyor :-)
Bu dk gıda dönemidr zor bir dönem allah hepimize kolaylık versin Ben birde katı meyve sıkacağı alacam meyve suyumuzu ben yapacam en sağlıklısı meyveyde gelince bende evdeki meyveleri verme taraftarıyım zaten yavaştan veriyorum...

Ben oğluma su veriyordum zaten ama ek gıdaya grçmemiştim henüz Yeni yeni yoğurt veriyorum geçenlerde kabak yaptım biraz piririnç azda su ile haşladım oğlum hiç sevmedi gözüm korktu :-) anası babası kabağı sevseydi oğlumuzda severdi
Şaka biryana oğlum ksbak sevmedi ve bu mevsimde dazla sebze seçeneği yok bugünde parates deneyecem onu kesin yer anası seviyor :-)
Bu dk gıda dönemidr zor bir dönem allah hepimize kolaylık versin Ben birde katı meyve sıkacağı alacam meyve suyumuzu ben yapacam en sağlıklısı meyveyde gelince bende evdeki meyveleri verme taraftarıyım zaten yavaştan veriyorum...
Bizde yeni basladik 3 gun oldu sen de basla kız nasilsa sende benim gibi mama veriyordun oyle hatirliyorum:KK49:pirincle yaptin diye mi sevmedi acaba ben cok severim kabagi oglusda cok sevdi ama ilerde buyuk bi sorun beni bekliyor eşim hic sebze yemez sadece et ve balik yee oglumda onu örnek alir diye cok korkuyorum:KK12:insallah sebzeyi sever benim gibi:anneadayı:

Bizde yeni basladik 3 gun oldu sen de basla kız nasilsa sende benim gibi mama veriyordun oyle hatirliyorum:KK49:pirincle yaptin diye mi sevmedi acaba ben cok severim kabagi oglusda cok sevdi ama ilerde buyuk bi sorun beni bekliyor eşim hic sebze yemez sadece et ve balik yee oglumda onu örnek alir diye cok korkuyorum:KK12:insallah sebzeyi sever benim gibi:anneadayı:
Evet bende mama veriyorum ben zaten yoğurt veriyorum kabağı gerçekten ben sevmiyorum ama diğer sebzeleri seviyorum aynımiekilde eşimde et balık yer sebze ile hiç arası yok inşallah dediğin gibi bebişler bize benzerler bugün ben pazara gideceğim taze taze sebzeler alayımda oğluma yapacam inşallah:-)

Ilk 15 gun falan meyve vermeyi dusunmuyorum sebzeye iyice alissin diye ama sebze kalmadi verebilecegim ya da benim aklima gelmiyor dedigin gibi havuc mevsimi de degil ama ne bileyim ya ne zormus bu ek gida isi
zor canım zamanla keyifli olur ıspanak denedin mi patatesin içine ekle blendırla çok güzel oluyo bezelyeyı de blendırla yapabilirsin
selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim yogunluktan herkesin ramazanı mubarek olsun oruç tutan var mı ben ilk gün niyetlenmeden denedim ama olmadı :KK43:artık kısa kaldı bu sene hanne yedi orucu :KK51: ek gida alıştırmasına bizde başladık sebze püresi meyve ve yoğurt veriyorum yoğurdu pek sevmedi ama bikaç kaşık yiyor ona da şükür sizde durumlar nasıl
olsun canım hannenin canı saolsun sandal hayırlı ramazanlar antalyada çok zor zaten ... Canım biz iyiden iyiye alıştık sade yoğurt bizimkide az yiyor bende şeftali rendeleyıp ekliyorum
katı meyve sıkcagı bende var ama kullanması pek ezıyetlı yıka bi sürü parça kışın çıkartıyorum cam rendesı ile anlık iki dakkada suyu çıkıyor bence alma derim ama sen bilin diğer narenciye zaten limon sıkcagında işini görür

Slm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadan:kk77: yogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki:110: sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım:eek:
Cnm sebze konusunda ben de tikandim Ayni seyi verip duruyorum..
kabak-patates-pirinc hasliyorum..Severek yemiyor cadi, tatsiz buluyor tat vermek için karpuz suyu koydum gecen yedi biraz..:KK48:
bi de ben puturluye alissin diye tel suzgecten geciriyorum puresini veriyorum, bi yerde okumustum bu sekilde daha faydali diye yedikleri gram olarak az oldugu icin suyla karnini doyurmayin diyordu .

Cnm sebze konusunda ben de tikandim Ayni seyi verip duruyorum..
kabak-patates-pirinc hasliyorum..Severek yemiyor cadi, tatsiz buluyor tat vermek için karpuz suyu koydum gecen yedi biraz..:KK48:
bi de ben puturluye alissin diye tel suzgecten geciriyorum puresini veriyorum, bi yerde okumustum bu sekilde daha faydali diye yedikleri gram olarak az oldugu icin suyla karnini doyurmayin diyordu .
canım önce kabak sonra patates verip sonra ikisini mi birleştirdin

Kizlar kabagi kac dakika hasliyorsunuz ben hasladim cok pismemis gibiydi arkasindan cam rende ile ezdim ama bi garip oldu tel tel iyce ugrastim sonra sutumle seyrelttim ama bizim sipa yemedi parmagimla bir iki verdim hic tepki yok siz nasil yapiyorsunuz buhardami hasliyorsunuz kafam cok karisik yarin yogurt mayaliycam bakakim ona tepkisi ne olacak

Back
X