2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi gclr kizlar .
benim minik uyudu yatmadan bi de size bakiim dedim, bugun iftara gezmeye gittik iyi gecti sukur acik havada olunca gezdirdim benim prensesi. .
Yarin da kayinvalideme gidicem ogleden sonra puresini yedirip gidiyim de simdi tatsiz şeyler yediriyosun der :-)
bu arada bu hafta kontrole gidicez, benim cadinin poposu kizardi ek gidaya geceli, gunde 2 kez azar azar kaka yapıyor ama zorlaniyor..
Ay büyükler oyleler.oglus yemiyor sebze bizimkilerden yemek istiyor sipa.ins alisir.
Iyi gezmeler canim.
15 kisilik misafirimi yolculadim, bu guzel ramazan gecesinin tatlı yorgunlugu kaldı üzerimde. Elhamdulillah..

Hayırlı sahurlar hanımlar..
Maşallah bebekle bu kadar kişi zor olmustur. Ben cagiramazdim galiba.hem de yemeğe:rolleyes:
canım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme:KK39:

canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme:KK73:

canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum:cry:
Aynen canim oruc tutabilmen buyuk bisey.ben de eltiyle kv yi cagiricam gecen hafta cagirdim oglu su cicegi cikariyormus bulasir diye gelemediler.yarin birgun alicam ins.oruclu degildim iyi olurdu ama nasip yarin oruclu olucam ins.

Dunden yeni yikanan mutfagin halısına cay ve kola döktüm esim dokse olay olurdu.sildim kurusun kaldiricam yedekteki şagi halim var onu hic sevnesemde gündelige sericem diğeri misafirden misafire. Cunku bayram sonrasi bebek görme sezonu acilir.halinin hizmetkari olamam.
Bugun de ipek esarplarimi yikiycam elimde.gicik oldum yeni esarp alicam esarplarim eskimiyo birsuru para cok cok alamıyorum da.kizim olsaydi kaldirirdim o kullanirdi ilerde:KK70::KK70:
Bayrama alicam mecburen ins.

Allah kabul etsin canım eline koluna sağlık bu mübarek günlerde iftara misafir davet etmek çok sevap..
Teşekkürler canım.
canım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme:KK39:

canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme:KK73:

canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum:cry:
Gerçekten çok zor canım, annem ve kiz kardeslerim yardimci olmasalardi bende oruc halde asla alamazdim. Hemde senin iki cocugun var, yardimsiz misafir agirlamak bizler için imkansız, hem dedigin gibi farz olan oruc tutmak, tutabiliyosun ya önemli olan bu, hic üzme kendini
Ay büyükler oyleler.oglus yemiyor sebze bizimkilerden yemek istiyor sipa.ins alisir.
Iyi gezmeler canim.

Maşallah bebekle bu kadar kişi zor olmustur. Ben cagiramazdim galiba.hem de yemeğe:rolleyes:

Aynen canim oruc tutabilmen buyuk bisey.ben de eltiyle kv yi cagiricam gecen hafta cagirdim oglu su cicegi cikariyormus bulasir diye gelemediler.yarin birgun alicam ins.oruclu degildim iyi olurdu ama nasip yarin oruclu olucam ins.
Evet canim hic kolay degil, kizkardeslerim ve annem sağolsunlar, yoksa bende cesaret edemezdim.

Queen_21 Queen_21 ay sevindim yardım edenin varmış ama duramadim bi seferde ektim ve görümcemleri çağırıyorum 15 kişi tek se fe rde tamamdır bugunden hazirliklara baslarim ancak yetisiir:-)

2 çocukla çok zor ama gorumcelerin yardım ederler canım değil mi? Allah yardimcin olsunn :KK36:
Yok canım ya ben kendim yaparim herseyi kızları toplamaya yardım eder belki ipeği onlara postalarim o gün ama enerjim bitmeden sahur sonrası hazırlık yaparım diye düşünüyorum bugünde de dip köşe temizlersem herşey olur

Slm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
Oğlumun agzi kendi kendine konuşurken nefesi geliyor kokuyor ama kotu kokmuyir mis gibi kokluyrum ben.cok hoşuma gidiyor hatta....demir ilaci veriyir musun belki o koku yapıyordur canim.

Yok canım ya ben kendim yaparim herseyi kızları toplamaya yardım eder belki ipeği onlara postalarim o gün ama enerjim bitmeden sahur sonrası hazırlık yaparım diye düşünüyorum bugünde de dip köşe temizlersem herşey olur
Rabbim kolaylaştırsın canım o zaman, herşey kolayca sen çok yorulmadan halloluversin inşallah.

Günaydın hanımlar haftasonu benim de 30 Kişilik misafirim vardı gelip gittiler ben de en son evi o halde bırakıp anneme kaçtım :)))

Girip yazamıyorum hiç..

Oruç tutanları ayakta alkışlıyorum ben susussluğ dayanamıyorum emzirdiğim için..

Iki üç gün Sürüm hiç gelmedi esmen kesildi bebeğim geceleri oturdu Açlıktan uyuyamadı emzirmeye devam ettim boş boş uzun uzun emdi:KK43:( hala Vicdanım sızlıyor... Sabah da eşim 3 e kadar işe gitmedi uyudum yedim vs derken şimdi toparlanmaya çalışıyoruz.. Az da olsa geliyor ama Allahtan ek gıdaya başlıyorum yarın Doktpr kontrolümüz sonrası..

annem yoğurt mayalanmış doktordan gelin hemen cvericem diyor herkes dört göçle bekliyor :)
Canim takip edemedim sen turkiyede misin ?
Slm herkes iyidir umarim kizlar 2 gündür sabah kalkinca ogluşumun agzı kokuyor sinir oldum ya niye boyle oldu ki sizin bebislerde var mi böyle bi durum?
Yok canim farketmedim hic.

Oğlumun agzi kendi kendine konuşurken nefesi geliyor kokuyor ama kotu kokmuyir mis gibi kokluyrum ben.cok hoşuma gidiyor hatta....demir ilaci veriyir musun belki o koku yapıyordur canim.
Yok canim demir ilaci vermiyorum bizimkindede sadece sabah uyaninca oluyor sonra geciyor bogazında kızarıklık falan da yok aslında

Canım balgam harici ne kokar henüz akıntısı pis kokar ..birde ek gıda olarak ne veriyorsun belki midesi goturmemistir
Rabbim kolaylaştırsın canım o zaman, herşey kolayca sen çok yorulmadan halloluversin inşallah.
amin cnm çok saol

Sütünü mü üşüttün acaba... Annelerimiz derler ya sütünü üşütme Bebeğin ağzı kolar ağzında ekşirmiş, aklıma bu geldi..

Canim takip edemedim sen turkiyede misin ?

Yok canim farketmedim hic.
Evet canım epey oluyor Bebiş iki aylık olunca falan gelmiştik Ağustos sonu tekrar gideceğiz kısmetse..

Selam kızlar biz yine iştahsızlıkla boğuşuyoruz. Gerçekten çok ama çok üzülüyorum artık kiloyu filan takmayı geçtim karnı doysun yeter istiyorum bezini açmaya korkar oldum kuru çıkıyo diye. Yarın çevre illerden birinde bi drdan randevu aldım burada tüm ozeldeki drlari denememe rağmen hiçbiri içime sinmedi hala Dr bulamamış olmak da zor. İnşallah yarın gidecegimiz Dr içimize siner istahsizligimizi çözecek tavsiyelerde bulunur. Bütün gün sadece 2 ser dkdan 2 kere emdi ve bi kere 80 CC mama içti o kadar :KK43:

Back
X