- 18 Aralık 2013
- 3.686
- 5.841
- 248
Ay büyükler oyleler.oglus yemiyor sebze bizimkilerden yemek istiyor sipa.ins alisir.iyi gclr kizlar .
benim minik uyudu yatmadan bi de size bakiim dedim, bugun iftara gezmeye gittik iyi gecti sukur acik havada olunca gezdirdim benim prensesi. .
Yarin da kayinvalideme gidicem ogleden sonra puresini yedirip gidiyim de simdi tatsiz şeyler yediriyosun der
bu arada bu hafta kontrole gidicez, benim cadinin poposu kizardi ek gidaya geceli, gunde 2 kez azar azar kaka yapıyor ama zorlaniyor..
Iyi gezmeler canim.
Maşallah bebekle bu kadar kişi zor olmustur. Ben cagiramazdim galiba.hem de yemeğe15 kisilik misafirimi yolculadim, bu guzel ramazan gecesinin tatlı yorgunlugu kaldı üzerimde. Elhamdulillah..
Hayırlı sahurlar hanımlar..

Aynen canim oruc tutabilmen buyuk bisey.ben de eltiyle kv yi cagiricam gecen hafta cagirdim oglu su cicegi cikariyormus bulasir diye gelemediler.yarin birgun alicam ins.oruclu degildim iyi olurdu ama nasip yarin oruclu olucam ins.canım bende çok gecikmeden biraktirmak istiyorum ama ilk bir yıl verilebilir diyor bütün doktorlar birde dişleri çıkmaya baslamadi daha ben 8 aylıkken bakıcıya bırakıcam o yüzden eylülün ortası gibi bakıcıya bensizlige alisinca bıktırırım cocuklar 3 günde bırakıyor herşeyi merak etme
canım ya bizdede olmuştu suyu çok ver domates yada asit ihtiva eden malzeme verme birde haner an krem ihmal etme
canım maşallah sana ya benimde almam lazım misafir ama 2 çocukla oruç tutuyorum birde kendimi iftardan sonra hiç iyi hissetmiyorum kendimi zorlasam mi bilemiyorum bu ramazanda oruç tuttuğuna şükret yorma kendini diyorum![]()