2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu arada bugün oğluşuma bundan aldım şeftali koydum içine çok sevdi oğluşum elinden aldığımda ağlıyo bide :) burdaki eczanede bi bundan vardı alim dedim bendeEki Görüntüle 1576961
Canim bende aldim aynisindan kizima cok seviyor :).

I imspecial masallah ya hem.oruc hem.misafir bide yuruyus vallahi masallah :) bende bugun misafir aldim 2 yada 3 aile arkadaslar gelcek, burda aksam 10da iftar oldugu icin vakit bol yetisir insallah duye rahatim :) arkadaslar.yardim lazimmi filan diyorama ben evet gelin diyemiyorum, geldikten sonra zaten yardimci oluyorlar.

Nego Nego canim ne yazacahimi bilemedim cocuk gervekten bazen bunaltiyor insani desarj olmaya cok ihtiyac var, insallah buyuk krese baslayinca rahatlarsin, hem gun icinde yorulacagi icin belki uykusuda artar.

Duha22 Duha22 Nego Nego o kocadan bendede var kizlar ne giysem dar, acik renkli, eskiden hosuma gidrrdi seviyor filan diyr ama artik bende ne giyecegimi sasiriyorum, istedigi gibi giyinmezsem surat asiyor bana uzuluyorum bende :(

sımdı o dedıgın aıle yapısı gorus yasantı falana gore degısır sen tek basına gezersın ben gezemem mesela eflalımde oyle ama kocanın da sorumlulukları var esıne kesınlıkle yardım etmelı yoksa olmaz mutlu anne mutlu cocuk yerıne herkez mutsuzlasır Nego Nego kocan boyle gormus babasından oda uyguluyor malesef
ya anlıyorum muhafazakâr eşi seninde öyle ama zaten siz kapalı kızlar değil mısınız sizi kapıda kapmak için millet bekleniyor e sizde bi terbiyesilik yapmiyorsunuz dışarı cikartmamamk yani yalnız cikartmamak bana piskolojik şiddetden başka bisey düşündürtmuyor yani kendime göre yorumlama değil ama efendimiz zamanında pazar vs alisveris yok muymus kadınlar hiç mi yalnız cikmazmis zaten şehirler arası göndersin demiyorum yakın bi bakkala gitmek bi şöyle tur atmak bence hicbir yapıya uymuyor bariz kadını kısıtlamak amaç erkek üstünlüğü kurmak

hep boyle dusunuyorum zaten cok sukur benden memnun kaldılar kı kardesımıde ıstedıler dıyorum ama ınsanoglu ıste cıg sut emmıs ya bazen zoruma gıdıyor bana bı ceyrek bıle takmadılar ama ona gelınce en ıyısını yapacagız deyıp duruyorlar ben daha mı degersızım bana gelınce mı fakırlerdı
Sen değersiz değilsin tabi ki. Şöyle düşünelim:
Onlar sana yapmadılar da sen açıkta mi kaldın? Allah herkesin kısmetini rızkını gönderiyor. Senin ki başka şekilde gelecek sana demekki. KV ve kp vesilesiyle değil.
Yanlış mi düşünüyorum?

Canim bende aldim aynisindan kizima cok seviyor :).

I imspecial masallah ya hem.oruc hem.misafir bide yuruyus vallahi masallah :) bende bugun misafir aldim 2 yada 3 aile arkadaslar gelcek, burda aksam 10da iftar oldugu icin vakit bol yetisir insallah duye rahatim :) arkadaslar.yardim lazimmi filan diyorama ben evet gelin diyemiyorum, geldikten sonra zaten yardimci oluyorlar.

Nego Nego canim ne yazacahimi bilemedim cocuk gervekten bazen bunaltiyor insani desarj olmaya cok ihtiyac var, insallah buyuk krese baslayinca rahatlarsin, hem gun icinde yorulacagi icin belki uykusuda artar.

Duha22 Duha22 Nego Nego o kocadan bendede var kizlar ne giysem dar, acik renkli, eskiden hosuma gidrrdi seviyor filan diyr ama artik bende ne giyecegimi sasiriyorum, istedigi gibi giyinmezsem surat asiyor bana uzuluyorum bende :KK43:
ayy kolay gelsin canim kalabalikmis.
Evet cok zor bende yıldim artik hicbir aldığımı begenmiyor bi kulp takıyor hep.
Bir de bayram filan gezmeler de hic erkek görmüyor ayriyiz.kadinlardan kiskaniyo akilli.ben erkegim erkek olmadigin surece beni anlamazsin diyo. Ben de üzülüyrum dedigin gibi memnun olsun istiyrum ama yok olmuyor

Pipiye takilan posetlerden yedek alsaydin keske canima takar giderdin, hem tasima derdin olmazdi orada cikarirdin, eczanede de satiliyor, bulabilirsen al derim.
tamam canım sağol eşim sorsun bakalım eczaneye :)

Gitmeden o pipi poşeti mantıklı aslında ben cisi alıp sabah götürdüm ama o kadar azdiki numune yetersiz demişler istersen plastik bardağa gitmeden hemen önce al dr sor şansını de ne

Ya biz file almıştık bu daha kullanmalıymış onu yıkamasi falan kötü çok kiskandim somrugunuzu:KK70: somruk muş eski zamanda bunun adi:KK73:
tamam canım olmadı öyle yapayım bi ama benim oğlan da inatçı sabahtan beri yapamadı bi küçük çişini :KK70: inşallah gitmeden önce yapar ya yoksa eşimle akşama kadar orda beklicez yapmasını artık.. sonra bide halk otobüsü bekle oy anam oy :(
aa öylemiymiş canım ilk defa duyuyorum bende somruğu :D

Ay enerjim azalmaya başladı ya büyük evi temizlemek zor kızlar seneye tayinimiz çıkınca inş şöyle kullanışlı küçük evim olur :-) dinlene yapıyorum daha var iyiki iftar baya geç saatte
Allah kolaylık versin canım maşalah sana bu arada nazar değmesin :nazar:

bende bundan alıyım o zaman :)
al canım güle güle kullanın :)

Canim bende aldim aynisindan kizima cok seviyor :)
güle güle kullansın fıstık canım :)

ya anlıyorum muhafazakâr eşi seninde öyle ama zaten siz kapalı kızlar değil mısınız sizi kapıda kapmak için millet bekleniyor e sizde bi terbiyesilik yapmiyorsunuz dışarı cikartmamamk yani yalnız cikartmamak bana piskolojik şiddetden başka bisey düşündürtmuyor yani kendime göre yorumlama değil ama efendimiz zamanında pazar vs alisveris yok muymus kadınlar hiç mi yalnız cikmazmis zaten şehirler arası göndersin demiyorum yakın bi bakkala gitmek bi şöyle tur atmak bence hicbir yapıya uymuyor bariz kadını kısıtlamak amaç erkek üstünlüğü kurmak
Tabiki canim kadinlar disari cikabilir ama kadin gibi degil insan gibi.olcumuz...yani dedigin gibi süslü süslü art niyetle çıkmıyoruz ki.nornal insanlar gibi bizim de hakkimiz.ama su var ki.biz kucuk yerdr yasiyruz taniniyruz o yüzden esimde bi kısıtlama oluyr.arabanin onune bile binmem arkadayim.senin makam şoförünum diye dalga geciyo ama bi Kayseri ye gittigimizde cok farkli oluyo öne de biniyrdum.beraber market magaza cadde pazar geziyorduk simdi yok malesef annemler ordaydi taşındı hey gidi ozledim o günleri

canım benim eşimde beni tek yollamaz bi yere..Allah razı olsun bana güveni tam ama dışardakilere güvenmiyo malesef bide buralarda çok serseri tipliler var ondan sanırım ..Sana birinin laf attığını duysam cinnet geçiririm diyor. kv ile gideriz komşuya pazara falan :)

Duha22 Duha22 canim benimki tek ne giydigime karisir gezme konusunda evdeysem cik git hava al rahatla der :) yabanci bilmedigmiz ulkelere gittigimdrde ben isteyken sen gez filan diyor, o konuda rahatim. Ama ne giydigim konusunda bazen abartiyor yani, bide moduna gore deigisiyor bi kizdigi seye baska zaman ses etmez benimki :))

Duha22 Duha22 canim benimki tek ne giydigime karisir gezme konusunda evdeysem cik git hava al rahatla der :) yabanci bilmedigmiz ulkelere gittigimdrde ben isteyken sen gez filan diyor, o konuda rahatim. Ama ne giydigim konusunda bazen abartiyor yani, bide moduna gore deigisiyor bi kizdigi seye baska zaman ses etmez benimki :))
He he. Bizimki de giy dediğine ikinci sefere bu neymiş diyo:rolleyes:
Disari cikarim pek ses etmez.biz aksine beraber çıkmayız:rolleyes::rolleyes:

Hanımlar çok sağolun, tabletten girdim alıntı yapmak çok zor oluyor , oğlumun beşiğini sallarken okudum, şimdi yanından kalkarsam uyanır, pc açınca alıntılayacagim:)

Yesinler inci tanesini...bizimki de yolda galiba. Arkandan geliyruz.
Maşallah ahmet e
Bekliyoruz canım nasıl duygulandım yaa :cry::cry:
Canim ne guzel gozun aydin :) bende heyecanla bekliyorum :)
inş sağlıkla kolayca çıkarırsınız canım çok dalga geçiyordu eşim çıkacak deyince ilk defa tutturdum zamanı çok mutluyum:KK73::KK73::KK73:

Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum:KK71::confused::KK70::KK68::KK68::KK68::KK68::p:p:21::21::21:
Oyyy hayirli olsun canim, yorgunlugunun mukafatini almana sevindim, darisi basimiza...

ya tabı kı oyle fekaaat ben daha once soylemıstım benımkı cook kıskanc ılceye fılan tasınsak bılmıyorum yaa yınede ızın vermez bakkala su anda kestıremıyorum tek gıdecegım durumlar olmayınca... bızım adam bıraz buldumcuk sankı tek onun karısı var ya aman aaman :D

Sen değersiz değilsin tabi ki. Şöyle düşünelim:
Onlar sana yapmadılar da sen açıkta mi kaldın? Allah herkesin kısmetini rızkını gönderiyor. Senin ki başka şekilde gelecek sana demekki. KV ve kp vesilesiyle değil.
Yanlış mi düşünüyorum?
dogru dusunuyorsun tabı kı.. boyle dusundugumu kımse bılmıyor zatn bı tek sıze soyledım :) cok cok haklısın sukredıyorum her an zatn

@asliayet kız aksama misafir gelecek ben senle burda erkekleri cekistiriyorum :eek: can bogazdan gelir canım seni rahatsız etmiyorsa ye ama sağlık için abartma
praline praline sanada kolay gelsın canım:KK60:
sen becerıklı hatunsun hem cene calarız hem mısafıre bakarsın :D yemek degılde cıkolataya bıtıyorum yoksa ambajlı gıda almayız pek bı cıkolata ıste:KK53:

Back
X