2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy kolay gelsin canim kalabalikmis.
Evet cok zor bende yıldim artik hicbir aldığımı begenmiyor bi kulp takıyor hep.
Bir de bayram filan gezmeler de hic erkek görmüyor ayriyiz.kadinlardan kiskaniyo akilli.ben erkegim erkek olmadigin surece beni anlamazsin diyo. Ben de üzülüyrum dedigin gibi memnun olsun istiyrum ama yok olmuyor
aman allahım duha kocalarımız cooook benzıyor benımkının lafları yemınle haa :KK53:

Tabiki canim kadinlar disari cikabilir ama kadin gibi degil insan gibi.olcumuz...yani dedigin gibi süslü süslü art niyetle çıkmıyoruz ki.nornal insanlar gibi bizim de hakkimiz.ama su var ki.biz kucuk yerdr yasiyruz taniniyruz o yüzden esimde bi kısıtlama oluyr.arabanin onune bile binmem arkadayim.senin makam şoförünum diye dalga geciyo ama bi Kayseri ye gittigimizde cok farkli oluyo öne de biniyrdum.beraber market magaza cadde pazar geziyorduk simdi yok malesef annemler ordaydi taşındı hey gidi ozledim o günleri
bızımkı allah var her yere gotuurur kayserının butun magzalarını gezdırır sagolsun aldıgıma gıttıgıme karısmaz ama beraber olacak tek olmaz zaten bende gıtmem sıkılırım :)

Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum:KK71::confused::KK70::KK68::KK68::KK68::KK68::p:p:21::21::21:
oyyy maşallah canım gözün aydın hayırlı olsun yerim onun incisini :D darısı bizlerin başına :)

Selam şekerler...
Bugün aşımız vardı yarına erteledim..
Dün gece kaynım aradı bize geleceklerini söyledi bende zaten onları yemeğe davet edecektim...
Sabah kalkıp bumbar dolması yeptım yanına güveç bulgur pilavı mercimek yapmayı düşünüyorum tatlıdan da yırttım çaya amcamlara gidecekler..
Bizden günün özeti bu..
Ha birde eşime sinir oldum gıcık. Buraya yazınca rahatlıyorum:-)

Kuzum benim ya ne desem bilemedim vardır bi hayır deyip sukredeceksin isyan etmek haykırmak geliyor içinden ama kendini yipratmaktan başka ne ise yarar Allah kısmetini artirsin gönlünü genisletsin ..seni böyle uzenleride ıslah etsin herşeyi görüyor Allah bu kadar çabaladın kucağında kuzunla teselli ol sağlıklı bi bebegin var is eninde sonunda olacaktır üzülme desem de uuzlecelsin bari kendini yipratma inanıyorum gerçekten bi hayır vardır:KK19:
Sagol canim

Atama yapılmadı ki daha ne ataması.inşallah atanırsın
Canim merkezi yerleatirme atamasi yapildi
dün yazmamışım, canım lcw da indirimli oluyor o zaman bakıyorum açıkçası:) hem kalıpları geniş oluyor hem iade vs. sıkıntı olmuyor:) gelecek olanların fotosunu ekliyim biri bayram için diğerleri böyle işte eşimle gideceğimiz ev oturması olursa diye:) günlük şeyler yani, ben 90 lira vermem kıyafete:) elbise olursa veririm:) burda da alacak olursan var daha yüksek fiyatlarada, bekarken çok gezer uygun alırdım şimdi eşimle bazen pahalı aldığım oluyor gezmek istemeyince:) 48 beden mi ciddimisin canım ama sen çok zayıf duruyorsun gerçekten 48 beden sana büyük olur ben bu halimle 42-46 arası giyiyorum:)

canım ben hem püre yapıyım diyorum hem o arada önüne koyuyum diyorum bakalım nasıl olacak

ayy çok hoş kv den, kv de neşeli espirili bir tip mi öyle canlandı gözümde, canım bak bebek senin bebeğin kv nin heyecanınıda anlıyorum ama içine sinmeyen hiç bir şey için izin verme tatlı dille söyle emin ol o da alışır, ben bu kadar kalabalık kv kp kayınların içinde sözüme dinletiyorsam sen bir kişiye başarırsın çekinme hiç:)

merak ettim doktorunuzu:) benim denemediğim bir tane kaldı aslında bir kere acile büyük oğluma bakmıştı istanbuldan geliyordu haftanın belli günleri şimdi daimi burda, işte özel hastane ve tahliller vs. fiyatları çok arttı el değiştirdi hastane çünkü, hadi fiyat feda olsun yavrumuza ama endişem para için gereksiz tahlil istemeleri

amaaaan kardeşde olsa elti yine elti:KK53:

e siz kayseriye daha yakınsınız:) bizde şarkışlalıyız yani babam köyünden:) bizim köylüler de hep kayseriye giderler, yerleşmek için yani:)

canım aslında ben de rahatım bu bebeğimde daha rahatım ama işte sıkıntıları var biliyorsunuz benim kuzunun ameliyat olacak böbrek işi var:KK43:

yatırarak besleyince kulak enfeksiyonu olabiliyor ondan sordum canım, ağlamıyorsa oynarken keşfetmiştir kulağını:)

iyi olmuş ohh güle güle kullanın:) eskişehire gittiniz heralde:)

gerçekten elti olmuş senin kardeş:) boş ver canım ya illa oluyor ki ayrım, anne babalar bile yapmıyor mu evlat ayrımı

canım sivastayım istanbulda olsam, gideceğim dr kadir tuğcu olurdu:) gerçi sadece tatile geliyor amerikada yaşıyor adam:) sağol ilgin için

canım ben ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim ki toplamda 3-4 sefer bir iki kaşık anca yedi yemiyor ki kuzucum, o yüzden kak şaibeli

yurt dışında yokta tanıdığımız senin dediğin ilaçları araştırıcam belki vardır bi yolu getirtmenin, ben çay içiyorum canım onla ayık kalabiliyorum:) kan ilacı vs. hiç bakmıyorum bu anlamda kendime:KK43: ama kuzum için bakıcam artık sağol

bugünden itibaren devitide kan ilacınıda vericem sanırım:)

canım çok güzel bilgiler bunlar sevdim doktorunu:) peki sen aşı yaptırıyormusun istemiyordun bildiğim kadarıyla

aminnnnnnn aminnnnn

gözünüzaydın canım maşallah kuzuya üzme artık kendini:KK60:

:KK70::KK70:

canım ne desem ki Allah ferahlık versin hayırlı kapılar açsın

canım hiç telaş yapma sanırım bu geçiş dönemi, bizde geçen ay oldu aynen, ilkinde 6. gün yaptı sonra 5. gün 5. gün 4. gün derken şimdi bazen her gün yapıyor bazen iki günde bir, tek sıkıntımız yeşil kokulu olması, kaka sert olmadığı sürece endişelenme, kuru erik haşlayıp verebilirsin ya da gün kurusu
Cok sagol canim
Rabbim sana guc kuvver sabir versin insallah

allah yardımcın olsun ınsallah hayırlısı olur atanırsın bıde soyle dusun bebısını sen bakacaksın bıraz daha :)

masallahhhh o enerjıden banada uçur mınnacıkkk

bende 100 lıraya aldım valla bulamıyorum yok yanı :KK61:@Duha22 bende 48 beden gıyıyorum malesef o_O lc nın kalıpları genıs oluyor ondada 44 gıyerım 1 ay falan once gıttım arabayı yola koyduk kosa kosa gıttık esım hadı hadı araba yolda dıye dıye benı bı gor sankı yarısmadayım :KK53: eteklere baktım spordu bı tane aldım efil efil gıyıyorum :KK53:
O acidan mutluyum bari

Selam şekerler...
Dün gece kaynım aradı bize geleceklerini söyledi bende zaten onları yemeğe davet edecektim...
Sabah kalkıp bumbar dolması yeptım yanına güveç bulgur pilavı mercimek yapmayı düşünüyorum tatlıdan da yırttım çaya amcamlara gidecekler..
Bizden günün özeti bu..
Maşallah sana canım ellerine sağlık, bu arada sen nerelisin? Menün tamda bizim tarafların menüsüne benzedide

Aynen.1.72 boyum kilom da 75 :KK43: 48 giyoyrum kıza da diyorum ki off tam bi kocakari etegi cuval gibi.bir de siyah kumas iyice kadin oldum:KK70:
Benim boy 1.60 kilo 70 o_O
13 kilo fazlam var
ben bunu markette gordum ama fılelı daha mı ıyı olur dıye almamıstım nasıl guzel mı bende alsam mı
Bende alayim bundan canim
Selam şekerler...
Bizden günün özeti bu..
Cok severim bumbar dolmasi
Hep hazir alir yeriz keske bende yapabilsem

I imspecial ayyy masallahhhh hayırlı ugurlu olsun artık dıs bugdayına cagırırsın bızı :) nasıl gordun ya ben cok merak edıyorum bu olayı pırt dıye mı cıkıyor yoksa azıııcık beyaz mı gorunuyor :KK53::KK53::KK53:
dur ekliyim daracıklarmış ucu çıkmış resimde solda ucu görünen beyazlık rahat durmuyo net çekemedim ama ben hergun damaklarini kontrol ediyordum bugece patlamış bi kaç güne iyice çıkar yukari

Eklentiler

• P_20150708_182035.webp
    P_20150708_182035.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 102
Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum:KK71::confused::KK70::KK68::KK68::KK68::KK68::p:p:21::21::21:
Maşallah canım, darısı bizim başımıza. :KK36:
Ya aslında ben hem dişini çıkarsın, hem yürümeye başlasın, hemde konussun istiyorum. :confused:

Hepsini biran önce yapsın. :KK53:

Çıldırdım herhalde :rolleyes::rolleyes:

image.webp
Slm kizlarr artik hiccc giremiyorum kk ya,telefonumun interneti cok az ve mahrumiyet bolgesindeyim sayilirim,suan aslinda cennet gibi denize sifir ama cok eski bir pansiyon evindeyim yaklasik 2 haftadir,kulaga cok hos gibi gelsede tatill gibi gelmedi malesef burasi ,her yil cocuklugumdan beri geldigim bur yerdir balikesir erdegin ormanli koyu,kucuk bir koy eski pansiyon evler kucucuk bir bakkali,iki manavi haftanin baxi gunleri yufka yumurta gelir bazen legen ci plastikci bazi gunler sebzecisi,ev sahibi artik akrabamiz gibi oldu heryil annemlere cok sevdigi icin ramazanda turist gelmedigi icin cok komik
Bir paraya ramazan boyu annemlere veriyorlardi bu yil arda var diye gelemeyiz dedjm bir hafta ramaxan gecti derken ani kararla nasil olduysa esim gidin dedi ve geldik,evimde zaten su aralar hic huzurum yoktu diyebilirim bahcemiz kocaman recidenslerden olusan insaatlar icinde gurultude kaldik balkonummutfagim hangi camdan baksan bir insaat var ve calisanlar hep ev gozetliyordu gun boyu gunesliklerle ortulu evimde birde cocukla ugras buraya gelmek bana cennet gibi geldi ama gwl gelelim ne denize girebiliyorum ne rahat oturabiliyorum ne kdr annem babmda olsa arda cOk Yaramaz oldu artik kipir kipir yatakta durmuyor hmn donuyor ortaya koyuyorim ucunda buluyorum hep nobet tutuyoruz baljonda 10 ;dk aonra sikiliyor disari cikar gezdir ev sicak soy disari cikar giydir gercekten bebekle tatil cokkkk zormuss gerci annem burasuni tatil yeri gibi dusynme dio yenek yap bulasik yika elde camasir yika tarihi eser bir ev belki iyi bir otelde tatile gitmek asla yorucu olmaz hazir yemek ye al havuza sok mutlaka farkli olur ama yinede evde olmaktansa bu kdr yorgun dusup denize bakip bu havayi solumak bile iyi geldi diyebilirim tabii cok uzucu olaylar yasadİm hic bir sey zaten 4 4 luk olmuyor anladim,15 yasindaki yegenimde bizle geldi normalde ist da bir alt katta ablam yasiyir bazen ardayi istiyolar merve teyze ver diyor veriyorum asagiya goturuyor denekki olacagi varmis,gecen hsfta merdivenin son basamaginda kucahnda ardayla ayagi takilip kuttt dusuyolar oglumun aglamasina kostum,ne ksr elimi kafasinin altina koydum desede az birsey kafasi yere carpmistir yoksa aglamazdi,en ufak bir siskinlik kusma bayginlik gozlerde kayma yasamadik zaten hmn gulup oyun oynamaya basladi rabbim korudu cok sukur birsey olmadi ama yegenim kemdini hic agfetmedi cok yzuldu dizleri morarmus yawrumun ardaya bakmaktan cocuga canin yaniyomu diye bile soramadim,cok sukur tam bu olayi atlattik derken sadece burda iki defa 5 dk yi gecmeden simidiyle denize soktum belden asagisi girdi suya iki gun sonra atesi 38,5 a cikti cok sucladim kendimi niye soktumki usuttu yawrum diye,iki gun atesi dusmedi allahtan calpol ve ates dusurucu fitilim yanimdaydi onlar sayesunde kontrol altina aldim,biz usuttukmu derken birde ne goreyim meger ust orta disleri cikmadan onlarin yanindaki dis gelmek uzereymis o ates yapmis,tbi disi farketmedigimiz icin dr antibiyotik surub ver demisti tel da iki gun antibiyotik verince hmn disi gorunce kestim bu seferde ertesi gun tum vucudunu kirmizi lekeler kapladi oda ates sonrasi olusuyomus döküntüymüs adi bazende antibiyotik dokundugu icin olabiliyormus cok sukur ateste dustu kirmizi lekelerde,suan miniko cok iyi ama eller hep agiZda,bu cmt babamiz almaya geliyor son 3 gunumuz kaldi,bu arada buradi pansiyon oldugu icin evde sadwce yatak var koltuk gibi birdey yok,ne kdr annm de olsa onlar oruclular uyuyorlar diye kiyamiyirum ama biz erkenden uyaniyoruz tuvalete gidicem yatakta biraksam dusecek asagiya bende dun pazardan legen aldim arabaya biz bile zor sigdik o yuzden ana kucagini getiremedim bende lwgenden yaptim nasil olmus kizlar :)))

Eki Görüntüle 1577279 Slm kizlarr artik hiccc giremiyorum kk ya,telefonumun interneti cok az ve mahrumiyet bolgesindeyim sayilirim,suan aslinda cennet gibi denize sifir ama cok eski bir pansiyon evindeyim yaklasik 2 haftadir,kulaga cok hos gibi gelsede tatill gibi gelmedi malesef burasi ,her yil cocuklugumdan beri geldigim bur yerdir balikesir erdegin ormanli koyu,kucuk bir koy eski pansiyon evler kucucuk bir bakkali,iki manavi haftanin baxi gunleri yufka yumurta gelir bazen legen ci plastikci bazi gunler sebzecisi,ev sahibi artik akrabamiz gibi oldu heryil annemlere cok sevdigi icin ramazanda turist gelmedigi icin cok komik
Bir paraya ramazan boyu annemlere veriyorlardi bu yil arda var diye gelemeyiz dedjm bir hafta ramaxan gecti derken ani kararla nasil olduysa esim gidin dedi ve geldik,evimde zaten su aralar hic huzurum yoktu diyebilirim bahcemiz kocaman recidenslerden olusan insaatlar icinde gurultude kaldik balkonummutfagim hangi camdan baksan bir insaat var ve calisanlar hep ev gozetliyordu gun boyu gunesliklerle ortulu evimde birde cocukla ugras buraya gelmek bana cennet gibi geldi ama gwl gelelim ne denize girebiliyorum ne rahat oturabiliyorum ne kdr annem babmda olsa arda cOk Yaramaz oldu artik kipir kipir yatakta durmuyor hmn donuyor ortaya koyuyorim ucunda buluyorum hep nobet tutuyoruz baljonda 10 ;dk aonra sikiliyor disari cikar gezdir ev sicak soy disari cikar giydir gercekten bebekle tatil cokkkk zormuss gerci annem burasuni tatil yeri gibi dusynme dio yenek yap bulasik yika elde camasir yika tarihi eser bir ev belki iyi bir otelde tatile gitmek asla yorucu olmaz hazir yemek ye al havuza sok mutlaka farkli olur ama yinede evde olmaktansa bu kdr yorgun dusup denize bakip bu havayi solumak bile iyi geldi diyebilirim tabii cok uzucu olaylar yasadİm hic bir sey zaten 4 4 luk olmuyor anladim,15 yasindaki yegenimde bizle geldi normalde ist da bir alt katta ablam yasiyir bazen ardayi istiyolar merve teyze ver diyor veriyorum asagiya goturuyor denekki olacagi varmis,gecen hsfta merdivenin son basamaginda kucahnda ardayla ayagi takilip kuttt dusuyolar oglumun aglamasina kostum,ne ksr elimi kafasinin altina koydum desede az birsey kafasi yere carpmistir yoksa aglamazdi,en ufak bir siskinlik kusma bayginlik gozlerde kayma yasamadik zaten hmn gulup oyun oynamaya basladi rabbim korudu cok sukur birsey olmadi ama yegenim kemdini hic agfetmedi cok yzuldu dizleri morarmus yawrumun ardaya bakmaktan cocuga canin yaniyomu diye bile soramadim,cok sukur tam bu olayi atlattik derken sadece burda iki defa 5 dk yi gecmeden simidiyle denize soktum belden asagisi girdi suya iki gun sonra atesi 38,5 a cikti cok sucladim kendimi niye soktumki usuttu yawrum diye,iki gun atesi dusmedi allahtan calpol ve ates dusurucu fitilim yanimdaydi onlar sayesunde kontrol altina aldim,biz usuttukmu derken birde ne goreyim meger ust orta disleri cikmadan onlarin yanindaki dis gelmek uzereymis o ates yapmis,tbi disi farketmedigimiz icin dr antibiyotik surub ver demisti tel da iki gun antibiyotik verince hmn disi gorunce kestim bu seferde ertesi gun tum vucudunu kirmizi lekeler kapladi oda ates sonrasi olusuyomus döküntüymüs adi bazende antibiyotik dokundugu icin olabiliyormus cok sukur ateste dustu kirmizi lekelerde,suan miniko cok iyi ama eller hep agiZda,bu cmt babamiz almaya geliyor son 3 gunumuz kaldi,bu arada buradi pansiyon oldugu icin evde sadwce yatak var koltuk gibi birdey yok,ne kdr annm de olsa onlar oruclular uyuyorlar diye kiyamiyirum ama biz erkenden uyaniyoruz tuvalete gidicem yatakta biraksam dusecek asagiya bende dun pazardan legen aldim arabaya biz bile zor sigdik o yuzden ana kucagini getiremedim bende lwgenden yaptim nasil olmus kizlar :)))
Cok yaşa sen minionem.cok gecmis olsun Allah kaza bela vermesin.masallah incilerine.ana kucaginiz da harika olmus:).
Niye böyle zor sartlarda bir yere tatile gittiniz merak ettim.canasir bile yikiyormussun cocukla zor olur gercekten.

Cok yaşa sen minionem.cok gecmis olsun Allah kaza bela vermesin.masallah incilerine.ana kucaginiz da harika olmus:).
Niye böyle zor sartlarda bir yere tatile gittiniz merak ettim.canasir bile yikiyormussun cocukla zor olur gercekten.
Cnm burasi oyle bir yerki cilede ceksen eziyetide olsa tum negatif seyleri unutup seneye yine geliosun

Back
X