- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
Hemşeri sayılırız :))Öylemii, bizde aslen bitlisliyiz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşeri sayılırız :))Öylemii, bizde aslen bitlisliyiz :)
Öyle guzel bir yer yani...canım oglus seneye büyür daha keyifli olur tatiliniz ins.Cnm burasi oyle bir yerki cilede ceksen eziyetide olsa tum negatif seyleri unutup seneye yine geliosun
evet canım yaparız herkes hediye alır ben bayramda memlekete gidince annem yapacak bereketli olsum rizki bol olsun diye
Canim her insan bir degilÖldüm bittim bittim ben...
Misafirlerim gitii çok yoruldum ama tatlı yorgunluk :))
Amacası ile yengesi yine sağolsunlar oğluma kıyafet almışlardı çok hüzel şeyler almışlar çok beğendim..
Bu üçüncü hediyesi amcamız sağolsun çok sever hediye almayı doğumumda çeyrek altın, oğluma çiçek birde bana anne oldum diye gül almıştı.. Sonrada umreye gitti ordanda oğluma birsürü hediye aldı allah tez zamanda onada en hayırlısından bir evlat nasip eder inşallah.....
Ben şimdi konuşsam ayrım yapıyor derler benim kv denin yanındaki kayın la elti oğluma hiç birşey almadılar ben hediyesinde değilim ama insan böyle şeylere seviniyor birtane 5 liralık oyuncak olsun..
Benim eşim onun çocuklarını gördüğü yerde ceplerini doldurur..
Kızlar şimdi siz söyleyin ben bunların halini hatrını sormasam haksızmıyım..
Yine girdim derinlere bir başladımmı hızımı alamıyorum
Ulan kadınlar kulübü sende olmasan ben derdimi kime anlatırdım..
Kızlar hakkınızı helal edin sizide yazdıklarımla yoruyorum...
Daha nice nice gzl yillara insallahhhevet canım yaparız herkes hediye alır ben bayramda memlekete gidince annem yapacak bereketli olsum rizki bol olsun diye
minione çok tatlı maşallah ardaya anakucagi suprr
Allah kaza bela vermesin
Kızlar çok yoruldum ama bugünü hiç unytmamne anlamli oldu yarın 5.evlilik yıldönümümuz
herkese iyi geceler
İnsallah cnmmm cok saolllÖyle guzel bir yer yani...canım oglus seneye büyür daha keyifli olur tatiliniz ins.
Huzurlu mutlu nice yıllara canım.evet canım yaparız herkes hediye alır ben bayramda memlekete gidince annem yapacak bereketli olsum rizki bol olsun diye
minione çok tatlı maşallah ardaya anakucagi suprr
Allah kaza bela vermesin
Kızlar çok yoruldum ama bugünü hiç unytmamne anlamli oldu yarın 5.evlilik yıldönümümuz
herkese iyi geceler
Her insan farklı.gönül umuyor tabi.ama yine de konuşmak gerekiyor... Bende gıcık oluyorum istemedigim halde girişmek zorunda olmayaÖldüm bittim bittim ben...
Amacası ile yengesi yine sağolsunlar oğluma kıyafet almışlardı çok hüzel şeyler almışlar çok beğendim..
Bu üçüncü hediyesi amcamız sağolsun çok sever hediye almayı doğumumda çeyrek altın, oğluma çiçek birde bana anne oldum diye gül almıştı.. Sonrada umreye gitti ordanda oğluma birsürü hediye aldı allah tez zamanda onada en hayırlısından bir evlat nasip eder inşallah.....
Ben şimdi konuşsam ayrım yapıyor derler benim kv denin yanındaki kayın la elti oğluma hiç birşey almadılar ben hediyesinde değilim ama insan böyle şeylere seviniyor birtane 5 liralık oyuncak olsun..
Alan akıl eden düşünenler saolsun diğerlerinin yolu acik olsunÖldüm bittim bittim ben...
saol cnmDaha nice nice gzl yillara insallahhh
çok normal bence hissettiklerin biz salamıyoruz çocukları başkaları gb kendi kendine büyümüyorlar bir çorba yapmak için 2gun araştırıyoruz kendimi de içine katarak abarttığımızı düşünüyorum çünkü bu da bizi yıpratıyorGünaydın herkese, hanımlar açık açık sorucam çünkü ben artık gerçekten iyi ve normal değilim, güne zaten mutsuz başlıyorum, her gün beşte dörtte uyanmak gece oyu beşik sallamak gün boyu ıııı ııııı ııı diyen mız mız oğlumla uğraşmak, sürekli ağlayan bağıran istekleri bitmeyen büyük oğlumla uğraşmak beni bitirdi, hep Allah'ım yeter diyorum düzelsinler artık diyorumo kadar sıkıntı yaşarken bile isyan etmeyen ben resmen isyankar oldum ve bu halimden nefret ediyorum
bir benmiyim böyle söylenen şikayet eden ben tekmiyim , bir ben mi tahammülsüzüm
ciddi anlamda ben anneliği haketmiyorum, büyüğe kızıp bağırdıkça kendi görüntümden sesimden tiksiniyorum, tabi bu halimi sürekli tenkit eden eşim beni daha çok suçlu hissettiriyor.
Eşim büyükte çok yardımcı olurdu küçükte zoraki yapıyor çünkü büyük hep yakasında babasının ama bende gün içinde ikisine birden bakıyorum ben napıyım, ben anneyim diye bütün yükü taşımalımıyım, ev işi temizlik yemek, inanın artık ev süprümek lüks oldu zaten istemiyorum önceden terapi gibi gelirdi şimdi yine iş var diyorum
Kendime çok kızıyorum Allah alacak elinden bu nimetleri çocuklarını sağlığını o zaman uyanmanın güne başlamanın değerini anlayacaksın kendi işini yapmanın değerini anlayacaksın diyorum ama ne fayda ruhum resmen sıkıştı...
Mutlu kadın mutlu anne olmak istiyorum çocuklarım mutu olsun istiyorum
Dün çok zor bir günde eymen resmen gün boyu ağladı uyumak istemedi uyumadı, ben leş gibi oldum artık iftara yakın görümcemi çağırdım ne olur gel de duşa gireyim saçımı bile yıkamam hemen çıkarım dedim, sağolsun geldi öncesinde eşimi aradım mesaj yazdım ne olur erken gel mesai bitince çık perişanım bayılıcam artık dedim, nerdeee görümcem geldi peşine eşim lütfetti, gelir gelmez geçti akvaryuma bakıyor!!! Yaaa nasıl adamsın nasıl babasın! Görümcem bile kzıdı yengem perişan çocukların burda sen ona bakıyorsun diye! Neyse girdim çıktım, bizimki büyükle lütfen ilgileniyor, görümcemi gönderdim ama eymen mız mız mız ben gerçekten artık bayılacak hale geldim, eşime çamaşırları topla dedim toplamamış,elinde telefon haber bakıyor, bağırdım yeter artık kalkta yardım et diye sonra adımı huysuza çıkarıyor
Giyindim kv me indim okusun kuzuma diye sağolsun okudu sakinleşti bahçeye inip uyuttum, kv me de dedim yeter artık anne ben bu kadar kendimi paralıyorum oğlunun gamsızlığından bıktım diye, biliyorum kızım söylüyorum anlamıyor diye kızdı o da oğluna
Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum![]()
Dış çıkarrken ıslak olabılır başka belırtı var mı...ya da ek gıda nasıl gıdıuor senin şeftali falan da ıshal yapıyo bazenKIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa
Canim dr 1 sene yeşil kaka yapması normal görürseniz endişelenmeyin dediKIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa
huysuzluk yapıyor emerken ısırıyor gogsumu elını ıslakmendıl kutusunu herseyı ısırıyor ...ek gıda vermıyorum kı daha sadece sut 5 ay 10 gunlukDış çıkarrken ıslak olabılır başka belırtı var mı...ya da ek gıda nasıl gıdıuor senin şeftali falan da ıshal yapıyo bazen
ama bızımkının her bezınde su gıbı yesıl sarı oluyor gunde 1 kere yarardı 4 5 gundur boyle bılemedımCanim dr 1 sene yeşil kaka yapması normal görürseniz endişelenmeyin dedi
Amin canım amin 20 yaşında bir kızı var birdahada çocuğu olmamış eltim çok istiyor allah gönüllerine göre verir inşallahCanim her insan bir degil
Biri cok inceymis iki kardesin
Digeri dusuncesiz
Rabbim diger kaynina da tez zamanda evlat nasio etsin insalah.
Ayne canım burası en büyük dert ortağım:))Alan akıl eden düşünenler saolsun diğerlerinin yolu acik olsunboşver kuzu..Bende diyorum kızlar olmasa sürekli kimle konuscam saolsun herkes
saol cnm
Duha22 teşekkür
![]()
Sorma canım ben uzaklsştıkça onlar beni çekiyorlar...Huzurlu mutlu nice yıllara canım.
Her insan farklı.gönül umuyor tabi.ama yine de konuşmak gerekiyor... Bende gıcık oluyorum istemedigim halde girişmek zorunda olmaya