2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oğlumu uyuturken yazıyorum yemeklerimi pişirdim sayılır..
I imspecial canım hayırlı olsun inciniz:))
Bizde bebeğin dişi çıkınca diş buğdayı yapılır siz yapıyormusunız??
evet canım yaparız herkes hediye alır ben bayramda memlekete gidince annem yapacak bereketli olsum rizki bol olsun diye :KK39:
minione minione çok tatlı maşallah ardaya anakucagi suprr:KK9: Allah kaza bela vermesin:KK42:

Kızlar çok yoruldum ama bugünü hiç unytmam:KK36::KK36::KK36: ne anlamli oldu yarın 5.evlilik yıldönümümuz :KK37::KK37::KK37: herkese iyi geceler

Öldüm bittim bittim ben...
Misafirlerim gitii çok yoruldum ama tatlı yorgunluk :))
Amacası ile yengesi yine sağolsunlar oğluma kıyafet almışlardı çok hüzel şeyler almışlar çok beğendim..
Bu üçüncü hediyesi amcamız sağolsun çok sever hediye almayı doğumumda çeyrek altın, oğluma çiçek birde bana anne oldum diye gül almıştı.. Sonrada umreye gitti ordanda oğluma birsürü hediye aldı allah tez zamanda onada en hayırlısından bir evlat nasip eder inşallah.....
Ben şimdi konuşsam ayrım yapıyor derler benim kv denin yanındaki kayın la elti oğluma hiç birşey almadılar ben hediyesinde değilim ama insan böyle şeylere seviniyor birtane 5 liralık oyuncak olsun..
Benim eşim onun çocuklarını gördüğü yerde ceplerini doldurur..
Kızlar şimdi siz söyleyin ben bunların halini hatrını sormasam haksızmıyım..
Yine girdim derinlere bir başladımmı hızımı alamıyorum:-)
Ulan kadınlar kulübü sende olmasan ben derdimi kime anlatırdım..
Kızlar hakkınızı helal edin sizide yazdıklarımla yoruyorum...

Amacası ile yengesi yine sağolsunlar oğluma kıyafet almışlardı çok hüzel şeyler almışlar çok beğendim..
Bu üçüncü hediyesi amcamız sağolsun çok sever hediye almayı doğumumda çeyrek altın, oğluma çiçek birde bana anne oldum diye gül almıştı.. Sonrada umreye gitti ordanda oğluma birsürü hediye aldı allah tez zamanda onada en hayırlısından bir evlat nasip eder inşallah.....
Ben şimdi konuşsam ayrım yapıyor derler benim kv denin yanındaki kayın la elti oğluma hiç birşey almadılar ben hediyesinde değilim ama insan böyle şeylere seviniyor birtane 5 liralık oyuncak olsun..
Canim her insan bir degil
Biri cok inceymis iki kardesin
Digeri dusuncesiz
Rabbim diger kaynina da tez zamanda evlat nasio etsin insalah.

evet canım yaparız herkes hediye alır ben bayramda memlekete gidince annem yapacak bereketli olsum rizki bol olsun diye :KK39:
minione minione çok tatlı maşallah ardaya anakucagi suprr:KK9: Allah kaza bela vermesin:KK42:

Kızlar çok yoruldum ama bugünü hiç unytmam:KK36::KK36::KK36: ne anlamli oldu yarın 5.evlilik yıldönümümuz :KK37::KK37::KK37: herkese iyi geceler
Daha nice nice gzl yillara insallahhh

Öyle guzel bir yer yani...canım oglus seneye büyür daha keyifli olur tatiliniz ins.
İnsallah cnmmm cok saolll
image.webp
image.webp

Huzurlu mutlu nice yıllara canım.

Her insan farklı.gönül umuyor tabi.ama yine de konuşmak gerekiyor... Bende gıcık oluyorum istemedigim halde girişmek zorunda olmaya

Alan akıl eden düşünenler saolsun diğerlerinin yolu acik olsun :KK47: boşver kuzu..Bende diyorum kızlar olmasa sürekli kimle konuscam saolsun herkes :KK19:

Daha nice nice gzl yillara insallahhh
saol cnm:KK19:
Duha22 Duha22 teşekkür:KK68:

@Mrssuperfine canim o zaman kesin emzik yapiyor kokuyu gece boyu emzikle uyuyor oglum arada bi agzindan düşüyor emzik
I imspecial inciniz hayirli olsun darisi bizlere insallah;) Safransari Safransari canim hakkinda hayirlisi olsun bi sonraki atamada atanirsin insallah minione minione cok guzel sakin bi yermis banada böyle bi yer lazim tek basima huzurrrrrr ohhh mis gibi olurdu valla @eflalim sana hep dedigim gibi allah sabir versin guc kuvvet versin ben bi cocukla tahammul edemiyorum hic biseye yetisemiyorum sen napacaksin ki

bu arada PINAR45 PINAR45 epeydir yoksun canim ne yaptin yoksa oglunu sünnet mi ettirdin en son bundan bahsetmistin cünkü

Günaydın herkese, hanımlar açık açık sorucam çünkü ben artık gerçekten iyi ve normal değilim, güne zaten mutsuz başlıyorum, her gün beşte dörtte uyanmak gece oyu beşik sallamak gün boyu ıııı ııııı ııı diyen mız mız oğlumla uğraşmak, sürekli ağlayan bağıran istekleri bitmeyen büyük oğlumla uğraşmak beni bitirdi, hep Allah'ım yeter diyorum düzelsinler artık diyorum:( o kadar sıkıntı yaşarken bile isyan etmeyen ben resmen isyankar oldum ve bu halimden nefret ediyorum:( bir benmiyim böyle söylenen şikayet eden ben tekmiyim , bir ben mi tahammülsüzüm:( ciddi anlamda ben anneliği haketmiyorum, büyüğe kızıp bağırdıkça kendi görüntümden sesimden tiksiniyorum, tabi bu halimi sürekli tenkit eden eşim beni daha çok suçlu hissettiriyor.

Eşim büyükte çok yardımcı olurdu küçükte zoraki yapıyor çünkü büyük hep yakasında babasının ama bende gün içinde ikisine birden bakıyorum ben napıyım, ben anneyim diye bütün yükü taşımalımıyım, ev işi temizlik yemek, inanın artık ev süprümek lüks oldu zaten istemiyorum önceden terapi gibi gelirdi şimdi yine iş var diyorum:(

Kendime çok kızıyorum Allah alacak elinden bu nimetleri çocuklarını sağlığını o zaman uyanmanın güne başlamanın değerini anlayacaksın kendi işini yapmanın değerini anlayacaksın diyorum ama ne fayda ruhum resmen sıkıştı...

Mutlu kadın mutlu anne olmak istiyorum çocuklarım mutu olsun istiyorum

Dün çok zor bir günde eymen resmen gün boyu ağladı uyumak istemedi uyumadı, ben leş gibi oldum artık iftara yakın görümcemi çağırdım ne olur gel de duşa gireyim saçımı bile yıkamam hemen çıkarım dedim, sağolsun geldi öncesinde eşimi aradım mesaj yazdım ne olur erken gel mesai bitince çık perişanım bayılıcam artık dedim, nerdeee görümcem geldi peşine eşim lütfetti, gelir gelmez geçti akvaryuma bakıyor!!! Yaaa nasıl adamsın nasıl babasın! Görümcem bile kzıdı yengem perişan çocukların burda sen ona bakıyorsun diye! Neyse girdim çıktım, bizimki büyükle lütfen ilgileniyor, görümcemi gönderdim ama eymen mız mız mız ben gerçekten artık bayılacak hale geldim, eşime çamaşırları topla dedim toplamamış,elinde telefon haber bakıyor, bağırdım yeter artık kalkta yardım et diye sonra adımı huysuza çıkarıyor

Giyindim kv me indim okusun kuzuma diye sağolsun okudu sakinleşti bahçeye inip uyuttum, kv me de dedim yeter artık anne ben bu kadar kendimi paralıyorum oğlunun gamsızlığından bıktım diye, biliyorum kızım söylüyorum anlamıyor diye kızdı o da oğluna
çok normal bence hissettiklerin biz salamıyoruz çocukları başkaları gb kendi kendine büyümüyorlar bir çorba yapmak için 2gun araştırıyoruz kendimi de içine katarak abarttığımızı düşünüyorum çünkü bu da bizi yıpratıyor
eş yardım,etmezse işimiz çok zor canım

benim uslu oğluşum bile bazen fena bunaltıyor
uslu ama aşırı hareketli hiç susmaz sadece mızmızlığı yoktur.

bazen ay Bi dur artık falan derdim ki şu ameliyat ortaya çıkana kadar
sen de zaten farkındasın olayın yazmışsın sağlık nimet eflalim
yorgunluk uykusuzluk insanı perişan ediyor bide yardım yoksa napılır bilemiyorum Allahım hepimize sabır versin inşallah

Kızlarrrr kızlarrrrr coook mutluyum oglumum huysuzlugu belli oldu şükürler olsun ilk disimiZ çıktı bi incimiz var artık ayy nasıl mutluyum anlatamam bu kadar yorgunluga mestoldum:KK71::confused::KK70::KK68::KK68::KK68::KK68::p:p:21::21::21:

oyu maşallah Ahmet paşamıza bende heyecanla bekliyorum

KIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa

KIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa
Dış çıkarrken ıslak olabılır başka belırtı var mı...ya da ek gıda nasıl gıdıuor senin şeftali falan da ıshal yapıyo bazen

Canim dr 1 sene yeşil kaka yapması normal görürseniz endişelenmeyin dedi

Dış çıkarrken ıslak olabılır başka belırtı var mı...ya da ek gıda nasıl gıdıuor senin şeftali falan da ıshal yapıyo bazen
huysuzluk yapıyor emerken ısırıyor gogsumu elını ıslakmendıl kutusunu herseyı ısırıyor ...ek gıda vermıyorum kı daha sadece sut 5 ay 10 gunluk

Canim her insan bir degil
Biri cok inceymis iki kardesin
Digeri dusuncesiz
Rabbim diger kaynina da tez zamanda evlat nasio etsin insalah.
Amin canım amin 20 yaşında bir kızı var birdahada çocuğu olmamış eltim çok istiyor allah gönüllerine göre verir inşallah

Alan akıl eden düşünenler saolsun diğerlerinin yolu acik olsun :KK47: boşver kuzu..Bende diyorum kızlar olmasa sürekli kimle konuscam saolsun herkes :KK19:

saol cnm:KK19:
Duha22 Duha22 teşekkür:KK68:
Ayne canım burası en büyük dert ortağım:))
Bışveremiyorum canım ben onlardan uzak durdukça onlar bana sokuluyor üstelik beni günahları kadar sevmiyorlar..

Huzurlu mutlu nice yıllara canım.

Her insan farklı.gönül umuyor tabi.ama yine de konuşmak gerekiyor... Bende gıcık oluyorum istemedigim halde girişmek zorunda olmaya
Sorma canım ben uzaklsştıkça onlar beni çekiyorlar...

Back
X