Al bendende o kadar,nankorluk yapmiyim oglum gazli bir bebek olmadi,sayilidir agladigini duydugum,4.cu ayina kdr zavalli diye seviyorduk citi cikmiyordu ama taki 4 cu ayinda disimiz gozukene kdr o gun bugun hep oyun akli fikri oyun,kucKta tut hoppala yaptir ziplat yatakta gures tut,hergun sokaga cikar gezdir,mumkun diil oyun halisinda en fazla 10 dk duruyor hadi is yapmak icin uyumasini bekluyorum bu seferde kapi gicirtisina gozunu aciyor saka gibi dun esim ilac getirdi kapilari yagladik gicirtmasin diye,o yuzden degil kardes yapmak disimi fircalamayi unutuyorum cakinin yuzunden,ne eli duruyo ne gotu duruyo az evvel uyutuyorum ayagimda uyumus uykusunda bile ayak parmaklarini harwket ediyor nasil bir enerji cozemiyorum dun asansorw bindik o kafa 360 derece heryeri gozetliyor parmaklar asansorun tuslarina basmak istiyo asabsordeki cocuk bile abla allah sabir versin bu ne kdr kipirdak bir bebek dedi,gecen gun avm deyim baktim yurutec var du dedim koyayim bakalim be yapcak korkarmi derken icine koymamla viii nnnnn cirit atiyor zor yakaladim cok sasirdim,dr gun icinde en fazla 1 saat bindirebilirsin dedi napim bende internetten siparis verdim daha erkrn belki ama yenk yaparken arada bindirmeyi dusunuyorum
Cokmu bezleniyorumda sutumden geciyo bu cocuga kan damlasimi agir geliyorda bu cocuk bu kadr kuduruyo bilmiyorum
Rabbim saglik versin sikayetci degilimde boyle ikinciyi yapicam dediklerinde acaba diyorum banami zor geliyor cocuk bakmak yoksa yaslaniyormuyum nee