- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
- 198
İnstagramda takip ettigim bir anne aldigi bir oyuncak kumandadan bahsediyordu,gercekten bizim cilgin kumanda hastasi cok iyi bir fikir gibi geldi ve hemn aldim,5 yabanci dilde 1 den 9 a kdr harfleri saymayi ogretiyor,guzel ve ogretici bir oyuncak cok sevdim ama suan cok ilgisini cekmedi,belki bir iki aya kdr ai ererse severmi bilmiyorum,sonra dusundum bu cocuk cep telefonuma saldiriyo keske dedim oyuncagi olsa
Aaa baska sey dileseydim olcakmis sosyete pazari oyincakcisinda 5 liraya satiyolar kapali ambalajinda,pilide var birebir i phone samsung taklitleri ve dokunmatik ekrani var,telefon kamera mail logolari var,herhangi birine basinca sipsakk gibi bi resum cekme sesi,telefon sesi ve aloo efendim kiminle gorusuyorum merhaba canim
Sonra gorusurz diyen bir ses :)))
Pahali kumandadan cok bu cin mali telefonu daha cok sevdii
Plastik aksami ne kdr saglikli bilmiyorum ama iskak mendille sildip oyle verdim
Cok gecmiyo sıkılıyor zaten
Aaa baska sey dileseydim olcakmis sosyete pazari oyincakcisinda 5 liraya satiyolar kapali ambalajinda,pilide var birebir i phone samsung taklitleri ve dokunmatik ekrani var,telefon kamera mail logolari var,herhangi birine basinca sipsakk gibi bi resum cekme sesi,telefon sesi ve aloo efendim kiminle gorusuyorum merhaba canim
Sonra gorusurz diyen bir ses :)))
Pahali kumandadan cok bu cin mali telefonu daha cok sevdii
Plastik aksami ne kdr saglikli bilmiyorum ama iskak mendille sildip oyle verdim
Cok gecmiyo sıkılıyor zaten