2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnstagramda takip ettigim bir anne aldigi bir oyuncak kumandadan bahsediyordu,gercekten bizim cilgin kumanda hastasi cok iyi bir fikir gibi geldi ve hemn aldim,5 yabanci dilde 1 den 9 a kdr harfleri saymayi ogretiyor,guzel ve ogretici bir oyuncak cok sevdim ama suan cok ilgisini cekmedi,belki bir iki aya kdr ai ererse severmi bilmiyorum,sonra dusundum bu cocuk cep telefonuma saldiriyo keske dedim oyuncagi olsa
Aaa baska sey dileseydim olcakmis sosyete pazari oyincakcisinda 5 liraya satiyolar kapali ambalajinda,pilide var birebir i phone samsung taklitleri ve dokunmatik ekrani var,telefon kamera mail logolari var,herhangi birine basinca sipsakk gibi bi resum cekme sesi,telefon sesi ve aloo efendim kiminle gorusuyorum merhaba canim
Sonra gorusurz diyen bir ses :)))
Pahali kumandadan cok bu cin mali telefonu daha cok sevdii
Plastik aksami ne kdr saglikli bilmiyorum ama iskak mendille sildip oyle verdim
Cok gecmiyo sıkılıyor zaten

Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda

Aynen mahremiyet cok onemli biz ne kadar okuyup uygulamaya calissakta sagolsun babaanneler ve anneanneler pat diye uluorta altini aciveriyorlar ozelliklee benim kv cocugu kucagina alir almaz altini degistirelim diyor yeni degistordim diyorum illa kendi acip bi gorecek baskalarinin yaninda alti acilmaz diyorum kiz cocugu mu bu oglan gorsunler bisey olmaz diyo beni dellendiriyor
Kızlara da hani benim kızımın memişi diyolar... Bi gün patliycam

Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Hoşgeldin

Hosgeldin aramiza keske daha onceden yazsaydin cunku cok kisi var aralik ayinda dogum yapmis olan burda :))
Neysee saglik olsun yinede gec kalmis sayilmazsin :))

image.webp
:KK45:İyiki indirimler varr yasasinn:KK45:
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk:KK54:

minione minione ciciler çok hoş ayakkabılar çok uygun olmuş çok beğendim ;) bu arada cep telefonunuza bayıldım bende aliyim bi ipohen ordan havami atarim :-)
bu arada arfa taha bizimlesin:KK76:

nnightsaill nnightsaill hoş ge ldin bende 23 aralıkta pirtlattim ahmeti:anneadayı: olsun bize katil hayatini yasa:KK55:
:KK55:

praline praline senin kız emeklemeden koşacak ne guzel bizimki fayans nile yalamaya kalktı eller soguk yerin soğuğunu topluyor:KK53:.

Ay bi yemek kaldı öldüm:confused::confused::confused::confused:

minione minione ciciler çok hoş ayakkabılar çok uygun olmuş çok beğendim :KK66: bu arada cep telefonunuza bayıldım bende aliyim bi ipohen ordan havami atarim :-)
bu arada arfa taha bizimlesin:KK76:

nnightsaill nnightsaill hoş ge ldin bende 23 aralıkta pirtlattim ahmeti:anneadayı: olsun bize katil hayatini yasa:KK55:
:KK55:

praline praline senin kız emeklemeden koşacak ne guzel bizimki fayans nile yalamaya kalktı eller soguk yerin soğuğunu topluyor:KK53:.

Ay bi yemek kaldı öldüm:confused::confused::confused::confused:
Hahahaaa :))
Fayans yalama fikri guzelmis
Ardanin ek gida yemeyip kasiktan mamw sandalyesine dokulenleri yalamasi kdr entresan hatta :KK45:

Canim bence erkek kiz farketmiyor, erkek cocuklarda cok istismar ediliyor.. Bebekte olsa saygi duymak lazim ya, ben kizimin altini babasinin yaninda bile acmiyorum, tamam esim goruyor banyo filan yaptiriyoruz ama cocuk icin dusunuyorum, kendi ozeli oldugunu babasi bile olsa kendi vucudu oldugunu ogrenmesi icin.. Kakasini yaparkende yuzune hic bakmiyoruz, fitrat olarak bebeklere yerlestirildigini dusunuyoum, anlamiyor zannediyoruz ama bircok seyin farkindalar.

Canim o kadar degisiyorlarki, kizim cok degisti, surekli baska birine benzetiyoruz :) bence 2 yasina kadar tam oturmuyor, yani hala sansin var :))
Hahahaaa ilahi Dafiduck Dafiduck cok hossun,sukret kiz Degil,erkrk coxuk ne kdr babanneye benzetilsede erkek nihayetinde,bencede 2 yasina kdr sabret surekli degisiyorlar cunku,bwnim esimde ayni annesinin kopyasi ama cok sukur ogluma bakarken kendi sulalemi goruyorum sende oyle yap :))
Yuregime su serptiniz valla 2 yasina kadar umudumu kaybetmeyim;)

Hosgeldin aramiza :KK50:

Back
X