Beynimiz hasar Görsün diye aynı Şeyler Söylüyorlar bence:)) ben hep başlarındaoldum alerjisi var dedim korkuttum kvnin biraz hoşuna gitt tutumum biraz da aralarda bana inat bozdu salça Menemen dut ve bal vermişti. Brr.. Ama geçti gitti çok şükür..
Canım burada bu kadar mama anne sütü bik bil bik dersem sen de tedirgin olursun tabi. Bebekler ne kadar kilolu olsa da hareket oyun çağı geldi mi zayıflıyor keşke Tombul bebekler olsalar:))
sen sütü çekilmiş mama veren bir annesi mama hakkımda endişen Olmasın. Anne sütünün yerme konan tek şey o. Ve çocuğunun gıdası tabiki vereceksin. Obez olacak diye bir şey yok. Bebekken daha toplu oluyorlar demek istediğimiz. Kaldı ki anne sütü Alıp hamurişi yerse bilgisayardan kalkmazsa o çocuk ds obez olur bunlar hep beslenme ve yaşam Şekli ile alakalı:) Endişe vicdan yapma burada konuşuyoruz ama öndmli olam bebeklerm sağlıklı gelişimleri huzurlu mutlu olmaları. Gerisi boş..
Benim için artık Amaaan bu da diyorlar :)) onu verme bunu verme sanki yiyen çocuk diyorlar :)))
Oldu canım. Pirinç umutla bebekler güzel doyuyor doyunca uzun uyuyorlar anne mutlu bebek mutlu oluyor. Şeker de verince oh mis.. Böyle düşündüğü için annelik sıfatıyla ver diyordur Israrla ama sağlıkçı sıfatıyla değil. Damak TADI 24 aya kadar oluşuyor diyorlar şekerden ne kadar korusak kar. Kaldı ki şeker onun minnak kalbini midesini damarını yorar
Of of of.. Geçmiş olsun kuzuma.. Hadtaylken örtüşü pike yastık oyuncak ayır ben hstayken sarılır iyileşirdim o da hasta birlilte yatın de. Hem oyun olsun hem ona sarılsın her hasta olduğunda.. Böylece sen de daha dinç olup çabuk toparlanabilirsiniz. Mantıklı öı bilemedim ama:) Allah şifa versin tez vakitte