2 kiz 1 erkek cnm en buyuk abimiz
Bence sanirim bu tamamen sans ve babanin iyiligi ile alakali cnm
İnanilmaz iyi bir babam var,kalp kirmaz 1 fiske dayak atmamistir,sadece sevgisini belli edemez ama hayatini hep evlatlarina adamis bir insandir
Abimle beraber calistilar daha 22 yasindayken tapusu ustune ev aldi,isi ona birakti derken islerini esinin harcamalarina dayanamayip batirdi,1 kaxandi 3 tuketti malesef

((
Daha anne baba sagken miras derdine dusup para ugruna esi icin ailesiyle kustu
Dogru demissin ben anlasilmayacak
Biri degilim ama malesef esim beni hic anlamiyor bnm esimede abiminesi gibi biri lazimmis o zmn gorurdu hanyayi konyayi
7 yil olcak nerdeyse evlendigimiz ,oturdugun ev hersey kp in ustune,hic hakkini arayamaz esim,kenarda 3 kurus parasi yoktur,kpeder cunku babam gibi biri degil,hirsli parayi cok sever,once kendi canini dusunur,catida kus besler mesala yaristirir en buyuk hobisi zevki ,ayda en az o kuslara 1 milyardan fazla harcar,ogluna o kuslar kdr deger vermez
Zaman zamn cok sinirlerinirim evde tartisiriz gelecegimiz icin ,kenara para at derim,ufaktan bir mala gir,bu boyle olmaz derim saniyede kavga cikarr delirir
Yokkkk der bu kdrr babam vermiyoo
Susarim bende ama artik bende biktim,ne gelecekten bir beklentim var artik ne bir hayalim,karnimizi doyurdugumuza sukrediyorum suan cunku esim beni anlamiyor
İki farkli karakter baba ili farkli evlat ,biri hic haketmeyen babayi onca iyilige ragmen siliyor
Digeride bnm esim,evlenirken bile 1 kurud katki gormedigi babasina gigini cikaramiyor
Diyorum ya bu bir sans diye,abim yine evlense yine hanimkoylu olurdu
Ben yine evlensem benimki yine olmaz yine olmazdiii