2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hanımlar acil fikire ihtiyacım var geçmişi okumadan dalıyorum kusura bakmayın, ay sonunda kaynımın düğünü var çocuklara kıyafet sipariş edicem nasıl sizce çokta seçeneğim yok indirimli ürünlere bakıyorum açıkçası

S_20152-5K5836Z1-Y89_A.webp
S_20152-5K3995Z1-2GZ_A.webp
bu minik paşama olacak inşallah

S_20142-4K2210Z4-G00_A.webp
S_20151-5Y2059Z4-H45_A.webp
S_20152-5K1213Z4-647_A.webp
M_20142-4K8568Z4-591_A.webp
bu kombinide büyüğe düşündüm ama uymuş mu ki hırka yelek arasında kaldım açıkcası

Hanımlar acil fikire ihtiyacım var geçmişi okumadan dalıyorum kusura bakmayın, ay sonunda kaynımın düğünü var çocuklara kıyafet sipariş edicem nasıl sizce çokta seçeneğim yok indirimli ürünlere bakıyorum açıkçası

Eki Görüntüle 1657349 Eki Görüntüle 1657350 bu minik paşama olacak inşallah

Eki Görüntüle 1657351 Eki Görüntüle 1657352 Eki Görüntüle 1657353 Eki Görüntüle 1657354 bu kombinide büyüğe düşündüm ama uymuş mu ki hırka yelek arasında kaldım açıkcası
Miniğinli çok güzel canım..
Büyüğünlide yelekle gömlek güzel durnaz gibi geldi bana renk olarak..

Miniğinli çok güzel canım..
Büyüğünlide yelekle gömlek güzel durnaz gibi geldi bana renk olarak..
ne renk yapsam canım fikir verebilirsin almadım daha bekliyor sepette

:KK53::KK53::KK53:
gelırım tabı tesekkurler :)))
aman sakın haaa relaxxx oluyoruzz takmıyoruz su an elıne elmayı verdım halıya tukuruyor sınırlenmıyoruuuum sakınn kalıyorummmm lalaalalalaaaaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
bende senın yakısıklılarını opuyorum :)))
ha hay canım elma konusunda çok sakin olma lekesi çıkmıyor:KK70::KK70:
esımle aramız lımonı gıbı gıbı su ıkı gundur :))) dısarı gezmeye cıktık tabı sızın gıbı avm yok burda anacım tarlalar barajımız toprak yolumuz tavuklarımız var bol bol :)))
1 saat dolastık cok ıyı geldı regl olmustum cok karnım agrıyordu onada ıyı geldı ama yıne basladı :KK43:((
koy zorlukları madde 1745: koylu cook meraklı kapını onunden gecıyoruz kadın taaa yola cıkıp arkamızdn bakıyor hıc yuruyuse cıkmıs ınsan gormemıs galıba yolda onumuzde ıkı kadın vardı ınanın en az 20 kere donup baktı allah allaaaahhhhh bızde bı acayıplık var zaarr
ne bakıyooon teyze huuu deseydin:KK11:
Teşekkür ederim kızlar içimi döktüm biraz rahatladım hakkınızı helsl edin eşim aradı konuştuk anladı beni abim onu aramış sen yanlış anlamışsın demiş eşimde sinirlendi bana dün başka snlattı bugün başka diyor:KK43:
Annemle konuştum abim çok ağlamış annem ağlıyor resmen zulüm yapıyor o kadın allahım sen gör iki gözüm iki çeşme oldu allahım sen sabır ver..

@nnightsaill canım ayrılmak istiyor herkes ona soruyor ne için ayrılıyon diye
Bi bahanesi yok bizide yem olarak kullanıyor..
Ayrıcq ayrılmasına engel olanda yok rşini mutlu etsin yeter ama onuda yapmıyor hergün kavga ediyorlar inş ayrılıp kavga etmezler srtık:KK43:
canım inşallah kurtulur annen biz ne çektik 7 sen kan kusturdu abim karısı bize bilirim o halleri
Iyi ajsamlar kizlar
aysimason canim dr gittik hava verdi uc tüp eve de verdi igne verdi birsuru yavruma:KK43: ilac icmiyor deyince.sonra kv ye ugradik gel yemek yap sonra ye diyene dek bu saat oldu yemegi guc bela yaptim.gecmisi de okuyanadim dogru duzgun.oglus cok nazli malum.esim izin aldi iyi oldu benim icin yetemiyrum oglusa.ins atlaticaz az hasarla bu gunleri de.
canım çok geçmiş olsun bizde bugün götürdük
@t_ugba Nego Nego minione minione sagolun canlar merak etmisiniz sormusunuz,
dun norolojiye gittim kafamin ust sol tarafa gelen bi agri oluyodu sizlama gibi bazen siddetli bazen hafif..doktor tomografi istedi bugun cikti sonucu cooook sukur ki normal cikti ama ben gece yatamadim korkudan bana bisey olursa oglusum annesiz buyucek falan bissuru dusunceler gecti kafamdan cok zor biseymis bu korku bile yetiyor insana..stres sıkıntıdanda olabilirmis eger agri sizlamalar artar veya siddetlenirse tekrar gitcekmisim bu sefer emara gondercekmis direk.Herseyin başı saglikmis gercekten hic biseyi kimseyi kafaniza takmayin kizlar saglik ve huzur olduktan sonra.. Allah kimseyi hastanelere dusurmesin insallah..
şükür çıkmamış canım bir şey ahh huzur olsa keşke..
Ayy hızınıza yetişemiyorum gecmisi okumasam duramiyorum yarım kaldim dostlarım ben gidiyimbinsallah tamamlanip donerim yarin çok konusmayin olur mu:KK66:
canım ya bende okumadan duramam ama bazen ben bile okuyamıyorum sana normal:KK66:
Ben takip edemez oldum ya,ne yapar eder okurdum gercekten cok yogunum,yetismiyo kizlar..
normal canım çalışıyorsunuz siz
@bitoss cok sevindim sonucunun iyi cikmasina cnm
Nego Nego cnm gec oldu ama regl
Olmana sevindimmm :KK66: bebek yokmus bosyere sende bende endise etmisiz
aysimason aysimason ahhh bu gelinlerr ahhh
O gelin yuzunden abimi 4 yildir goremiyorum,ne cevher varsa bu kadinlarda avucunun icine alip nasilda kendilerine inandirip ailelerine dusman ediyolar hayrwt ediyorum
Beb hakli oldugum bi konu bile olsa esim kalkipta ailesine demez yine susar ki kusluk olmasun diye beni kotu bilmesinler diye
Ama bizim gelinler iftira atarlar saftirik
Abilerimiz sazan gibi inanip atlarlar valla yaaa
ay şükür canım ya yoksa huni takardık:KK45:
kac kardessınız ://
sende oyle anlasılmayacak bırı degılsın neden acaba
ben mı safım ya gorumcem esımden kucuk her gıttıgımde hedıyeyle gıderım esıme arayalım derım gıderız arabaları oldugu halde onu almaya gıderız :)))
kardeslerıyle anasıyla babasıyla kotu olsun ıstemem bu gelınler ne ıstıyor acep
ah canım ya bende sen gibiydim görümcelerime ama yok anladım ki herkes ben gibi düşünmüyor artık kılımı kıpırdatmıyorum
2 kiz 1 erkek cnm en buyuk abimiz
Bence sanirim bu tamamen sans ve babanin iyiligi ile alakali cnm
İnanilmaz iyi bir babam var,kalp kirmaz 1 fiske dayak atmamistir,sadece sevgisini belli edemez ama hayatini hep evlatlarina adamis bir insandir
Abimle beraber calistilar daha 22 yasindayken tapusu ustune ev aldi,isi ona birakti derken islerini esinin harcamalarina dayanamayip batirdi,1 kaxandi 3 tuketti malesef :KK43:((
Daha anne baba sagken miras derdine dusup para ugruna esi icin ailesiyle kustu
Dogru demissin ben anlasilmayacak
Biri degilim ama malesef esim beni hic anlamiyor bnm esimede abiminesi gibi biri lazimmis o zmn gorurdu hanyayi konyayi
7 yil olcak nerdeyse evlendigimiz ,oturdugun ev hersey kp in ustune,hic hakkini arayamaz esim,kenarda 3 kurus parasi yoktur,kpeder cunku babam gibi biri degil,hirsli parayi cok sever,once kendi canini dusunur,catida kus besler mesala yaristirir en buyuk hobisi zevki ,ayda en az o kuslara 1 milyardan fazla harcar,ogluna o kuslar kdr deger vermez
Zaman zamn cok sinirlerinirim evde tartisiriz gelecegimiz icin ,kenara para at derim,ufaktan bir mala gir,bu boyle olmaz derim saniyede kavga cikarr delirir
Yokkkk der bu kdrr babam vermiyoo
Susarim bende ama artik bende biktim,ne gelecekten bir beklentim var artik ne bir hayalim,karnimizi doyurdugumuza sukrediyorum suan cunku esim beni anlamiyor
İki farkli karakter baba ili farkli evlat ,biri hic haketmeyen babayi onca iyilige ragmen siliyor
Digeride bnm esim,evlenirken bile 1 kurud katki gormedigi babasina gigini cikaramiyor
Diyorum ya bu bir sans diye,abim yine evlense yine hanimkoylu olurdu
Ben yine evlensem benimki yine olmaz yine olmazdiii
canım ya abi konumuzda aynı eşinin birikim konusuda bu kadar mı benzer pes diyorum
allah abınede gelıne esınede dogruyu yanlısı gostersın ınsalah....
valla ben boyle fesat ınsanları anlamıyorum yanlız kalınca ne oluyor anlassanız ne ıyı olur kavga uok gurultu yok :/ bırbırınıze gıdıp gelsenız bı abım var bı bacım var o benı kırmaz dıyebılsek hıc tereddutsuz...dunya boyle olsa ah ne ıyı olurdu herkes yanlısını dogrusunu gorse kousarak halledılse hersey :KK43:(
boyle bı dunya olsa tadı olmazdı galıba sıkıntı uzuntu ofke kın de lazım olan ınsana ozel duygular allah yanlısını goren ınsanardaan eylesın bızı ınsallah :)
amin canım amin
aynen öyle canım eşim sen niye dahiloluyorsunki laf bana kadar gelsin..
Abim eşimi aramamış eşim onunla ayrılmalarının konusunu konuşsun diye abimi çekmiş oda bunu anlatmış geeçi ha öyle ha böyle bunu eşime değilde önce bana söylemesi gerekiyordu şimdi en ufak birşeyde eşim senin abin bile karısına inandı seni sattı diyecek:KK43:

canım eşinin başına kalkmasına izin verme sana tavsiyem hep dik dur ailen konusunda eşin laf söyleyemesin sen ezik durdukça laf söyleme hakkını bulur

Eki Görüntüle 1657351 Eki Görüntüle 1657352 Eki Görüntüle 1657353 Eki Görüntüle 1657354 bu kombinide büyüğe düşündüm ama uymuş mu ki hırka yelek arasında kaldım açıkcası
cok guzel ben yakıstırdım yanı :)
guzel gunlerde gıysınler :)))

eflal eflal canim erkek bebek kombinlerimi pek beceremem hic mi hic dikkat etmiyorum ama buyuk ogluna kareli bir gomler ustune duz renk papyon daha hoc olur gibi geldi. Bide ben kahverengi tonlarina bayiliyorum, mesela kahveli yesilli kareli gomlek ustune bej yada yesil papyom altina fitilli kadife pantoloncok beyefendi durur :))

Hepsi cok gzller
Beyaz gomlek yelek terch edersen kirmixi papyon gzl renk katar

bunlardan hangisi aslında ceket şeklinde olan hırka çok hoş ama indirimde değil:)

M_20152-5K0784Z4-NYS_A.webp
M_20152-5K1203Z4-DJV_A.webp
M_20152-5K1204Z4-NP5_A.webp
M_20152-5K1213Z4-DEZ_A.webp

halının ustune pıke serdım ona tukurdu :D aksamda ıncır yedırırken agzından alıp pıkeye surunce alıp makınaya attım oh mıs oldu :)))

deyım dedımde esım ıstemedı ımamın karısı delırmıs derler dıye cokta akıllı sayılmam ama neyse :D

canım inşallah kurtulur annen biz ne çektik 7 sen kan kusturdu abim karısı bize bilirim o halleri
en ıyısı herkes kendı evıne arkadas ben ayrıyım kardesımde oyle dıger eltım kaynanamla bırlıkte bıze bıle trıplı sankı ev varda ıstemıyoz allah allahhh

ah canım ya bende sen gibiydim görümcelerime ama yok anladım ki herkes ben gibi düşünmüyor artık kılımı kıpırdatmıyorum
ıyılık bılecek azıcık ınsan ınsallah ben pısman olmam 2 senedır bısey olmadı ınsallah bundan sonrada olmaz

canım evde koyu kırmızı behlül hırkası var:) o olur sanırım ne dersin
hahahaa o ney kııızz pehlülün hırkasıda mı varmıs :D

cok guzel ben yakıstırdım yanı :)
guzel gunlerde gıysınler :)))
sağol canım:)
eflal eflal canim erkek bebek kombinlerimi pek beceremem hic mi hic dikkat etmiyorum ama buyuk ogluna kareli bir gomler ustune duz renk papyon daha hoc olur gibi geldi. Bide ben kahverengi tonlarina bayiliyorum, mesela kahveli yesilli kareli gomlek ustune bej yada yesil papyom altina fitilli kadife pantoloncok beyefendi durur :))
canım lc den bakıyorum çok seçeneğim yok varda bütçeye uydurmam lazım :(
Hepsi cok gzller
Beyaz gomlek yelek terch edersen kirmixi papyon gzl renk katar

kırmızı papyon var evde canım:)

canım çok geçmiş olsun bizde bugün götürdük

şükür çıkmamış canım bir şey ahh huzur olsa keşke..

canım ya bende okumadan duramam ama bazen ben bile okuyamıyorum sana normal:KK66:

normal canım çalışıyorsunuz siz

ay şükür canım ya yoksa huni takardık:KK45:

canım ya abi konumuzda aynı eşinin birikim konusuda bu kadar mı benzer pes diyorum

amin canım amin

canım eşinin başına kalkmasına izin verme sana tavsiyem hep dik dur ailen konusunda eşin laf söyleyemesin sen ezik durdukça laf söyleme hakkını bulur
Ruh ikiziyiz biz cunku ;)
Ben senin birazcik daha tembel halinim o kdr ;)

ayyy kafam karıştı ben karar verene kadar ürün kalmayacak:KK53::KK53::KK53::KK53:

untitled.webp
@asliayet behlül hırkası işte bu:KK70: oğlumun ki koyu kırmızısı, bende bilmiyordum başkaları dedi bana aa behlül hıkrası giymiş birde mavi gözlü sarı aynı behlül dediler bende Allah korusun huyu benzemesin dedim:KK70::KK70:

Back
X