- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Amin canım sağolasın...
Amin canım valla ben de kıskandım bebeleri ortaya salıp hep birlikte laflasaydık:))C Cucu I imspecial kızlaaaaar kulaklarım çınlıyor az dedikodumuzu yapın
Keşke şuan hepimiz yanya olaydık düşünemiyorum o halimizi:))
Pinking Tree canım çok sevindim bişey çıkmamasına allah hepimizi bebişlerimize bağışlasın..
EŞim sinirimi bozdu başıma vurdu başım çok ağrıyor![]()
Arada ben de düşünüyorum bana bir şey olursa diye kızıma miras bırakıyorum sonra kocam yeni karısıyla çatır çatır yiyor hahaah :)) ben de ağlayıp duruyorum.. Kimseler ana Baba'nın yerini tutmaz Rabbim evinizde yuvamızla çocuğumuzla sağlıkla imtihan etmesin inş..Pinking Tree gecmis olsun canim, off ben bana bisey olursa kizim ne olur diye dusunup dusunup agliyorum bazen
sonra diyorum oda onun imtihani belki daha hayirli bir insan olur, ne bilim anne olmak boyle bisey iste hep koruyip kollamak istiyoruz.. Aktivite kutusunu alcaktim bende almiyim en iyisi, biraz daha buyufugunde almak daha iyi olabilir cocukta heyecanlanit ne cikcak acaba icinden diye.
9. Ayın içeriği öok komik resmini çekicem, almaya gerek yok kesinlikle...
Hıh bi de kahvaltıya gidecekler bak ba bak...keşke biz de toplansak ya..Canım C Cucu ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederizkızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin
![]()
Kızlar fisher price ilk arabam ı GÖRDÜm Migros'ta indirimdeydi ben almadım benimle birlikte biri Aldı çocuğu oynadı... Danırım aktivite Masası ilk adım arabam vs birini alacağım.. Ama kendi yürüyoken işlk arabam basit mi kalır bilemedim...
Haftay da kızıma gecikmeli kınasını yapacağım evimden iki aileyi çağıracağım sadece Çay saati gibi pasta kek kurabiye vs yapacağım kaftanı da var bebişin:)) eğlence olsun bize