2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim de komşumda gün vardı çağırdılar gidemedim tabak yollarlar diyr iki gün bekledim heheheh:))) yapılan mamaları hayal edip durdum :))

Sünnet külodu iyi oluyor canım oraya darbeyi önlüyor sertlik var külotta.. Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun minik Paşa'ya..
Çok teşekkür ederim :KK19:

Kızlar katilanlarla yaparız hediyelesmeyi artik katılma şansı olmayanlar kusura bakmasın :( myktup arkadasligi gibi ...katılmak istiyorum diyenlere özelden yazisiriz inşallah kimle kim eslestigini haber veririz sizde adreslerinizi ozelden verirsiniz başka yere yada kisiye yazmayin sadece eslestiginiz kişiye ozelden ....

Esim nöbetçi bugün cook yorgunum...ahmet cook ağlıyor bana bakıp nerdeyse bırakma diye yalvariyor bugün biz cikarken A101 e gidin oyalansin dedim kadınla cikarken biz arbaaya bindik ortalığı ayağa kaldirdi sonra zuccaciyeye girmişler susmuş ama...hafta başı tekrar başa sarıyor inşallah alışacak ama iste zor ya...@bestemeste canım M miss_curious diğer çalışanlar siz cinstense boyle ortaligi yikiyormuymus kuzular yaa off

Benimde cook bu hafta tutamiyorum regl günüm yakin ondan sanırım offf:110: ama bizim bebeler fazla çekiyor olabilir mi hepimizde ayni durum avar sanki:eek:
Aman sakın canım iyi gidiyorsun kilo vermede tut kendini. Ara öğün olarak yarın paket form bisküvi ya da torkunun tam tahilli keki ya da yarım çikolatalı gofret yiyebilirsin demişti tatlı krizininiz tutuyorsa aklınızda olsun.

image.webp
Bugün oğluşumla dışarı çıktık hava çok güzeldi oyuncak seğeti aldım oğluma atkı bere takımım2 tane alt pijama 1 de pijama takımı aldım ordqnda kuaföre uğradım iyi geldi bize

Eki Görüntüle 1663839 Bugün oğluşumla dışarı çıktık hava çok güzeldi oyuncak seğeti aldım oğluma atkı bere takımım2 tane alt pijama 1 de pijama takımı aldım ordqnda kuaföre uğradım iyi geldi bize
Canım güle güle kullan bizdede var bundan bu sure sonra telleri çıkıyor dikkat et ;)

Kızlar benim iştahım fena tursudan gibi geliyo bana o_O
Of of ben de fenayım :( canım tüm Tatlıları Artı kokoreç Çiğ köfte vs de çekiyor:)) sırf bu Yüzden hamilelik testi Yaptım negatif :))

Kızlar katilanlarla yaparız hediyelesmeyi artik katılma şansı olmayanlar kusura bakmasın :KK43: myktup arkadasligi gibi ...katılmak istiyorum diyenlere özelden yazisiriz inşallah kimle kim eslestigini haber veririz sizde adreslerinizi ozelden verirsiniz başka yere yada kisiye yazmayin sadece eslestiginiz kişiye ozelden ....

Esim nöbetçi bugün cook yorgunum...ahmet cook ağlıyor bana bakıp nerdeyse bırakma diye yalvariyor bugün biz cikarken A101 e gidin oyalansin dedim kadınla cikarken biz arbaaya bindik ortalığı ayağa kaldirdi sonra zuccaciyeye girmişler susmuş ama...hafta başı tekrar başa sarıyor inşallah alışacak ama iste zor ya...@bestemeste canım M miss_curious diğer çalışanlar siz cinstense boyle ortaligi yikiyormuymus kuzular yaa off
Canım Ahmet e de hak ver daha öok az zaman oldu.. Bahara doğru sana el sallamaya bile unutur annesi üzme Sıkma Can'ını bir de ipekle birlikte çıkıyorsunuz o kalıyor ya ondan da biraz ağlıyordur.. Allah yardımcın olsun... Ahmet i de öp benim için..

Aman sakın canım iyi gidiyorsun kilo vermede tut kendini. Ara öğün olarak yarın paket form bisküvi ya da torkunun tam tahilli keki ya da yarım çikolatalı gofret yiyebilirsin demişti tatlı krizininiz tutuyorsa aklınızda olsun.

Oyyy hepsini yiyesim geldi:)) dur durak kalmadı bende:(

Eki Görüntüle 1663839 Bugün oğluşumla dışarı çıktık hava çok güzeldi oyuncak seğeti aldım oğluma atkı bere takımım2 tane alt pijama 1 de pijama takımı aldım ordqnda kuaföre uğradım iyi geldi bize

Ayyy ta yıllar evvel okulda yurtta bunun kırmızını kirli sepeti diye kullanırdım hey gidi hey:) güle güle kullansın Abdullah oyuncakları bol olsun kısmeti bol olsun tüm Ocak bebeklerinin ve her Bebeğin de inş:)

Of of ben de fenayım :KK43: canım tüm Tatlıları Artı kokoreç Çiğ köfte vs de çekiyor:)) sırf bu Yüzden hamilelik testi Yaptım negatif :))

Canım Ahmet e de hak ver daha öok az zaman oldu.. Bahara doğru sana el sallamaya bile unutur annesi üzme Sıkma Can'ını bir de ipekle birlikte çıkıyorsunuz o kalıyor ya ondan da biraz ağlıyordur.. Allah yardımcın olsun... Ahmet i de öp benim için..

Oyyy hepsini yiyesim geldi:)) dur durak kalmadı bende:KK43:

Ayyy ta yıllar evvel okulda yurtta bunun kırmızını kirli sepeti diye kullanırdım hey gidi hey:) güle güle kullansın Abdullah oyuncakları bol olsun kısmeti bol olsun tüm Ocak bebeklerinin ve her Bebeğin de inş:)
Hahahahah tek tek canım :KK70: benım karnım gurulduyo şu an kokoreç benim de çekti bak şimdi :KK70: eşime desem yiyip gelsek mi acaba diyette sakatat da yok yaa yarın da gün var off :KK51:

G
Of of ben de fenayım :KK43: canım tüm Tatlıları Artı kokoreç Çiğ köfte vs de çekiyor:)) sırf bu Yüzden hamilelik testi Yaptım negatif :))

Oyyy hepsini yiyesim geldi:)) dur durak kalmadı bende:KK43:

çok teşekkür ederim:))
Bende büyüyünce abdullaha kirli sepet yaparım:-)

Kızlar sünnet olucak bebeğim bu hafta ici yaptıran varsa beni bilgilendirir misiniz? Bezi nasıl bağlanacak sünnet külotlari varmış ise yariyor mu ne yapmak ne yapmamak lazım. Hiç bir şey bilmiyorum.:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Bir de kan tahlilin de kansız çıktı doktor kan damlasi ni vermiyorsun pekmez ver dedi pekmezi nasıl vereyim mamaya mi katayım yoksa kaşıkla mi vereyim ??
Canım biz 7,5 aylıkken yaptırdık sünnet. Bez bağladığımız için sünnet külotu Zor olur doktor bize şu kağıt kahve bardakları varya onlardan koydurdu 5 gün falan. O kahve bardaklarının alt tarafını (kapalı tarafını) kesiyosun diğer tarafın iki ucu açık kalıyo ya onu pipisini korucak şekilde yerleştiriyosun üstünede bezi bağlıyosun o kadar çok kolay oluyo valla çok şükür çok rahat atlattık darısı başınıza inşallahh. Anlamadıysan bardağı nasıl olacağını yarın kesip foto koyayım ben. Bebek olduğu için acımıyo heralde yada bardak koyduğumuz için acımadı pipisi nerden biliyorum acımadığını sünnet olduğu günde dahil hiç durmadı yerinde emekledi durdu hatta sünnet olduğu gün ilk defa tutunup kalkmıştı :) sadece ameliyattan çıktığında 45 dakika kadar ağladı narkozum etkisinden 1 saat emzirme dediler bana. Sadece o 45 dakika çok zorlandık onun dışında iyiydi çok şükür. Pekmezide ben her sabah aç karına 1 tatlı kaşığı veriyorum yiyo benim oğlum daha versem yer belkide doktor 1 tatlı kaşığı dedi. Bi dene bişeye karıştırmadan yerse daha iyi olur bence. Ben bazende kahvaltıda peynir yedirmiyorum kahvaltıda suyla karıştırıp içiriyorum. Pekmek yedirdikten sonra süt ve süt ürünleri yedirmeyin dedi dpktor. Süt kan emilimini azaltıyomuş. Geçmiş olsun canım şimdiden ve hayırlı olsun :)

Back
X