- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Kuzucuk yaa geçer inşallahta gecenin devamında rahat uyurÖnce halsiz di sımdıde bütün tıkanıklıgından uyuyamıyor ağlıyor gerı dalıyo tekrar aglıyr kısır döngü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucuk yaa geçer inşallahta gecenin devamında rahat uyurÖnce halsiz di sımdıde bütün tıkanıklıgından uyuyamıyor ağlıyor gerı dalıyo tekrar aglıyr kısır döngü
Geçmiş olsun canımKİzim hastalandi ya bu gece yine uykusuz ge cer Allahm bu ne bendeki çileAllah büyüklerinden saklasın hicbiseyi yoktu daha antibiyotik yeni bitti
Bende katılmayı çok isterim ama eşim istemez. Habersiz katılmak da içime sinmez benim. Bi daha ki sefere inş...Nego esler bilmeyecek ama anlar dersen sen bilirsin
Teşekkür ederim canım..I imspecial gecmis olsun ipek kuzuya.Allah sana guc kuvvet versin ins.....ahmet de alışacak ins.sen alstircan rahatliycan.biz daha yeni basliycaz.offf buyudukce ayrilmak daha zor olucak akli erecek herseye.rabbim yardim etsin bize tumm çalışanlara.
hihami ohh afiyet olsun.hic canim cekmedi he he. Hic aram yoktur kokorecle:)))
aysimason gule gule kullanin.bizim de sepete ihtiyacimiz var en acilinden alicam ins.
@Mrssuperfine canım yazamadım.gecmis olsun Allah size saglikli uzun ömürler versin inşallah...ayy bi ben degilmisim sevindim e bekleniyor komsu olunca.komşuda piser bize de düşer misali.ayip etmisler bir de emziklisin.
Nego ah canım bak calistigim zamanlarda bile parami rahat harcatmiyordu.fiş i filan goruyo yok pahali yok ne aldin cok almissin burnumdan geliyordu.çalışınca almak gerekiyo masraf artiyo garip ki okadar insan icine cikiyorsun pardesu canta vs gunluk kullandigindan eskiyo.ama gel de esime anlat.ha simdi aliyrum cok zor. para degil mesele carsiya cikmak bebisle evde bak diyrum yok.arabayla beraber gidiyruz ben giduyrum 10dk gecmeden cocuk durmuyo diye cagiriyo.iskence yaa.çalışırken kurstan çıkıp dogruu carsiya aliyrdum sonra goruyordu e ne derse desin.o seviyeye geliyorsun.
canım biz herdaim meyve kuruyemiş alıyoruz yedıgı herşey organık köyden gelıyor nerdeyse.. aburcuburu da zaten başlasa bitiremez çünkü iştahı yok sabah ac karnına keçiboynuzu özüü içiyor ama küçükken yani anne sütü bırakınca alerjık astım başlangıcı vardı bronsıtle bırlesınce hasta oldu yavrum hassas dedi doktor cagımızım hastalıgı cocuklarda en çok alerjık astım görülüyormuş sonra atlatılıyormuş az kaldı dr 7 yasına kadar gever dedi ama o zaamaana kadar girdiği farklı ortam tozları..parfüm deterjan kokusu hasta olmasına zemin hazırlıyor..İnş gececek canım zaten iştahsız ondanda cabuk düşüyorGeçmiş olsun canım
Neden böyle çabuk hastalanıyor canım yeterli vitamin almıyormu??
Cook teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler vermissin. Sunnette önce aç bırakılıyor mu bebek ? Bardağı resim koyabilirsiniz sevinirim . Ama koyamazsan da verdiğin bilgi yeterli yapabilirim sanki . İnternette okudum bez bağlayınca iyilesme mis falan doktor kızmış 5 gün bez bağlanmaz banyo yaptırılmaz demiş yanlış bakmissiniz demiş . Ondan sormuştum. Senin dediğin gibi yaparız Sağol . Banyo yapması ne zaman oluyor sunnetten sonra ? Uyuttular mi bebeğini yoksa lokal mi yaptılar? Oğlum daha Emekleme ye başlamadı 9.aya yeni girdi ama Emekleme yok o yüzden sıkıntımız olmaz sanırımCanım biz 7,5 aylıkken yaptırdık sünnet. Bez bağladığımız için sünnet külotu Zor olur doktor bize şu kağıt kahve bardakları varya onlardan koydurdu 5 gün falan. O kahve bardaklarının alt tarafını (kapalı tarafını) kesiyosun diğer tarafın iki ucu açık kalıyo ya onu pipisini korucak şekilde yerleştiriyosun üstünede bezi bağlıyosun o kadar çok kolay oluyo valla çok şükür çok rahat atlattık darısı başınıza inşallahh. Anlamadıysan bardağı nasıl olacağını yarın kesip foto koyayım ben. Bebek olduğu için acımıyo heralde yada bardak koyduğumuz için acımadı pipisi nerden biliyorum acımadığını sünnet olduğu günde dahil hiç durmadı yerinde emekledi durdu hatta sünnet olduğu gün ilk defa tutunup kalkmıştı :) sadece ameliyattan çıktığında 45 dakika kadar ağladı narkozum etkisinden 1 saat emzirme dediler bana. Sadece o 45 dakika çok zorlandık onun dışında iyiydi çok şükür. Pekmezide ben her sabah aç karına 1 tatlı kaşığı veriyorum yiyo benim oğlum daha versem yer belkide doktor 1 tatlı kaşığı dedi. Bi dene bişeye karıştırmadan yerse daha iyi olur bence. Ben bazende kahvaltıda peynir yedirmiyorum kahvaltıda suyla karıştırıp içiriyorum. Pekmek yedirdikten sonra süt ve süt ürünleri yedirmeyin dedi dpktor. Süt kan emilimini azaltıyomuş. Geçmiş olsun canım şimdiden ve hayırlı olsun :)
cook geçmiş olsun sanada kuzum inş en kolay şekilde atlatırsınız
Doktor bilgi verir zaten sizede sabah 9da oldu bizim sünnet sabah 5 ten sonra emzirme hiçbişeyde yedirip içirme dedi. 5 gün banyo yapmıyo o yüzden sünnetten 1 gün önce kesinlikle banyo yaptırın. Biz 5 gün silmiştik vücudunu. Tamamen uyuttular ama 15-20 dakika sürdü zaten. Bardağı bez değip tahriş olmasın diye koyduruyolarmış çişide iyileşmesine yardımcı oluyomuş. Valla inşallah bizimki gibi rahat olur. Hemşireler sünnetten sonra bardağın nasıl koyulacağını göstwrdiler bize. İnşallah sizinkide bizimki gibi rahat olur. İşte tek sıkıntıyı ayılmaya başlayınca çok ağladı o zaman yaşadık ondada ağladuğu için sıkıntı oldu aslında ondada sorun yoktuda işte ağlayınca dayanamadık :) oğlan uyuyunca bakayımda bardak varsa kesip koyayım :) hiç sıkıntı yapmayın herşey rahat geçiyo iyiki yaptırmışız 2. Erkek olursa onu daha küçükken yaptırcam :)Cook teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler vermissin. Sunnette önce aç bırakılıyor mu bebek ? Bardağı resim koyabilirsiniz sevinirim . Ama koyamazsan da verdiğin bilgi yeterli yapabilirim sanki . İnternette okudum bez bağlayınca iyilesme mis falan doktor kızmış 5 gün bez bağlanmaz banyo yaptırılmaz demiş yanlış bakmissiniz demiş . Ondan sormuştum. Senin dediğin gibi yaparız Sağol . Banyo yapması ne zaman oluyor sunnetten sonra ? Uyuttular mi bebeğini yoksa lokal mi yaptılar? Oğlum daha Emekleme ye başlamadı 9.aya yeni girdi ama Emekleme yok o yüzden sıkıntımız olmaz sanırım
Daha iyi canım okula gidecem diye ağlıyor bursa yağmur var soguk bugünde götüreyim soğukalgınlığı gibi eğer art ara yarın götürmem zaten ahmet durmuyor ipegide bakiciya yük etmeyim simdi çünkü koca kız ağlar annemi özledim diye
Cook teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler vermissin. Sunnette önce aç bırakılıyor mu bebek ? Bardağı resim koyabilirsiniz sevinirim . Ama koyamazsan da verdiğin bilgi yeterli yapabilirim sanki . İnternette okudum bez bağlayınca iyilesme mis falan doktor kızmış 5 gün bez bağlanmaz banyo yaptırılmaz demiş yanlış bakmissiniz demiş . Ondan sormuştum. Senin dediğin gibi yaparız Sağol . Banyo yapması ne zaman oluyor sunnetten sonra ? Uyuttular mi bebeğini yoksa lokal mi yaptılar? Oğlum daha Emekleme ye başlamadı 9.aya yeni girdi ama Emekleme yok o yüzden sıkıntımız olmaz sanırım
Bizimde 9 aylık oldu oğlumuz. 16 ocak doğumlu. 12 sinde sünnet olduk. ;Ürolog yaptı. Bizim yapışıktı ve ucu dardı. Sünnetten önceki 2 saat birşey vermeyin dedi doktorumuz. Kolay oldu zaten 20 dakikada getiriyolar, biz doktor gelip sargıyı alıncaya kadar zorlandık o da 1 saat falan. Ağrı kesicisini hemen gelince verseydik belkide zor olmayacaktı ama düşünemedik. İlk 2 sefer çişini yaparken mızırdandı. 3 gün antibiyotik ve ağrı kesici verdik, nemlendirici ve antibiyotikli krem sürdük. 3. günün sonunda yıkadık. sonra hergün yıkamaya devam ettik. Köpük bardağı da 4. gün çıkardık. Bir haftada tamamen iyileşti. bu arada emekledi ayağa kalktı 3. gün üstüne bile yattı çok zor olmuyor. Size de kolay gelsin. Lokal oldu anestezisi.