2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

bunlar yeni ciciler halamız ve babaannemizden

selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
ayy çok tatlılar ya kız bebek annişleri vurun tabi kokshluğun gözüne ohh
benimde aldığım nacizane bikaç parça bunlaarrr

Eklentiler

• 20140819_180258.webp
    179 KB · Görüntüleme: 156
  • 20140819_180309.webp
    242,2 KB · Görüntüleme: 148
  • 20140819_102530.webp
    319,7 KB · Görüntüleme: 139
  • 20140819_102414.webp
    352,5 KB · Görüntüleme: 145
selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728

canım benim de kızım olacak bu bereye bayıldım nerden aldın acaba ben de almayı düşünüyorum minnoşuma :))

yine de tam istediğim gibi değil birde gidip yerinde görmeden almak istemiyorum kaliteli olsun istiyorum hemen kapakları bozuluyor bazı mobilyaların genç olunca da kullansın aynı takımı
bende ılcede yasıyorum
sıkıntılı ıstedıgım takımı burada bulmak,
en son care ınternetten alacağım

Canım bunu bende çok beğenmiştim butik bebeden aldım demişti arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, sen nereden aldın butik bebedense hangi bölümünden malum acemiyiz

butik bebeden aldım canım bende ama açılan butiğin ismini hatırlamıyorum ben arada bakıyorum oraya öyle denk geldi hemen aldım ama görürsem tekrar burada paylaşırım

bende ılcede yasıyorum
sıkıntılı ıstedıgım takımı burada bulmak,
en son care ınternetten alacağım

eniyisi öyle yapmak canım gerçekten o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…