- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
çoook şeker canım güle güle kullanınselam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
çoook şeker canım güle güle kullanın
bunlar yeni ciciler halamız ve babaannemizden
ayy çok tatlılar ya kız bebek annişleri vurun tabi kokshluğun gözüne ohhselam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
ayy çok tatlılar ya kız bebek annişleri vurun tabi kokshluğun gözüne ohh
benimde aldığım nacizane bikaç parça bunlaarrr
canım çok güzelmiş nerden aldın ya benim de canım çekti :)selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
ben buradan bakıyorumkızlar bebek odası bakmaya başlayanlar var mı? önerisi olan?
http://www.bebefix.com/Bebek-Odasi-Takimlari/Bebek-Odasi-Takimlari.htmben başladım canım benim bebiş kız beğendiğim bit takım oldu oda 5800 müş çok geldi yeni arayışlara girdim
beğendiğim buydu
Eki Görüntüle 1221705
http://www.bebefix.com/Bebek-Odasi-Takimlari/Bebek-Odasi-Takimlari.htm
canım burada da benzer bır takım var
selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
Canım bunu bende çok beğenmiştim butik bebeden aldım demişti arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, sen nereden aldın butik bebedense hangi bölümünden malum acemiyiz
bende ılcede yasıyorumyine de tam istediğim gibi değil birde gidip yerinde görmeden almak istemiyorum kaliteli olsun istiyorum hemen kapakları bozuluyor bazı mobilyaların genç olunca da kullansın aynı takımı
Canım bunu bende çok beğenmiştim butik bebeden aldım demişti arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam, sen nereden aldın butik bebedense hangi bölümünden malum acemiyiz
bende ılcede yasıyorum
sıkıntılı ıstedıgım takımı burada bulmak,
en son care ınternetten alacağım
kalkmıs kaçoanya sanırım bulamadımbutik bebeden aldım canım bende ama açılan butiğin ismini hatırlamıyorum ben arada bakıyorum oraya öyle denk geldi hemen aldım ama görürsem tekrar burada paylaşırım
eniyisi öyle yapmak canım gerçekten o zaman
Tamam canım teşekkür ederim :)butik bebeden aldım canım bende ama açılan butiğin ismini hatırlamıyorum ben arada bakıyorum oraya öyle denk geldi hemen aldım ama görürsem tekrar burada paylaşırım
eniyisi öyle yapmak canım gerçekten o zaman
canım çok güzelmiş nerden aldın ya benim de canım çekti :)
canım benim de kızım olacak bu bereye bayıldım nerden aldın acaba ben de almayı düşünüyorum minnoşuma :))
sayfanın ısmını bana da yollar mısınben ucunu de siparis ettim dayanamayip caniminstagramda bi sayfadan aldimyollarim ozelden numarasini falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?