- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Bak bak hatuna baaak
Hem almayacağım daha erken diyor, hemde neler neler alıyor
Çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Nasıl sallanıyor peki, yana doğru mu aşağı yukarı mı?
Birde pilli mi elektrikli mi acaba?
Ben İzmit'te oturuyorum.
Burada Avantaj ve Pınar isimli mağazalar var.
A'dan Z'ye her türlü iç çamaşırı çorap tayt mayo haşema bebek kıyafeti ve ihtiyaçları var. Orada gördüm hemen aldım. Yeni gelmiş onlara da.
Butik Bebe'den siparişlerim de yola çıkmış. Gerçi Aras kargo kim bilir ne zaman getirir
Bak bak hatuna baaak
Hem almayacağım daha erken diyor, hemde neler neler alıyor
Çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Nasıl sallanıyor peki, yana doğru mu aşağı yukarı mı?
Birde pilli mi elektrikli mi acaba?
Saga sola sallaniyor. Bi kere ittiriyosun mekanik olarak kendisi sallaniyor. Yani ne elektirikli ne de pilli. Nuna leaf diye youtubedan bak canim. Cok guzel ben cok begendim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bana kalsa almayacağım eşimle sözleştik ama o aldı diye ben alıyorum ben alınca o alıyor. Bir de o hep büyük parçaları alınca böyle komik oluyor:))
Pili ya da elektrikli değil kendiliğinden sallanıyor çok hoş bu. Pille elektrikle uğraşamazdım zaten. Bir de yanyan sağa sola sallanıyor, böylesi daha iyi ayakta beşikte sallar gibi geliyor bana. Yeğenim pek keyifle kullandı inş benim bebeğim de böyle kullanır:)
[sıze=3]bunlarda butik bebe internet sitesinden sipariş verdiklerim.
Tabii çok geç geliyor. Gelene kadar insanın hevesi gidiyor yahu
Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişlerVarsa yoksa reklam
Eki Görüntüle 1205562
Eki Görüntüle 1205563
Eki Görüntüle 1205564 [/sıze]
Hakkaten cok cicilermissssss. Saglikla giysin bebisin insaallah. Bizim de cinsiyet bi kesinlesseydidun gordum bi takim. Ama nasi tatli bisi, bayildim icim gitti de cinsiyet kesinlesmedigi icin alamadim
Hakkaten cok cicilermissssss. Saglikla giysin bebisin insaallah. Bizim de cinsiyet bi kesinlesseydidun gordum bi takim. Ama nasi tatli bisi, bayildim icim gitti de cinsiyet kesinlesmedigi icin alamadim
Bunlarda Butik Bebe internet sitesinden sipariş verdiklerim.
Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişlerVarsa yoksa reklam
Eki Görüntüle 1205562
Eki Görüntüle 1205563
Eki Görüntüle 1205564
Eki Görüntüle 1205562
Eki Görüntüle 1205563
Eki Görüntüle 1205564
yerim ben o böcükü uğurunuz olur inş.
selam canım güle güle kullansın bebişin inşemziği çok beğendim markası ne
bayildim canım aldıklarına gule gule giysin kuzun
Çok teşşekkür ederiiiim
Çook ciciler çook. Şu prenseslere ne çok şeyler var. Bende araştırıp oğluma bulmaya çalışıyorum
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Billy Bob Türkiye Eğlenceli Emzikler.
Ben seçemedim hangi acayip emziği alsam diye, önce bundan aldım, ilerleyen zamanlarda komik bir tane daha almayı düşünüyorum.
Oldukça da kaliteli olduklarını iddia ediyorlar bakalım
Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişlerVarsa yoksa reklam ]
Heh işte sözleştiniz ama aldınız mı da büyük büyük şeyler alıyorsunuz, ondan şaşırdım zaten
Zıbın kıyafet ayakkabı alıp kaçamakta yapmıyorsunuz, mama sandalyesi ana kucağı
Rabbim hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin her şeyi inşallah
Billy Bob Türkiye Eğlenceli Emzikler.
Ben seçemedim hangi acayip emziği alsam diye, önce bundan aldım, ilerleyen zamanlarda komik bir tane daha almayı düşünüyorum.
Oldukça da kaliteli olduklarını iddia ediyorlar bakalım
[/SIZE]
bunlrda bizim yeni ciciler ]
rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş şu kız külotlarona bayılıyorum fırfırlı fırfırlı:))
Yaaa bayildimmmmbuda benim oğluşumun ilk cicisiiEki Görüntüle 1214873
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?