2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Saga sola sallaniyor. Bi kere ittiriyosun mekanik olarak kendisi sallaniyor. Yani ne elektirikli ne de pilli. Nuna leaf diye youtubedan bak canim. Cok guzel ben cok begendim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bana kalsa almayacağım eşimle sözleştik ama o aldı diye ben alıyorum ben alınca o alıyor. Bir de o hep büyük parçaları alınca böyle komik oluyor:))
Pili ya da elektrikli değil kendiliğinden sallanıyor çok hoş bu. Pille elektrikle uğraşamazdım zaten. Bir de yanyan sağa sola sallanıyor, böylesi daha iyi ayakta beşikte sallar gibi geliyor bana. Yeğenim pek keyifle kullandı inş benim bebeğim de böyle kullanır:)

Baktım şulecim. Hakikaten çok güzel vede çok ilginçmiş.
Fiyatı da iyi aslında. Şimdi birde bu mu çıktı
Neyse bunu doğuma kadar erteleyebiliriz sanırım. Ben önce isteklerimi tamamlayayım

Heh işte sözleştiniz ama aldınız mı da büyük büyük şeyler alıyorsunuz, ondan şaşırdım zaten
Zıbın kıyafet ayakkabı alıp kaçamakta yapmıyorsunuz, mama sandalyesi ana kucağı

Rabbim hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsin her şeyi inşallah

Bunlarda Butik Bebe internet sitesinden sipariş verdiklerim.
Tabii çok geç geliyor. Gelene kadar insanın hevesi gidiyor yahu

Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişler Varsa yoksa reklam

Son düzenleme:

saol canım yaabende senin gibiydim aynı bakıp bakıp içim giderdi merak etme 1 yada 2 haftaya öğrenirsiniz hayırlısıyla inş

Bende ayni durumdan muzdaribim.gidiyorum bi yere yada internette bakiniyorum bayiliyorum hem erkek hem kiz kiyafetlerine bakiyorum sonrada basit ve sade bi cit citli yada tulum alip oturuyorum

Son düzenleme:
yerim ben o böcükü uğurunuz olur inş.

Çok teşşekkür ederiiiim

Çook ciciler çook. Şu prenseslere ne çok şeyler var. Bende araştırıp oğluma bulmaya çalışıyorum
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

selam canım güle güle kullansın bebişin inş emziği çok beğendim markası ne

Billy Bob Türkiye Eğlenceli Emzikler.
Ben seçemedim hangi acayip emziği alsam diye, önce bundan aldım, ilerleyen zamanlarda komik bir tane daha almayı düşünüyorum.
Oldukça da kaliteli olduklarını iddia ediyorlar bakalım

saol canım ya oğluşlara da çoook tatlı şeyler vaar ama ben bu emziğiin pembe ve altın sarılısına baktım baktım ama yokmuş neyseinş hepimiz iyi günlerde sağlıcakla kullanalım

Bayıldımmm bayıldımmmm ne de güzel şeyler buluyorsun öyle.. Tam bi lord olacak senin oğlan ...

Biz oda beşik bakmaya başladık artık, küçük şeyler bizi kesmiyo:)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Ben emziğe baktım ama anlamadım şekilli mi, onun için mi eğlenceli diyorlar?

Aldığınız herşey çok güzel. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cümlesine
Bende 15. haftayı bitirmek üzereyim nasipse 4-5 gün sonra cinsiyet öğrenecez alırız ufak tefek ama eşim pek alma taraftarı değil şimdi biraz daha zaman geçsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…